Mehr32 دنبال نظرت بودم عالی و دو آتیشه نرم آفزار آزادی اگه بتونی خودت کنترل کنی ادامه بده عالیه
دوست عزیز artin h میدونی فرق فکر های ما هست مثلا میگم شما از اندروید خوشتون میاد و نمیخواید ولش کنید هی میگید امنه و... یا مشکلی نیست درست میشه، من میتونم این درک کنم ولی شمام مارو درک کنید و بجای شما تعصبیا و.. یه لحظه گوش کن
اگه تو برنامه میزنی از دوربین استفاده نکنه و صرفا هزاران بار استفاده نکرده بازم دلیل نمیشه استفاده نکنه و اگه برای شما قانع کننده هست برای ما نیست! حتا خیلی چیز های متن بسته در pc که چند ده ساله که متن بسته هست تاحالا کسی ازش نفهمیده که کار مخربی کنه(شایدم کرده و کاربر عادی نبوده) ولی بازم داریم شوق میدیم که سخت افزار آزاد بهتر از غیر آزاد
ولی الان شما داری اندروید بزور بهتر جلوه میدی به مثال سخت افزار بزنم میگی سخت افزار غیر آزاد قویه و بزور میخوای بگی از غیر آزاد بهتره، هرچی که باشه آینده سیاهی داره، همینطورم که گفتم سازندش تفکرش خوب نیست پس نمیتونه خوب باشه احتمالا اگه تفکرش تغییر کرد که به احتمال 99.99999999999999999 عمرا نمیکنه باشه قبول ولی بنظر من بازم با گنو لینوکس راحت ترم، اندروید منم خیلی زیاد رم مصرف میکنه و همیشه هم شاکیم چرا انقدر اندروید نفهمه ما گوشی جدید تر میخریم کارایی بیشتر بشه بعد این اندروید همیشه خودش توی نسخه های جدید کلی مصرفش بیشتر میشه و باز من به مشکل میخورم..
ولی توی گنو لینوکس رمم تا 500 مگابایت حدودا و گرافیکی تونستم بیارم، چه ربطی داره اندروید یک کم مصرف میکنه و..؟! اگه اینطوره منم یه سیستم عامل 20 سال پیش میارم میگم بیا ببین مصرفش کمه! ولی تکنولوژیش واسه 20 سال پیشه!
درکل خلاصه مطلب منم اینطور آدم دیدم میگه خب به من چه من که شخص مهمی نیستم و.. نیستی؟ مهم نیست ازت جاسوسی بشه یا نشه همین که احساس میکنی فقط یه چیز خوبه حله؟ خب باشه میتونی از ویندوزم استفاده کنی نمیخواد فکر مارو کمکی کنی موفق باشی دیگه پس مهم نیست در این صورت گنو لینوکسم حتا انحصاری باشه!