ط میگی بهترین سیستم عامل جهان اندرویده ، اما خب میدونی که بهترین رو ملاک مشخص میکنه ، ملاک خیلی از ما هم همونیه که میدونی ، ن نرم افزار زیاد و ن بازی برامون ارزش نداره ، همین ک امنه ، خبری از جاسوسی نیست و روی یه خیلی از سخت افزار ها قابل استفادس ، واسه ما از گنو بهترین سیستم عامل رو میسازه ...
خب اندروید که توی استفاده روی سخت افزار های مختلف خیلی بهتر عمل کرده گنو فقط محدود به دسکتاپ و سرور هست امینت هم فقط زمانی به خطر میوفته که از نرمافزار الوده استفاده کنید تازه با این استدلال کنسول های بازی هم نباید فروخته بشن همین پردازنده های آرم که مایکروسافت باعث شده پیشرفت نکنن رو اپل خیلی به جلو هل داده حتی آرم انقدر پتانسیل داره که توی لپتاپ استفاده میشه و جای اینتل زورگو و داغ و پرمصرف رو داره میگیره من میگم آقا ما یه اندروید داریم آزاد هست قدرتمند هم هست بر پایه هسته لینوکس هم هست چرا به انجمن اضافه نشه ؟خب الانم مشکلی میست دوستان تعصب دارن روی گنو پس هیچی
شما فکر کردید توسعه دهندگان گنو لینوکس احمق هستند؟ درضمن ویندوز بزور از آرم پشتیبانی میکه و اندروید هم معماری های کمی، ولی گنو لینوکس دوتا معماری که هیچی خیلی خیلی معماری هارو پشتیبانی میکنه و توزیع هست براش دیبان از معماری های aarch64, armel, armhf, i386, i686, mips, mipsel, ppc64el, s390x, پشتیبانی میکنه (توی سایت distrowatch) البته چندتا دیگه هم میکنه فکر کنم ننوشته، خب پس حرف از چسبیدن به اینتل و.. نزنید که اصلا خود ما فراریم ازش! ولی خب من که مخالفم باهاش ولی نمیتونم بگم نرم افزار کم داره، تو الان تو arm میتونی فورت نایت پابجی pc و هزاران بازی خفن با کیفیت بازی کنی؟ نمیخواد بازی لیست کنی من خودم دنبال میکنم ولی به گرد پای بازی هایی که برای معماری X86 و ویندوز ساختن هم نمیرسه..
هرچند بالاخره باید معماری اینتل یا همون X86 ازش رها شد که سیستم عامل های گنو لینوکسی آرم خیلی خوب هستن و حتا سخت افزار های آزاد هم دارن بیشتر میشن که البته قبول دارم هنوز به صورت خوب نیست ولی داره پیشرفتش بیشتر میشه.. و مشتاقانه انتظار برد های خوبی میکشم((:
در مورد تعصب دوستان باهاتون موافقم ، کلا افراط در هر زمینه ای بده ، من خودم اگر گزینه آزاد یه نرم افزار بر انحصاریش در زمینه احتیاجم برتری داشته باشه ، از اون استفاده میکنم ! تا الانم چیزی نبوده که ( تاکید میکنم : در زمینه نیازم ) جایگزین ازادش رو به انحصاریش ترجیح ندم !
موافقم((: من بیشتر شوخی میکنم، ولی خب یکم شوخیام معلوم نیست، یا اگه چیزی میگم اصلا منظور خاصی ندارم، حتا شده یه موقع یه کاری خودم میکنم و همون زیر سوال میبرم ولی خیلی جدی که شوخی بنظر نمیرسه((: (یه ترول مانند جدی
!)