0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سه نفر به یک نفر ؟ نامردا !برم یک جمله عاشقانه پیدا کنم بیام با خاک ....
نقلقول از: Mehr32 در 12 اسفند 1400، 12:55 بظسه نفر به یک نفر ؟ نامردا !برم یک جمله عاشقانه پیدا کنم بیام با خاک ....من با تریلی آمدم تا پلاسما را رسوا کنم من پلاسما نصب کردم توش ماندم اصلا نه از چند لمسی تاچ پد پشتیبانی میکرد.میانبر کیبورد پیشفرض عجیبی داشت.استارتش بسیار بد شکل...... مرورگر به بدترین شکل اجرا میشد اصلا کلا رمز عبور ها رو نشون نمیداد زبان فارسی ابدا نداشت بعد نصبش احساس می کردم توی زورین نیستم توی یه جای دیگر هستم گنوم عشقه بسیاررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
نقلقول از: amirakbar110 در 21 اسفند 1400، 11:06 بظنقلقول از: Mehr32 در 12 اسفند 1400، 12:55 بظسه نفر به یک نفر ؟ نامردا !برم یک جمله عاشقانه پیدا کنم بیام با خاک ....من با تریلی آمدم تا پلاسما را رسوا کنم من پلاسما نصب کردم توش ماندم اصلا نه از چند لمسی تاچ پد پشتیبانی میکرد.میانبر کیبورد پیشفرض عجیبی داشت.استارتش بسیار بد شکل...... مرورگر به بدترین شکل اجرا میشد اصلا کلا رمز عبور ها رو نشون نمیداد زبان فارسی ابدا نداشت بعد نصبش احساس می کردم توی زورین نیستم توی یه جای دیگر هستم گنوم عشقه بسیارررررررررررررررررررررررررررررررررررررمن تاچ پد ندارم پس هیچی نظری هم ندارم کدوم میانبر کیبوردش ؟خوب یک منوی دیگه نصب کن ؟ البته توی نسخه ازمایشی جدید خیلی جذاب تر شده مرورگرت چیه ؟ چه ربطی به میزکار داره ؟فارسی هم وقتی کسی نباشه به ترجمه کمک کنه خوب فارسی هم نمیشهتوقع دارید میزکار جدید نصب کنید اون بیاد مثل قبلی بشه ؟ هر میزکاری شکل خودش رو داره
من پلاسما نصب کردم توش ماندم اصلا نه از چند لمسی تاچ پد پشتیبانی میکرد.
میانبر کیبورد پیشفرض عجیبی داشت.
استارتش بسیار بد شکل......
مرورگر به بدترین شکل اجرا میشد اصلا کلا رمز عبور ها رو نشون نمیداد
زبان فارسی ابدا نداشت
اینا هیچی، یک تم نمیشه روش نصب کرد. فروشگاه تمش که اصلا وصل نمیشه از سایت kde هم نمیشه تم گرفت آدم نمی دونه باید کجا نصبش کنه تو گنوم .themes می ریختی راحت میشد.
