درسته نیمه پر لیوان خیلی خوبه ولی همین اینستاگرام چقدر تاثیر گذاشت ؟ الان به چه مکانی تبدیل شده ؟ درسته من خودم هم برای اهداف تجاری استفاده می کنم ولی الان جایی شده که هر کس بدون هیچ محدودیتی خودش رو به نمایش بزاره من از این می ترسم
فکر کن یک دنیای از دید واقعی که هیچ قانونی توش نباشه همه توش ول باشن درسته نمیشه اونجا ادم کشت ولی ... فکر می کنم تونسته باشم منظورم رو برسونم
بستگی داره فضاش چجور پیش بره ممکن قانون نیاز داشته باشه یا نداشته باشه مثلا شما بازی gta میکنی توش هرکاری میکنی خب الان این بده؟ دوست داری مثلا اگه یکاری توی بازی کردی بیان در خونت بزنن ببرنت؟
فکر میکنم منظور دوستانم حدودا همینه
البته صد درصد هرچیزی یه ساختاری داره همونطور که تلگرام محتوای +18 ریپورت میشه داد یا گروهک های تروریستی توی فضای مجازی بسته میشن یا حتی تحت پیگیری، البته شاید هم یه نسخه ای بیاد بیرون بدون محدودیت ها(: ولی خب باید دید اصلا چیزایی که میگم ممکن بدتر پیش بره یا اصلا بهش نرسیم!
ولی درکل چیزی که خیلی مواظب بود که داریم واقعیت با مجازی قاطی میکنیم و حتی اگه دست جاسوسی قطع کنیم از حریم خصوصی باز هم ممکن آسیب های اجتماعی بزرگی بخورن جامعه و بنظرم اصلا چیز خوبی نیست همین الان ببینی افراد جوان خیلی گوشه گیر شدن اصلا یکیش خودم! حالا اینارو هم باید فکر کرد اول با جامعه چیکار میکنه بعد همه مثل چی بپرن توش بگن دیگه نیاز نیست هیچجا بریم میریم کوه میریم دریا و..!
البته نقطه جاسوسی و.. هم خیلی مهمه مخصوصا توی این سالها که تبدیل به یه برده برای شرکت ها نشیم و به شخصه خیلی دوست دارم یه چیز آزاد خوب بیاد بیرون!
و صرفا شاید از نظرم خیلی بد نباشه تو بازی چیز میز خرید(حداقل بقیه میخرن) ولی این واقعا مسخرست بری توی فضای مجازی واسه خودت زمین بخری!
خلاصه باید با عقل و منطق واردش شد همینطور که گفتن اول فرهنگش بیاد بعد خودش نه برعکس چند سال همه برت توش ببینیم رفتیم توی دنیای تاریکی، البته همینطور هم که گفتن نو آوری خاصی نیست اصلا بازی های VR هم همینکار میکنن تازه کیفیت خوبی هم دارند..