ویندوز اصلا با درایور nvidia ها نمی سازه مجبورید گرافیک های اینتل نصب کنید تا بتونید گرافیک درست داشته باشید
اینکه شما یک مشکل دارید الزاما دلیل بر خراب بودنش برای همه نیست. اتفاقا راه انداز( درایور) های انویدیا چه از نظر کیفی و چه از نظر ویژگی ها بر راه انداز های AMD برتری مطلق دارند( در مایکروسافت ویندوز).
ویژگی هایی که در NVIDIA Control Panel موجوده، شما خوابشم در AMD Adernalin نمیبینی.
بنده راه انداز های اینتل رو در مایکروسافت ویندوز بررسی نکردم، نظری هم درباره اش ندارم.
اینکه نمی سازه رو شنیدم.
که بعد از نصب باید تمام درایور هایی که معمولا انویدیا میده رو پاک کرد .
البته این مشکلو وقتی فهمیدم که برا یه مدتی برگشتم محل کار قبلیم سری زدم و فهمیدم هرکی ویندوز یازده درخواست کرده بعد یه مدت با درایور ها مشکل پیدا کرده . و خب کسایی که با ویندوز گیم رو اجرا میکنن مشکل دارن .
من اتفاقا با کارت گرافیک NVIDIA Geforce 9500 GT، CS:GO رو در ویندوز ۱۱ اجرا کردم و مشکلی ندیدم.( گرداننده انویدیا ۳۹۰)
همین الآنشم با GTX 1650 با ویندوز ۱۱ هرازچندگاهی بازی میکنم و مشکلی نمیبینم.
اینکه چه کارت کارت گرافیک هایی هم دارن تاثیرگذاره. مثلا اگه برای قبل Tesla باشه قطعا مشکل به وجود میآید و باید یا سخت افزار رو ارتقا بدن یا قید ویندوز های جدید رو بزنن( از جمله دلایلی که از ویندوز و راهانداز های انحصاری بدم میاد)
در کل این اتفاقی که شما بهش اشاره میکنید خیلی خیلی نادره و برای کارت گرافیک های خیلی قدیمی رخ میده.