0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با سلام ببخشید من ویندوز درکنار لینوکس دارم، الان یکسری پارتیشنهای ntfs هم که مال ویندوز هست وجود داره و متاسفانه وقتی توی لینوکس چیزی ازش پاک میکنم در واقع پاک نمیکنه فقط اونها رو انتقال میده به یک پوشه مخفی به نام .Trash حالا میخواستم بدونم راهی نیست که بتونم پاک کنم این اطلاعات را؟ فقط مشکلی که اینجا هست اینه که توی فلشمموریها هم که حتی ntfs نیست و Fat32 هست نیز چنین مشکلی هست، چند وقت پیش میخواستم دو تا فایل از روی فلش پاک کنم تا یک فایل دیگر بریزم مجبور شدم برم روی ویندوز برای همچین کار سادهای
نقلقول از: sajadspeed در 29 بهمن 1400، 11:28 قظبا سلام ببخشید من ویندوز درکنار لینوکس دارم، الان یکسری پارتیشنهای ntfs هم که مال ویندوز هست وجود داره و متاسفانه وقتی توی لینوکس چیزی ازش پاک میکنم در واقع پاک نمیکنه فقط اونها رو انتقال میده به یک پوشه مخفی به نام .Trash حالا میخواستم بدونم راهی نیست که بتونم پاک کنم این اطلاعات را؟ فقط مشکلی که اینجا هست اینه که توی فلشمموریها هم که حتی ntfs نیست و Fat32 هست نیز چنین مشکلی هست، چند وقت پیش میخواستم دو تا فایل از روی فلش پاک کنم تا یک فایل دیگر بریزم مجبور شدم برم روی ویندوز برای همچین کار سادهای از شیفت دیلیت استفاده میکنی دیگه ؟با rm -fr در ترمینال هم همینه داستان ؟بعد اون پوشه ترش یعنی پاک نمیشه ؟
بسته ntfs-3g نصب هست؟
مشکل پارتیشن بندی نداره فلش ؟ با جی پارتد یک بار مجدد پارتیشن بندی کنید
fast boot رو توی ویندوز خاموش کنید. حواستون باشه ویندوز hibernate هم نشده باشه.