انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک به جامعه ازاد  (دفعات بازدید: 2644 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابو مصعب

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
  • ازادی گنو/لینوکس بی منت
کمک به جامعه ازاد
« : 03 اسفند 1400، 07:25 ب‌ظ »
سلام چند وقته اخیر با پروژه‌ای اشنا شدم و دیدم خیلی میتونه برای همه مفید باشه . چون خودش متن بازه و سعی در تقویت و شناخت پروژه های برتر ایرانی داشته باشه که بین ایرانی ها زیاد شناخته شده نیست و سعی میکنه با کنار هم جمع کردن اعضای متن باز بتونه یک کمکی کرده باشه و فکر کنم با استار دادن بتونید بهش کمک کنید .

https://matnbaz.net
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1401، 11:33 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
برای استعمار گران کاملا طبیعی است که با دینی هم اواز شوند . که به مردم می اموزد بخاطر بهشت موهوم در اسمان ، جهنم روی زمین را بی گلایه تحمل کنند .

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
پاسخ : کمک به جامعه ازادmatnbaz.net
« پاسخ #1 : 03 اسفند 1400، 07:34 ب‌ظ »
چیز جالبیه. اگه یه مخزن برای برنامه های دسکتاپ داشت، برنامه ای رو که دارم می نویسم رو اونجا قرار می دادم.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 03 اسفند 1400، 09:32 ب‌ظ »
چه چیز سمی‌ایه!
متن‌باز بودن که درواقع اهمیتی نداره. مهم اینه که نرم‌افزار آزاد باشه.
بعد کسی که تو این فضا فعّالیت می‌کنه و از دیکورد استفاده می‌کنه، نوبره واقعاً ;D
یه سری چیزهایی هم که نوشته مثل «فرهنگ اوپن‌سورس» اصلاً وجود ندارن.
بعد معیار فعّالیتش هم گیت‌هابه؟؟؟ خود گیت‌هاب نه نرم‌افزار آزاده، نه اوپن‌سورسه، نه حتا متن‌بازه!
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1400، 02:35 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #3 : 04 اسفند 1400، 10:27 ق‌ظ »
تا جایی که معلومه میخوان پروژه های به قول خودشون متن باز رو به نفع خودشون یک جا جمع و حول محورش فعالیت کنند
اون هم از طریق کمک مالی برای خودشون و تایین کاربران و پروژه های به قول خودشون منتخب  ::) هیچ خوشمان نیامد (موز بیاورید )
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سید حسین موسوی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 268
  • Debian
« پاسخ #4 : 04 اسفند 1400، 10:35 ق‌ظ »
چه چیز سمی‌ایه!
متن‌باز بودن که درواقع اهمیتی نداره. مهم اینه که نرم‌افزار آزاد باشه.
بعد کسی که تو این فضا فعّالیت می‌کنه و از دیکورد استفاده می‌کنه، نوبره واقعاً ;D
یه سری چیزهایی هم که نوشته مثل «فرهنگ اوپن‌سورس» اصلاً وجود ندارن.
بعد معیار فعّ]الیتش هم گیت‌هابه؟؟؟ خود گیت‌هاب نه نرم‌افزار آزاده، نه اوپن‌سورسه، نه حتا متن‌بازه!

دیسکورد رو قبول دارم، ولی هر جور حساب کنی از ماتریکس تا حدودی بهتره
لینوکس هم مخزن ش گیت‌هابه خب :)
قال علی (ع): لا غِنَی کالعَقلِ، و لا فَقرَ کالجَهلِ، و لا میراثَ کالاَدَب و لا ظَهیرَ کالمُشاوَرَه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 04 اسفند 1400، 02:38 ب‌ظ »
دیسکورد از ماتریکس بهتره؟ این با فاصله، مسخره‌ترین حرفی بود که تو سال ۱۴۰۰ شنیدم.

