درود !
ببینید i3 دقیقا یکسری کامند هایی رو وارد میکنه و خروجی اونها رو در bar نمایش میده حالا هرچیزی میخواد باشه ...
برای مثال سوالات خودتون :
من توی ارچ هستم ولی میتونم منظورم رو بگم .
۱. به عنوان مثال با i3 چگونه می توان به اینترنت متصل شد؟
ما نرم افزار networkmanager رو داریم . و با استفاده از nmtui میتونید به وای فای مورد نظرمون دسترسی داشته باشیم .
۲. یک میزکار تمام امکانات مورد نیاز رو داخل خودش داره ولی توی i3 چطور میشه مثلا تنطیمات رو عوض کرد؟ (ساعت، تاریخ، کاربران، وای فای، و ...)
i3 هم تمامی امکانات رو داره ! ببینید i3 و کلا این تیپ wm ها اجازه دادن که خودمون تمامی انهارو هندل کنیم ( برای مثال شما از نوار بار میز کار مینت خوشتون اومده . اون رو میتونید توی i3 هم اجرا کنید ! درواقع میتونید بخش های مختلفی رو برای خودتون جدا نصب و اجرا کنید .
تم سیستم رو چطور میشه تغییر داد؟
از تنظیمات xfce ( البته باید اون رو نصب کنیم ) با این روش تم رو دانلود و با استفاده از این نرم افزار تم هارو اعمال میکنیم .
۴. برای ریبوت، خاموش کردن، تعویض کاربر، خارج شدن باید چی کار کرد؟
توی i3 همه کاری میشه انجام داد ! باز هم به کانفیگ های خودتون بستگی داره ! نمیتونم عکس بگیرم ولی من برای خودم این موضوع رو هندل کردم .
البته نا گفته نمونه به i3lock هم نیاز داریم .
۷. در بین مدیر پنجره ها بنظرتون i3 گزینه مناسبیه؟ مدیر پنجره بهتری هم هست؟
من ۱ ماه هست سوییچ کردم روی i3 . بله صد درصد هست برای مثال من خودم روی مکم dwm نصب کردم . ( خیلی جالبه از این نظر که با c نوشته شده . ولی بازم i3 رو ترجیح میدم )
۸. چند نفر از اعضای این انجمن از i3 استفاده می کنند؟
یکی از این افراد خود من : )