ببخشید آقای بهزادی کدوم زبان دقیقا داره این کار میکنه؟
مثلاً C++ و جاوا.
و واقعا دلیلش چیه که باید ثابتها باید SnakeCase باشن؟ چرا مثل بقیه زبانها کل روند روی همون Camelcase پیش نمیره؟
البته من موقع نوشتن،مار و شتر رو با هم قاطی کردم ((:
این ثابتها، مثل کلاسها به صورت CamelCase نوشته میشن؛ چرا که ذاتاً MetaClass هستن. نام متفیرها، تابعها و روشها به صورت snake_case نوشته میشه.
منم میدونم پایتون قواعدی داره ولی با همین قواعد مشکل دارم، دلایلی که برای این نوع نوشتار دارن واقعا ارزشش داره که اینقدر پراکندگی به وجود بیاد داخل این زبان؟
اتّفاقاً با این کار، زبان یکپارچهتر و قابل پیشبینیتر شده. من خودم هر بار که میبینم تو C++ ثابت true با حرف کوچیکه و ثابت None با حرف بزرگ، برگهام میریزه!
آقای بهزادی اگه میشه نظرتون به شکل دقیق در مورد اشکال 5 میخوام بدونم.
متوجه نشدم این اشکالی که میگی چیه. برای مثال نخستین برخورد من با جنگو، چند سال پیش بود که چون پایتون بلد بودم، ازم خواستن برم جایی و برای تیمی که در حال توسعهٔ یه پروژهٔ نرمافزاری بود، نقش مربی رو بازی کنم. وقتی رسیدم اونجا فهمیدم که درواقع مربی جنگو میخواستن. توی یک ربع تا ۲۰ دقیقه مستندات جنگو رو خوندم و نیم ساعت بعد، بهشون چنگو یاد دادم و در آخر اون روز، پروژه رو بسته بودن.
بله توی یک پستی ایشون گفتند تو فارسی حتی وجود نداره
نگفتم حتی وجود نداره
گفتم حتی یه واژهٔ عربیه که ما تو فارسی بهش میگیم «تا».
حتا یا هتا یه واژهٔ فارسیه که معنیش همینیه که تو ذهنتونه.
بنظرتون پایتون حتی از php بهتره؟
اصلاً بحث بهتر و بدتر تو زبانها بیمعنیه. بهترین زبان، اونیه که بهش تسلط داری.
ولی برای نمونه عرض کنم، من قبلاًphpکار بودم و
یه پروژهٔ شخصی داشتم که حدود ۳۰۰۰ خط شده بود و خیلی کثیف شده بود. هر باگی که توش پیدا میشد، چند روز وقت میبرد که بشه ریشهاش رو پیدا و رفعش کرد.
یه روز به خودم گفتم من که الآن دارم همهٔ پروژهها رو با پایتون میزنم. بذار این رو هم ببرم رو پایتون. نهایت میخواد یه ماه وقت بگیره دیگه!
نشون به اون نشون که تو یه بعد از ظهر اون پروژه رو
پورت کردم به پایتون. حجمش شد حدود ۳۰۰ خط، منطقش بهبود داده شد، نیازش به ابزارهای جانبی از بین رفت، سرعت و کاراییش خیلی بالاتر رفت و اونقدر توسعهاش راحت شد که عصر همون روز، دو تا از ویژگیهایی که مدّتها بود تو ذهنم بود و میترسیدم برم سمتش، چون احتمالاً چند ماهی ازم وقت میگرفت رو هم توش پیاده کردم.
باز هم میگم. این به این معنی نیست که پایتون بهتره. بلکه برای اون کار و با تسلط من، پایتون بهترین گزینه بود.