نقلقول از: amirakbar110 در 21 اسفند 1400، 11:06 بظمن پلاسما نصب کردم توش ماندم اصلا نه از چند لمسی تاچ پد پشتیبانی میکرد.باید توی تنظیمات فعابش کنید.:|||||||||||||||| مسخره است چطوری توی گنوم یا هر میز کار یا سیستم عامل دیگهای چند لمسی فعاله ولی تو این نه!!!!!ای احدون ناس!!نقلقولمیانبر کیبورد پیشفرض عجیبی داشت.اون رو میشه عوض کرد.اون رو که آره عوض کردم ولی تعجب کردم.نقلقولاستارتش بسیار بد شکل...... خیلی راحت میشه پلاسما رو شخصیسازی کرد. سعی کردید اینکار رو انجام بدید؟بله بله نشد........... با اون نرم افزار شخصیت سازی داک خیلی پدر کشتگی داشتم اصلا قبول نمی کرد فایلو.نقلقولمرورگر به بدترین شکل اجرا میشد اصلا کلا رمز عبور ها رو نشون نمیداد از konqueror استفاده کردید؟ جان؟://// مگه نمیشه از فایرفاکس و اج و یا کرومیوم در اینجا استفاده کرد؟!؟!نقلقولزبان فارسی ابدا نداشت مقدار زیادی از میزکار پلاسما، به فارسی ترجمه نشده. خوب این اصلا خوب نیست که.نقلقول از: Mt در 23 اسفند 1400، 10:15 قظاینا هیچی، یک تم نمیشه روش نصب کرد. فروشگاه تمش که اصلا وصل نمیشه از سایت kde هم نمیشه تم گرفت آدم نمی دونه باید کجا نصبش کنه تو گنوم .themes می ریختی راحت میشد.من بعضی وقتا باهاش مشکل دارم ولی بیشتر وقتا درست کار میکنه. بررسی کنید اگه توی هوم خودتون، تمها رو بریزید توی local/share/themes. درست میشه یا نه.
نقلقول از: amirakbar110 در 21 اسفند 1400، 11:06 بظمن پلاسما نصب کردم توش ماندم اصلا نه از چند لمسی تاچ پد پشتیبانی میکرد.باید توی تنظیمات فعابش کنید.نقلقولمیانبر کیبورد پیشفرض عجیبی داشت.اون رو میشه عوض کرد.نقلقولاستارتش بسیار بد شکل...... خیلی راحت میشه پلاسما رو شخصیسازی کرد. سعی کردید اینکار رو انجام بدید؟نقلقولمرورگر به بدترین شکل اجرا میشد اصلا کلا رمز عبور ها رو نشون نمیداد از konqueror استفاده کردید؟نقلقولزبان فارسی ابدا نداشت مقدار زیادی از میزکار پلاسما، به فارسی ترجمه نشده.نقلقول از: Mt در 23 اسفند 1400، 10:15 قظاینا هیچی، یک تم نمیشه روش نصب کرد. فروشگاه تمش که اصلا وصل نمیشه از سایت kde هم نمیشه تم گرفت آدم نمی دونه باید کجا نصبش کنه تو گنوم .themes می ریختی راحت میشد.من بعضی وقتا باهاش مشکل دارم ولی بیشتر وقتا درست کار میکنه. بررسی کنید اگه توی هوم خودتون، تمها رو بریزید توی local/share/themes. درست میشه یا نه.
:|||||||||||||||| مسخره است چطوری توی گنوم یا هر میز کار یا سیستم عامل دیگهای چند لمسی فعاله ولی تو این نه!!!!!ای احدون ناس!!
جان؟://// مگه نمیشه از فایرفاکس و اج و یا کرومیوم در اینجا استفاده کرد؟!؟!
حالا که اینطوری شدهپلاسما عشق است و دیگر هیچ
نقلقول از: Masoud92m در 28 اسفند 1400، 11:00 قظحالا که اینطوری شدهپلاسما عشق است و دیگر هیچ ولی گنوم خیلی مدرن تره بنظرم.تنها ایرادش اینه بیش از حد سادست!
نقلقول از: Mt در 28 اسفند 1400، 04:40 بظنقلقول از: Masoud92m در 28 اسفند 1400، 11:00 قظحالا که اینطوری شدهپلاسما عشق است و دیگر هیچ ولی گنوم خیلی مدرن تره بنظرم.تنها ایرادش اینه بیش از حد سادست!شما فقط یه لحظه گنوم رو بدون سادگی فرض کن؛ نظرت عوض میشه!
ولی خب دیگه واقعا وجود new file توی مدیر فایل گنوم خیلی احساس میشه.
نقلقول از: Mt در 28 اسفند 1400، 06:47 بظولی خب دیگه واقعا وجود new file توی مدیر فایل گنوم خیلی احساس میشه.پروندههای خالی در قالبهای مورد نظر توی شاخهی Templates یا مشابهش قرار بدید.برای من: