البته اسم انجمن موافقم کمی مسخرست و واقعا اوبونتو خیلی عجیب شده عملکردش.. قبلا هم خیلی گفتم حتا درش بحث شد هرچند نظر مدیران انجمن نمیدونم، ولی متاسفانه اسمی که سر یکی دوسال نیست که بالای ده پونزده ساله هست سخته تغییرش و از اونور انجمن موضوعش فرق داره، اصلا من این انجمن فکر میکردم نمیتونم سوال درمورد دبیان بپرسم اومدم دیدم نگو کلا یه حال و هوای دیگه داره..
سلام
اون موضوع بسته شد، ولی برعکس دیدم آقای مهرداد نقد میکردن اصلا دلیل خوبی نداشتند! چه ربطی داره مهرداد از نرم افزار انحصاری استفاده میکنه یا نمیکنه که تازه نمیکنه و گفته شد قبلا میکرده خب چه ربطی داره! و فقط بحث سر ضایع کردن افراد بود نه چیز درستی...
تعصبی درکار نیست داستان اشتباه گرفتید! من شاید با بعضی نظرات مدیر انجمن مخالف باشم ولی اینکه میان از نرم افزار آزاد حرف میزنن چیز بدیه؟ مثلا یکی بی ادبی کنه بهش بگن دوست عزیز خوب نیست و کمی کمکش کنند در حرف زدن یعنی شست و شوی مغزی؟!
نمیدونم چی بگم میترسم از اندروید و هرچی بگیم باز یه موضوعی باز بشه!
اینجا انجمن نرم افزار آزاد نیست انجمن اوبونتو هست حالا ما یه چیز داریم تقزیبا آزاده هسته لینوکس داره برای گوشی هم هست آیا بیایم به کاستوم رام های آزاد بها بدیم باعث پیشرفت بشیم اشکالش چیه؟
دوتا چیز داریم شما میگی باید درمورد اوبونتو باشه؟ خب نیست حالا گیریم اشتباه! ولی حالا اینطور نیست و رفته سمت آزادی نرم افزار، و فلسفه اش فرق داره با چیزی که در ذهنت جای گرفته اندروید اون آزادیش خیلی از اون فلسفه دور هست
یک کلمه یه لحظه قابلیت های اندروید ول کن
اندروید بنظرت به آزادی بیشتر اهمیت میده امنیت استفاده و... استفاده کاملا آزاد کاربران ازش بیشتر مهمه؟
یا گنو لینوکس بیشتر این چیزا براش مهمه؟
همین
و دلیل کاربران و مدیران هم همینه الکی به موضوع اندروید خیلی قابلیت داره و.. ربطش ندیم.