انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل مخزن  (دفعات بازدید: 2619 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار پوروهاب

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
پاسخ : مشکل مخزن
« پاسخ #15 : 21 اسفند 1400، 08:27 ب‌ظ »
سلام.
خوب انگار که سه تا مخزن خارجی اضافه کردید که برای کروم، مدیر بارگیری uget و پروتون وی‌پی‌ان هست.
اگه نظر من رو بخواین میگم که هر سه مخزن رو بردارید. چون احتمالا مشکل مال یکی از این مخازن هست. فکر کنم با حذف محتویات مسیر «‎/etc/apt/sources.list.d» و به‌روز رسانی دوباره احتمالا مشکل حل بشه.
اون دستوری که در خود خطا هست رو هم امتحان کردید؟(apt --fix-broken install)

عرض ادب و احترام خدمت شما
بله انجام دادم اما فرقی نکرد

آفلاین سالار پوروهاب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #16 : 21 اسفند 1400، 08:30 ب‌ظ »
دستوری که  نوشته رو اجرا کن! sudo apt --fix-broken install
اگه درست نشد اینهارو هم اجرا کن
sudo dpkg --configure -a
sudo apt install -f
البته شانس بیاری برنامه هایی که خارح از مخازن اجرا کردی مشکل ایجاد نکنه!
بهت پیشنهاد میکنم واسه پایداری سیستم برنامه های خارج از مخازن حذف کنی و از مخازن دانلود کنی البته گوگل کروم در مخازن نیست، پس یا باید قیدشو بزنی یا یکجور دیگه نصبش کنی تا حداقل کمی بهتر بشه، شاید توی flatpak گوگل کروم باشه، البته درکل بهتره از فایرفاکس یا چیز آزاد استفاده کنی..
ممنونم دوست عزیز هرکاری بگین کردم اما باز مشکل همونه خودم  واقعا هنگ کردم نمیدونم چیکار کنم

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #17 : 21 اسفند 1400، 08:34 ب‌ظ »
ممنونم دوست عزیز هرکاری بگین کردم اما باز مشکل همونه خودم  واقعا هنگ کردم نمیدونم چیکار کنم
ممنونم دوست عزیز :)
بهتره گیر نکنید و به نکته ای که دوست عزیز دیگه کرد گوش کنید
نقل‌قول
اگه نظر من رو بخواین میگم که هر سه مخزن رو بردارید. چون احتمالا مشکل مال یکی از این مخازن هست. فکر کنم با حذف محتویات مسیر «‎/etc/apt/sources.list.d» و به‌روز رسانی دوباره احتمالا مشکل حل بشه.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 21 اسفند 1400، 08:35 ب‌ظ »
sudo rm -r /etc/apt/sources.list.d/*
دقت کن  با این دستور هرچی تو اون پوشه هست پاک میشه، کلا وقتی از rm یا sudo استفاده میکنی نهایت دقت داشته باش
ویرایش: دستور اصلاح شد
« آخرین ویرایش: 21 اسفند 1400، 08:37 ب‌ظ توسط ali-n »

آفلاین سالار پوروهاب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 21 اسفند 1400، 08:36 ب‌ظ »
ممنونم دوست عزیز :)
بهتره گیر نکنید و به نکته ای که دوست عزیز دیگه کرد گوش کنید
نقل‌قول

والا انجام دادم اما مشخص نیست...حالا شاید پاک کنم از نوع لینوکس نصب کنم خودم خلاص کنم

آفلاین سالار پوروهاب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 21 اسفند 1400، 08:38 ب‌ظ »
sudo rm -r /etc/apt/sources.list.d/*
دقت کن  با این دستور هرچی تو اون پوشه هست پاک میشه، کلا وقتی از rm یا sudo استفاده میکنی نهایت دقت داشته باش
ویرایش: دستور اصلاح شد
هیچ اتفاقی نیوفتاد فقط یک جمله خلاص
 ](*,) ](*,)
bash: /sudo: No such file or directory

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 21 اسفند 1400، 08:42 ب‌ظ »
والا انجام دادم اما مشخص نیست...حالا شاید پاک کنم از نوع لینوکس نصب کنم خودم خلاص کنم
ببین بهتره اینکار نکنی، از مشکلات فرار نکن، وقتی فرار کنی یعنی دفعه بعد که خراب شد میخوای چیکار کنی؟ دوباره پاک کنی و نصب دوباره پاک نصب... نصب مجدد آخرین راه در نظر بگیر!
خلاصش بگم این برنامه های داخل مخازن هماهنگ شده هستن تو با نصب خارج از مخازن یه چیزی وارد این چرخه هماهنگ میکنی که میتونه اختلال بندازه توش! بهترین کار واسه آلوده نکردن سیستمت و همچنین استفاده از برنامه های خارج از مخازن، appimage و flatpak و در آخر که پیشنهاد نمیشه snap هستش ولی بنظر من قید کروم بزن و اگه مشکلت رمز هات هستش میتونی به سادگی همش انتقال بدی به فایر فاکس(یه قابلیت واسه اینکار داره)