خیر. اگه یه سری به پایگاه وب لینوکس بزنید، می‌بینید که نوشته گیتش در این مسیر قرار داره: https://git.kernel.org
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ابو مصعب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 04 اسفند 1400، 03:32 ب‌ظ »
دیسکورد از ماتریکس بهتره؟ این با فاصله، مسخره‌ترین حرفی بود که تو سال ۱۴۰۰ شنیدم.

خیر. اگه یه سری به پایگاه وب لینوکس بزنید، می‌بینید که نوشته گیتش در این مسیر قرار داره: https://git.kernel.org

اقای بهزادی عزیز درمورد این بحث شد . اگر در سرور دیسکورد بخش جنرال مراجعه کنید میتونید چت های این بخش رو بخونید .
مورد اول اینکه گیتهاب خدمات فراوانی داره که این سروریس ما نمی تونه این امکانات رو تا حد رقابت فراهم کنه . و بنا بر هزینه های سنگین هاست نمی شد که یهو واردش بشن . برا همین وقتی که درخواست ها تو این مورد بالا رفت گفتن خودتون میتونید استارت بزنید .
قرار شد بیشتر در موردش بحث بشه .
یک دولوپر تونسته با خلاقیت خودش چیزی رو اضافه کنه تا جامعه اپن سورس ایرانی رو دور هم جمع کنه با هزینه خودش و کمک هایی که بهش میشه .
اگر دوستش ندارید یا حداقل انتقادی دارید متونید در سرور دیسکورد مطرح کنید .حالا اینکه دیسکورد متن باز نیست  و ایت ا.. استالمن حرام اعلام کردن مشکل خودتونه
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1400، 03:38 ب‌ظ توسط mmj-sys »
برای استعمار گران کاملا طبیعی است که با دینی هم اواز شوند . که به مردم می اموزد بخاطر بهشت موهوم در اسمان ، جهنم روی زمین را بی گلایه تحمل کنند .

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #7 : 04 اسفند 1400، 03:42 ب‌ظ »
خیلی خوبه بریم بهش بگیم ولی خب احتمال کمی میدم در برابر حمایت هایی که ازش میشه به حرف ما توجه کنه ??? ولی خب هزینه سنگین و.. ربطش نفهمیدم؟! الان من یه سایت بزنم سر درش از آزادی و به اشتراک گذاشتن همه کد ها باهم، بعد هدفم هم یه چیز دیگه باشه، بعد از دیسکورد و.. هم بزارم، مثلا اگه یه سایت بزنیم برای نرم افزار آزاد و داخلش هم درمورد آزادی نرم افزار بگیم هزینه هاش فکر نکنم بیشتر بشه، حالا اگه این شخص اشتباه کرده و بفهمه صحیح، ولی اگه هدفش همینه خب زیاد خوب نیست حتی حمایت الان ما میتونه برا آینده بد باشه نه؟!،‌ بیشتر پی نرم افزار آزادیم تا متن باز، البته متن باز هم خوبه ولی تازه اگه همونم به قول آقا مهرداد چیزی پشتش نباشه!؟

آفلاین ابو مصعب

• Jr. Member
  • *
پاسخ : کمک به جامعه ازاد
« پاسخ #8 : 04 اسفند 1400، 03:54 ب‌ظ »
خیلی خوبه بریم بهش بگیم ولی خب احتمال کمی میدم در برابر حمایت هایی که ازش میشه به حرف ما توجه کنه ??? ولی خب هزینه سنگین و.. ربطش نفهمیدم؟! الان من یه سایت بزنم سر درش از آزادی و به اشتراک گذاشتن همه کد ها باهم، بعد هدفم هم یه چیز دیگه باشه، بعد از دیسکورد و.. هم بزارم، مثلا اگه یه سایت بزنیم برای نرم افزار آزاد و داخلش هم درمورد آزادی نرم افزار بگیم هزینه هاش فکر نکنم بیشتر بشه، حالا اگه این شخص اشتباه کرده و بفهمه صحیح، ولی اگه هدفش همینه خب زیاد خوب نیست حتی حمایت الان ما میتونه برا آینده بد باشه نه؟!،‌ بیشتر پی نرم افزار آزادیم تا متن باز، البته متن باز هم خوبه ولی تازه اگه همونم به قول آقا مهرداد چیزی پشتش نباشه!؟

