خب اره ولی من نمیدونم تو چرا نمیتونی حتی واقعیت یه تاپیک رو ببینی ؟ واقعیت اینه که من ازتون بخاطر حرفتون دلیل محکم خواستم نه اینکه گفته باشم فسادی رخ نداده یا که اوضاعمون گل و بلبل باشه ... نه ... فقط یه سوال پرسیدم که حتی نمیتونی مودبانه جواب بدی !
میدونی مشکل دقیقا همینه، علم زیادی هم نمیخواد فقط کافیه جلوت ببینی تا درک کنی، بعضیا میبینم کلی گیر میدن یه چیزیو میبینم اصلا اونکار منطقیه و درست ولی خب بنا به دلایلی به نفع اون شخص نیست، حالا میام بهش بگم خب این چه ایرادی داره درسته که، سریع میاد فاز میگیره، خیلی ساده ای فکر کردی اینا اینطورین؟ یا میاد میگه این چیزا واسه ما آب نون نمیشه به فکر پول باشیم(ازم دلیل منطقی نپرس) و این عجیبه خیلی چیزا افراد سالها میگن ولی 5 دقیقه اگه بجای ناله کردن فکر میکردن حقیقت میفهمیدن، درمورد اینترنت هم، خیلی مردم هم حضوری هم مجازی دیدم واقعا اعتقاد دارن اینترنت خارج یک گیگابایت، اولین چیزی که به طرف میگم اینه، اره فقط یه مشکلیه سرعت هارد ما 1 گیگابایت نمیرسه البته ما تو ایرانیم و بدبخت و فقط ایرانه که از hdd استفاده میکنه... واقعا اخه چی بگیم
یا مسئله پینگ هم، طرف میره تو بازی میبینه طرف تو اروپا پینگش 5 میاد جار میزنه پینگ خرابه، آخه یه نفر نیست عقل داشته باشه کسی که تو اروپا به سرور اروپا وصل میشه شرایطش صد درصد بهتر از ما هست... البته منظورم نیست سرعت اینترنت ایران و پینگش خوبه ولی بزرگنمایی که آقا خارج همه اینترنت یک گیگابایت دارن و پینگ همه 5 چرته متوجهی دیگه، این چیز به همه چی هم ربط داره درمورد همه چی، حالا قیمتا، جستوجوری فساد و هرچی، طرف نمیخواد واقعیت ببینه همه چی کلی میکنه..
و همیشه اینکار جواب میده، دقیقا مثل غیبت کردن تو طرف هرکی باشی درست میگه، چون دیدگاه کاملی از طرفی که غیبت میکنه نمیده و خوبیا خودش میگه
من خودم در این موارد بیشتر شروع به شوخی کردن میکنم، کینه ای هم اکثرا به دل نمیگیرم و میگیم میخندیم، و وقتی جدی حرف میزنم که طرف درک شعورش جدی باشه، نه بیام بگم فلسطین بیاد چارتا گیف مردم مظلوم فلسطین و... بفرستن و هیچی نگن..
ویرایش:البته من خودم یه آدم دانا نمیدونم، و خیلی ها احتمالا تحقیق و.. بیشتری دارند، ولی منظورم اینه خیلی از افراد ایران حتی چیزی که جلو چش هست هم نمیبینن..