](*,) ](*,)
فک کنم یکم دیر ویرایشم خوندی، به هرحال خداروشکر اتفاق خاصی نیفتاد اون دستوری که نوشتم باز بنویس(اصلاح شدش)

آفلاین سالار پوروهاب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 21 اسفند 1400، 08:45 ب‌ظ »
ببین بهتره اینکار نکنی، از مشکلات فرار نکن، وقتی فرار کنی یعنی دفعه بعد که خراب شد میخوای چیکار کنی؟ دوباره پاک کنی و نصب دوباره پاک نصب... نصب مجدد آخرین راه در نظر بگیر!
خلاصش بگم این برنامه های داخل مخازن هماهنگ شده هستن تو با نصب خارج از مخازن یه چیزی وارد این چرخه هماهنگ میکنی که میتونه اختلال بندازه توش! بهترین کار واسه آلوده نکردن سیستمت و همچنین استفاده از برنامه های خارج از مخازن، appimage و flatpak و در آخر که پیشنهاد نمیشه snap هستش ولی بنظر من قید کروم بزن و اگه مشکلت رمز هات هستش میتونی به سادگی همش انتقال بدی به فایر فاکس(یه قابلیت واسه اینکار داره)

](*,) ](*,)
فک کنم یکم دیر ویرایشم خوندی، به هرحال خداروشکر اتفاق خاصی نیفتاد اون دستوری که نوشتم باز بنویس(اصلاح شدش)

نه مشکلی نیست از لحاظ کروم ...اوکی پاکش میکنم ببینم باز چه مشکلی داره البته اگه مشکل کروم هستش پاک کنم ؟اگه نبود چی

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 21 اسفند 1400، 08:49 ب‌ظ »
نه مشکلی نیست از لحاظ کروم ...اوکی پاکش میکنم ببینم باز چه مشکلی داره البته اگه مشکل کروم هستش پاک کنم ؟اگه نبود چی
اگه نبودم مشکلیه مگه(: تو میخوای سیستم عامل دوباره نصب کنی حالا این پاک کن یه بررسی کن!
درکل ولی  999 درصد apt به این سادگیا خراب نمیشه طوری که درست نشه یادمه اولا که اومدم گنو لینوکس مثل خودت هی خراب میکردم و فکر میکردم دیگه درست نمیشه حتا وقتی کوچیک ترین مشکل داشت ولی اکثرش قابل حل هستش ;)
این دستوراتم شاید برات کاربردی باشه(شایدم بدونی)
sudo apt update
sudo apt full-upgrade
اولی  مخازن بروزرسانی میکنه
دومی همه برنامه هارو بروزرسانی میکنه،

آفلاین سالار پوروهاب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 21 اسفند 1400، 08:52 ب‌ظ »
اگه نبودم مشکلیه مگه(: تو میخوای سیستم عامل دوباره نصب کنی حالا این پاک کن یه بررسی کن!
درکل ولی  999 درصد apt به این سادگیا خراب نمیشه طوری که درست نشه یادمه اولا که اومدم گنو لینوکس مثل خودت هی خراب میکردم و فکر میکردم دیگه درست نمیشه حتا وقتی کوچیک ترین مشکل داشت ولی اکثرش قابل حل هستش ;)
sudo apt update
sudo apt full-upgrade

بازم ممنونم از اینکه وقتتون رو گرفتم میرم یکی یکی انجام بدم نتیجه رو بهتون اطلا ع میدم

آفلاین سالار پوروهاب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 21 اسفند 1400، 08:54 ب‌ظ »
sudo apt update
sudo apt full-upgrade

این ارور همش داره نشون میده
E: Unmet dependencies. Try 'apt --fix-broken install' with no packages (or specify a solution).

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 21 اسفند 1400، 09:00 ب‌ظ »
بعد اجرا apt --fix-broken install چی نوشت؟

آفلاین سالار پوروهاب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 21 اسفند 1400، 09:02 ب‌ظ »
بعد اجرا apt --fix-broken install چی نوشت؟

هیچی ننشوته هرچی بود همینه فقط
Reading package lists... Done
Building dependency tree... Done
Reading state information... Done
You might want to run 'apt --fix-broken install' to correct these.
The following packages have unmet dependencies:
E: Unmet dependencies. Try 'apt --fix-broken install' with no packages (or specify a solution).

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 21 اسفند 1400، 09:24 ب‌ظ »
فک کنم بهتره بقیه دوستان بیان، معمولا به این مشکلات میخورم چندتا دستور هست میزنم بالاخره درست میشه، ولی یکی بیاد دستور دقیقا مورد نیاز بگه فک کنم بهتره

آفلاین سالار پوروهاب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 21 اسفند 1400، 09:27 ب‌ظ »
فک کنم بهتره بقیه دوستان بیان، معمولا به این مشکلات میخورم چندتا دستور هست میزنم بالاخره درست میشه، ولی یکی بیاد دستور دقیقا مورد نیاز بگه فک کنم بهتره

بازم دستت طلا مرسی داداش تا همینجاشم خیلی کمک کردی بهم ممنوتم وقعا