0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
واقعا گوشه های گرد حذف میشن؟
نقلقول از: Aminavy در 20 بهمن 1400، 11:56 بظواقعا گوشه های گرد حذف میشن؟بله. این کار باعث میشه مصرف منابع گنوم پایینتر بیاد و کارایشش بهبود پیدا کنه.
نمیدونم واقعا چرا اصلا نمیتونم گنوم رو تحمل کنم یعنی یه سری مجبور شدم حدود دو ماه باهاش کار کنم گفتم عادت میکنم ولی دیگه داشتم به مرز خودکشی میرسیدم
نقلقول از: sajadspeed در 21 بهمن 1400، 12:50 بظنمیدونم واقعا چرا اصلا نمیتونم گنوم رو تحمل کنم یعنی یه سری مجبور شدم حدود دو ماه باهاش کار کنم گفتم عادت میکنم ولی دیگه داشتم به مرز خودکشی میرسیدم باز من خارج از گنوم نفس کشیدن برام سخت میشه !!
نقلقول از: / sudo rm -rf در 21 بهمن 1400، 12:51 بظنقلقول از: sajadspeed در 21 بهمن 1400، 12:50 بظنمیدونم واقعا چرا اصلا نمیتونم گنوم رو تحمل کنم یعنی یه سری مجبور شدم حدود دو ماه باهاش کار کنم گفتم عادت میکنم ولی دیگه داشتم به مرز خودکشی میرسیدم باز من خارج از گنوم نفس کشیدن برام سخت میشه !!خوب پس خوبه اینجا میشه فهمید چقدر میتونه اختلاف سلیقه وجود داشته باشه.
نقلقول از: sajadspeed در 21 بهمن 1400، 12:52 بظنقلقول از: / sudo rm -rf در 21 بهمن 1400، 12:51 بظنقلقول از: sajadspeed در 21 بهمن 1400، 12:50 بظنمیدونم واقعا چرا اصلا نمیتونم گنوم رو تحمل کنم یعنی یه سری مجبور شدم حدود دو ماه باهاش کار کنم گفتم عادت میکنم ولی دیگه داشتم به مرز خودکشی میرسیدم باز من خارج از گنوم نفس کشیدن برام سخت میشه !!خوب پس خوبه اینجا میشه فهمید چقدر میتونه اختلاف سلیقه وجود داشته باشه. گنوم اگه یکم سبک تر و کم مصرف تر بود خدا میشد ، یعنی خدا تر میشد !
نقلقول از: / sudo rm -rf در 21 بهمن 1400، 12:54 بظنقلقول از: sajadspeed در 21 بهمن 1400، 12:52 بظنقلقول از: / sudo rm -rf در 21 بهمن 1400، 12:51 بظنقلقول از: sajadspeed در 21 بهمن 1400، 12:50 بظنمیدونم واقعا چرا اصلا نمیتونم گنوم رو تحمل کنم یعنی یه سری مجبور شدم حدود دو ماه باهاش کار کنم گفتم عادت میکنم ولی دیگه داشتم به مرز خودکشی میرسیدم باز من خارج از گنوم نفس کشیدن برام سخت میشه !!خوب پس خوبه اینجا میشه فهمید چقدر میتونه اختلاف سلیقه وجود داشته باشه. گنوم اگه یکم سبک تر و کم مصرف تر بود خدا میشد ، یعنی خدا تر میشد !ببینید دقیقا منم همین میگم، درسته من به شخصه از گنوم خوشم نمیاد ولی خوب خیلیها هستن که به خاطر همین سنگین بودن سمتش نمیان، وگرنه واقعا زیباست، انیمیشنها، پنجرهها و... بسیار زیبا طراحی شدن، بنده هم واقعا مشکلی با UI گنوم ندارم، بیشتر سلیقم UX اون نمیپسنده.
گفتم سلیقه بنده اینطوریه دیگه