من درمورد گیتی که لوکال باشه عرض کردم . هاست ها گرون هستن و امکاناتی که گیتهاب در اختیار کاربران قرار میده رو نمی تونه در اختیارتون بزاره
و دلیلی هم نیست درش تخته بشه
در مورد دیسکورد هم گفتم . دیسکورد چه خوب چه بد . چه ازاد و غیر ازاد شایع ترین مسنجری هست که میتونه امکانات چت به سبک خودشو به ما بده حالا اینکه من بیام بگم چرا از دیسکورد استفاده کرده دیسکورد که متن باز نیست ... دیگه چه میشه گفت
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1401، 11:36 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #9 : 04 اسفند 1400، 03:59 ب‌ظ »

من درمورد گیتی که لوکال باشه عرض کردم . هاست ها گرون هستن و امکاناتی که گیتهاب در اختیار کاربران قرار میده رو نمی تونه در اختیارتون بزاره
و دلیلی هم نیست درش تخته بشه
در مورد دیسکورد هم گفتم . دیسکورد چه خوب چه بد . چه ازاد و غیر ازاد شایع ترین مسنجری هست که میتونه امکانات چت به سبک خودشو به ما بده حالا اینکه من بیام بگم چرا از دیسکورد استفاده کرده دیسکورد که متن باز نیست ... دیگه چه میشه گفت
درست یکم تند رفتم فک کنم و درست مطلب نگرفتم اون یه چیز دیگرو داشتید میگفتید صحیح :) ولی خب به عنوان یه پروژه آزاد(متن باز*) به راحتی میتونست از نمونه های آزاد که رایگانم هست استفاده کنه بجای دیسکورد، اگه قراره اینم مثل گیت‌هاب پیش بره زیاد خوب نیست خب، ولی قبول دارم دیسکورد هم زیاد هستن هم امکانات جالبی داره، البته یکم امکاناتش گیج کننده میشه کم کم(کاربر با یه نگاه متوجه نمیشه) به هرحال نابود نیست ولی بهتر میشد اگه دیسکورد نبود
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1401، 11:36 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 05 اسفند 1400، 12:47 ق‌ظ »
اقای بهزادی عزیز درمورد این بحث شد . اگر در سرور دیسکورد بخش جنرال مراجعه کنید میتونید چت های این بخش رو بخونید .
ممنون. ترجیح می‌دم با رفتن به جایی مثل دیسکورد برای بحث در مورد آزادی نرم‌افزار، از خودم یه دلقک نسازم!
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1401، 11:35 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #11 : 05 اسفند 1400، 09:50 ق‌ظ »

من موندم این کمک های مالی رو برای چی میخوان ؟ حتما برای گرفتن پروژه ها هم پول میگیرند
همه پروژه ها رو که جونشون در میاد توی گیتهاب میزارند حتی بحث هم به جای انجمن کانال دیسکورد درست کردنت اگه قرار به این سایتشون باشه من با ۴۰ هزار تومان یکی دقیقا مثل همین رو درست می کنم
حالا خودتون هر نتیجه ای میخوان بگیرید جا انداختن فرهنگ به  قول خودشون  متن باز یا خبر های دیگه
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1401، 11:35 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
« پاسخ #12 : 07 اسفند 1400، 02:39 ب‌ظ »
این چیه؟
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1401، 11:34 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 07 اسفند 1400، 03:34 ب‌ظ »
این چیه؟
یه آینه از مخزن گیت لینوکس.

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
« پاسخ #14 : 07 اسفند 1400، 03:54 ب‌ظ »
این چیه؟
یه آینه از مخزن گیت لینوکس.
یعنی نمیشه در این مخزن گیتهاب با لینوکس مشارکت کرد؟
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید