افرادی که مشکل واضح نظام رو نمیبینند، امیدوارم حداقل برای ندیدنشون یه پولی، مقامی، منصبی، چیزی بگیرند، حداقل بهتون ناهار داده باشند، وگرنه سواری دادن رایگانیه که به بزرگان میدید.
هیچی بهمون نمیدن ! تازه پول اینترنتی که بابت بحثمون مصرف میکنیم هم بهشون میدیم !
مسئله اینه که شما فکر میکنید ما از اینایی هستیم که میان تو راهپیمایی و مرگ بر امریکا میگن بدون دونستن علتش یا حتی میان نماز میخونن یدون اینکه بدونن چرا ؟
یا رفتیم توی بسیج و اینجور جاها شست و شو مغزیمون دادن ! یعنی از منظر شما غیر از اینا نباید باشه ! اگر هم باشه دروغه !
من منکر وجود اینجور افرادی نیستم ! زیادن و همه بدبختی ما از این جور ادماست !
منتها خوشبختانه یا متاسفانه من از این افراد نیستم ! من که دفاع میکنم از جمهوری اسلامی این شرایط رو دارم :
بسیج محلات بام اصلا حال نمیکنه - باهاشون حال نمیکنم (یه عشق دوطرفه 😅😅) - تو دانشگاه بار ها با بسیجیان محترم جر و بحثم شده - پیج های توی اینستا رو میبینم که تند روی میکنن و ابروی امثال من و برخی از دوستانم رومیبرن و ...
شما فکرت رو محدود کردی که : آره دیگه ! اینا فقط بیست و سی و رسانه ملی میبینن ! نمیدونن اینجا چخبره و ...
قبل تر گفتم اگر بخوای 100 بار دیگ هم میگم ...
من از اوناش نیستم و منکر فساد حال حاضر هم نیستم !هرچی هم بهتون میگم هی میگید : شما شست و شو مغزی شدید ... مگه فسادو نمیبینی !
چرا اتفاقا اگر فساده شما نصف من میدونی ! من بیشتر از اینا هم میدونم ولی یه فرق با شما دارم اینکه میدونم علت این اتفاق چیه ! میدونم چطوری اتفاق افتاده چون خودم رفتم گشتم و کسی برام نقل نکرده !
ردی که کمی با منطق فکر کنه، به این نتیجه میرسه که جایی که یک فرد یک منصب دولتی برای تمام عمرش میگیره، یه جای کارش میلنگه.
کسی که اسلام شناسی نکرده و نمیدونه فقه یعنی چی - اجتهاد یعنی چی - ولابت معصوم چه فرقی با ولایت فقیه داره
اون شخص فکر میکنه که یه جای کار میلنگه !
وقتی نمیدونی حتی ساختار دینی شیعه رو چه اصولی بنا شده همین فکر هارو میکنی !
مام اینها رو میتونید برای خودتون توجیه کنید. یا اینکه «با منطق و مدرک»ای که فکر میکنید، دلیلش رو برای ما بگید
خب شما مدرک محکم تری بیار ! کسی که درست میگه مدرک محکم تری داره ! تازه تو حرف منطقی هم حریف نداره چون درست "حقیقت داره" و قابل انکار نیست
ولی یه چیز باحال که مطمعنم خودت تاحالا بهش توجه نکردی :اینکه هر چی برای سالها فکر میکردید و توی مدرسه و دانشگاه و تلویزیون بهتون میگفتند یکدفعه ببینید دروغه، سخته
این جمله درباره خودتون هم صادقه ! تاحالا به سنگ بنای افکارتون شک کردید ؟
فقد ملئت بطونكم من الحرام وطبع على قلوبكم
این رو باید بالا انجمن اضافه کنم!
حداقل یه چیزی بزارید که خودتون هم بهش اعتقاد داشته باشید !