انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا هیچکدام از سی دی ها و دی وی دی هایم روی مینت اجرا نمیشه؟  (دفعات بازدید: 1211 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
درود.

هیچکدام را مینت اجرا نمیکنه؟ وحتی بعضی ها را که میگذارم باعث یک نیم ریبوت میشه. یعنی صفحه سیاه میشه و بعد از کمتر از ۳۰ ثانیه پیام پسورد خواستن میاد و با وارد کردنش مینت بالا میاد.این درحالیست که همگی روی ویندوز اکس پی بخوبی اجرا میشن.یعنی نه دی وی دی درایو مشکل داره و نه خود دی وی دی و سی دی ها.اصلا دیتای درون اینها را نمیشناسه عکس را ببینید.

کاملا تازه کار و دارای زوبونتو(18.4) و لینوکس مینت(19.3) همراه با ویندوز اکس پی روی دو رایانه ی (32bit).

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
محتویانت دی وی دی ها چیه ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
موسیقی و ویدئو.

درضمن پلیری که روی مینت هست Parole Media Player است که ظاهرا اکولایزر نداره. میشه جاش را با یک پلیری که اکولایزر داشته باشه عوض کنم؟ و اگر پاسخ بله است کدام پلیر را پیشنهاد میکنید؟

« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1400، 02:17 ب‌ظ توسط گیسو »
کاملا تازه کار و دارای زوبونتو(18.4) و لینوکس مینت(19.3) همراه با ویندوز اکس پی روی دو رایانه ی (32bit).

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
vlc نصب کنید
بعد دی وی دی رو قرار بدید و برید توی وی ال سی اون تب های بالا رو برای اجرای دی وی دی بگردید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
سی‌دی یا دی‌وی‌دی رو داخل کامپیوتر قرار بدید و بعد این دستور بزنید. خروجی رو بفرستید.
sudo mount /dev/sr0 /mnt
اگه چیزی نگفت، یعنی با موفقیت انجام شده. در این صورت خروجی این دستور رو بفرستید.
ls -l /mnt
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
درود و سپاس.

آن دستورها را دادم و جواب آمد که: 

me@me-VGN-S660P:~$ sudo mount /dev/sr0 /mnt
[sudo] password for me:   
mount: /mnt: WARNING: device write-protected, mounted read-only.
me@me-VGN-S660P:~$ ls -l /mnt
total 18
dr-x------ 1 me me 2048 Jan 31  2007 'Debussy Ravel'
dr-x------ 1 me me 2048 Jan 31  2007 'Four HAND Piano'
dr-x------ 1 me me 2048 Jan 31  2007 'Great Pianists A-Weissenberg'
dr-x------ 1 me me 2048 Jan 31  2007  Horowitz
dr-x------ 1 me me 2048 Jan 31  2007  Liszt
dr-x------ 1 me me 2048 Jan 31  2007 'L-V-Beethoven Sonata R-Gulda'
dr-x------ 1 me me 2048 Jan 31  2007  Prokofiev
dr-x------ 1 me me 2048 Jan 31  2007  Richter
dr-x------ 1 me me 2048 Jan 31  2007 'Romantic Piano Favourites'
me@me-VGN-S660P:~$

همانطور که گفتم دیتای درون سی دی را نشان میده ولی وقتی رویش کلیک میکنم یک نیم ریبوت میشه یعنی مثلا اگر بوت اصلی ۳۰ ثانیه بدرازا میکشه این یکی ۱۵ ثانیه است.
این سی دی روی ویندوز و زوبونتو بخوبی اجرا میشه.ولی لینوکس مینت که روی لپتابم است نمیشه.
نا گفته نمانه که روی لپتاپ Nvidia هست ولی روی رایانه ی زوبونتو AMD دارم آیا ممکنه از همین باشه؟

« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1400، 09:02 ق‌ظ توسط گیسو »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
لطفا خروجی ها رو در ایزار تگ کد قسمت ارسال انجمن که با علامت # مشخص شده قرار دهید

آفلاین Dragon-

• *
به نظر میاد فایل‌ها وجود دارنو. از چه طریقی سعی می‌کنید فایل‌ها رو باز کنید؟ با cd های دیگه هم امتحان کردید؟ اگه آره، نتیجه مثل همین هست؟

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
vlc نصب کنید
بعد دی وی دی رو قرار بدید و برید توی وی ال سی اون تب های بالا رو برای اجرای دی وی دی بگردید
با وی ال سی امتحان کردید ؟

آفلاین گیسو

• Full Member
  • *
درود و سپاس.

بله با VLC جواب داد.و CD را خواند.
VLC را که داون میکرد یک پیام هم آمد که باید پنج شش افزونه هم دریافت بشه. گمان کنم همان چیزها را مینت کم داشت که اینطور موقع اجرا غش میکرد.
حالا باتوجه به اینکه کمبود جا دارم اشکالی پیش نمیاد اگر دو نرمافزار دیگر که همراه خود مینت بودند را بردارم؟
یکی Rhythmbox است و
دیگری Celluloid
چون ظاهرا همین کار را قرار بود انجام بدهن که نمیدادن.

آفلاین Dragon-

• *
نباید مشکلی پیش بیاد.