انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خرید لپ تاپ با بودجه مشخص  (دفعات بازدید: 4225 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : خرید لپ تاپ با بودجه مشخص
« پاسخ #60 : 01 اسفند 1400، 05:07 ب‌ظ »
ممنون از توضیحات. میخواستم ببینم این لپ تاپ با توجه به مشخصاتش ارزش خرید داره یا نه؟ بین اون مدل Asus و اپل که فرستادم کدوم رو پیشنهاد میدید؟
در مورد ارزش خرید اون asus، چیزی نمی‌دونم، از یکی دیگه بپرسید.
اگه می‌خواهید برید سراغ اپل‌های m1، حداقل تا دوسال، فکر نصب کردن چیزی غیر از مک‌او‌اس رو از سرتون بیرون کنید. همونطور که بالا گفتند، m1 ها هندز به طور رسمی توسط کرنل لینوکس پشتیبانی نمیشن. بعد از اون دو سال، شاید بتونید نصب کنید ولی احتمالا یه جاهایی به مشکل می‌خورید و مجبور میشید باز هم صبر کنید تا درست بشن.

نقل‌قول
البته اینم در نظر بگیرید که اگر مک بوک رو خریدم روس سیستم عامل خودش میمونم و اینکه تنها میخوام از فتوشاپ و ویژوال استادیو استفاده کنم و فکر می‌کنم برای مک بوک این برنامه ها در دسترس هست
فتوشاپ، ویژوال استودیو؟ شانس آوردید موضوع بسته نشد. فکر کنم نمی‌دونید حرف زدن درباره نرم‌افزار انحصاری بر خلاف قوانین این انجمن هست.
هر دو برنامه برای مک هم هستند. ویژوال استودیو برای مک‌او‌اس 10.13 و بالاتر.
گزینه بهتر اینه که از برنامه‌های آزاد استفاده کنید.

هیچ‌کدوم واقعاً. هر دو تا از بدترین لپ‌تاپ‌ها از نظر سازگاری با لینوکس هستن.
در مورد asus یه جست‌و‌جو کردم و انگار درست کار می‌کنه. این لینک ردیت، از اولین نتایج بود.
https://www.reddit.com/r/ASUS/comments/jecfep/the_flip_detection_drivers_on_linux_for_vivobook/
کسی به غیر از تشخیص ندادن چرخش صفحه نمایش، مشکل دیگه‌ای گزارش نداده‌. این مشکل تشخیص چرخش صفحه هم توی کرنل 5.11 برطرف شده. باز هم asus ها مشکلی دارن؟
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #61 : 01 اسفند 1400، 05:47 ب‌ظ »
در مورد asus یه جست‌و‌جو کردم و انگار درست کار می‌کنه. این لینک ردیت، از اولین نتایج بود.
https://www.reddit.com/r/ASUS/comments/jecfep/the_flip_detection_drivers_on_linux_for_vivobook/
کسی به غیر از تشخیص ندادن چرخش صفحه نمایش، مشکل دیگه‌ای گزارش نداده‌. این مشکل تشخیص چرخش صفحه هم توی کرنل 5.11 برطرف شده. باز هم asus ها مشکلی دارن؟
من هرچی Asus دیدم مشکل داشت. عمدتاً هم به خاطر کارت گرافیک، acpi غیراستاندارد و صفحه‌لمسی عجیبشون بوده. ممکنه مدل‌هایی هم باشن که مشکل نداشته باشن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #62 : 18 اسفند 1400، 08:13 ب‌ظ »
جان ؟
دوستان چرا ازیت میکنیدش
زبان میخوای چیکار من وقتی شروع کردم نمیدونستم پرینت یعنی چی  :-X شروع کن مهم نیست
چرا مهم نباشه. شروع کردن الکی که نمیشه.
باید این شروع کردن نتیجه ای داشته باشه بالاخره.
بخاطر همینه که بعد ۱ سال هنوز نمی تونم یک برنامه ساده بنویسم.
هرچی میگیرید حتما ssd داشته باشه ترجیجا با اون قیمت ای ام دی  با گرافیک آنبرد صفحه هم حتما فول اچ دی اگر راهنمایی بیشتر میخاید پیام خصوصی بدید چند تا مدل بفرستم
:My Instagram
_.hartin._