نمیدونم مشکل از کجاس، فقط وقتی میبینم منجارو یه توزیع حاضر و آمادهی بهروز و پرامکاناته که بیعیب و سریع و پرقدرت کار میکنه، خب معلومه ازش خوشم میاد و همه جا تعریفش رو میکنم. من کی باشم که بخوام توزیعهای لینوکس ریشهدار رو تخریب کنم! فقط دارم تجربهی خودم رو منتقل میکنم.
ویرایش: راستی اگه روی چیپست هیتسینک بچسبونی و یه فن هم واسه بورد بذاری، میتونی به سادگی پردازندهش رو اورکلاک کنی. خودم از ۱.۵ GHz بردمش روی ۲ GHzو بی هیچ مشکلی داره کار میکنه.
درسته برا اولین بار نصبش کردم خیلی خوبه((: واقعا خیلی بعضی توزیع ها الکی پیچیدش کردن اگه سیستمدی و کمی آزادی نرم آزاد و.. کنار بزارم باید بگم عالیهههه کلی برنامه، پرسرعت زبان فارسی قشنگی داره و در صورت خواستن میشه دستکاریش کرد(احتمالا) ، درسته منم به شوخی گفتم منظورم اینه توزیع جالبیه
فقط حیف نصبش کردم فک کردم درسته ولی بازم دیدم جون میده موقع پخش ویدیو، البته با این موضوع مشکل ندارم، با این مشکل دارم چرا با توزیع LibreELEC خوب میاد ولی با هیچ توزیع دیگه ای که دیدم تا توزیع خود رزبری پای هم نه!
اره جالب بود خیلی راحت اورکلاک شد اونم درصد زیادی فکر نمیکردم بشه این قدر زیاد
البته دقیق نمیدونم تا چه دمایی بالا نیست و به فنا نمیره(پس بهتره تو جو نرم)
پن: البته با اون سیستم عامل دیدم kodi نوشته video decoder: ff-hevc-drm_prime (HW)
استفاده میکنه و مشخصاتش با وقتی ویدیو در توزیع دیگه که روش kodi نصب کردم پخش میکنم فرق میکنه، ولی هرچی کدک و ... نصب کردم فرقی نکرد، توی اون توزیع تازه پردازنده هم کم مصرف میشه ولی توی توزیع های دیگه پردازنده پر میشه و ویدیو لگ داره، انگار که درست از گرافیکش استفاده نمیشه، اگه درست نشد شاید بعدا یه موضوع ایجاد کردم(افسوس واسه تو ای دل ساده
)