انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مرتب سازی فایلها بر اساس پارامترهایی بجز پیش فرض سیستم  (دفعات بازدید: 434 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
درود و تبریک سال نو
در ویندوز وقتی کلیک راست میزنیم و روی Sort by میریم گزینه more رو که کلیک کنیم تعداد بسیار زیادی پارامتر میبینیم که میشه براساس اون فایلها رو مرتب کرد مثل :
Frame wide, Frame height , bitrate , wide و ... . در پلاسما من فقط چند گزینه پیش فرض سیستم رو دیدم. پرسشم اینه چه جوری میشه این گزینه ها رو به بخش Sort اضاف کرد؟
ممنون

(در بخش انجمن تازه کاران گزینه ایجاد موضع جدید برام نبود مجبور شدم تو این بخش پست بزنم)

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
بعد از ی تعدادی ارسال گمان میره که دیگه میدونید در کدوم انجمن باید مطرح کنید پرسشتونو سوای سطح سوال ، ب همین خاطر دیگه نمیتونید در انجمن تازکاران موضوع جدیدی بسازید ، چراکه این انجمن برای تازه وارد هاست ک نمیدونن کجا باید سوالشونو بپرسن !

اگه سوالت در مورد گنوم بود میتونستم کمکت کنم ولی در کی دی ای تجربه ای ندارم : )
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1401، 07:17 ب‌ظ توسط ㅤSUDOㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
بعد از ی تعدادی ارسال گمان میره که دیگه میدونید در کدوم انجمن باید مطرح کنید پرسشتونو سوای سطح سوال ، ب همین خاطر دیگه نمیتونید در انجمن تازکاران موضوع جدیدی بسازید ، چراکه این انجمن برای تازه وارد هاست ک نمیدونن کجا باید سوالشونو بپرسن !

اگه سوالت در مورد گنوم بود میتونستم کمکت کنم ولی در کی دی ای تجربه ای ندارم : )

مرسی از راهنماییتون
اگر براتون مشکل نیست میتونید همون گنوم رو لطف کنید؟

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
مگه روی kde نیستی ؟

ب هر حال ، اگه درست متوجه شده باشم پرسشتو : گزینه مشخص شده در پیوست اجازه میده برای هر پوشه بصورت جداگونه تنظیم کنی مواردی رو که میخوای ...

تنظیم بصورت کلی برای تمامی پوشه در نسخه قبلی گنوم وجود داشت ، در گنو ۴۲ هم برگشته ، اما در این نسخه نتونستم چنین چیزی رو پیدا کنم !
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1401، 07:50 ب‌ظ توسط ㅤSUDOㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
مگه روی kde نیستی ؟

ب هر حال ، گزینه مشخص شده در پیوست اجازه میده برای هر پوشه بصورت جداگونه تنظیم کنی مواردی رو که میخوای ...

تنظیم بصورت کلی برای تمامی پوشه در نسخه قبلی گنوم وجود داشت ، در گنو ۴۲ هم برگشته ، اما در این نسخه نتونستم چنین چیزی رو پیدا کنم !

تو KDE فقط چند مورد هست. یعنی تو گنوم مواردی که بالا گفتم شما میتونی براساس اون مرتب کنی؟ یعنی شما میتونی توی فولدر پر از عکس براساس عرض عکسها مرتب کنید؟

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
مگه روی kde نیستی ؟

ب هر حال ، گزینه مشخص شده در پیوست اجازه میده برای هر پوشه بصورت جداگونه تنظیم کنی مواردی رو که میخوای ...

تو KDE فقط چند مورد هست. یعنی تو گنوم مواردی که بالا گفتم شما میتونی براساس اون مرتب کنی؟ یعنی شما میتونی توی فولدر پر از عکس براساس عرض عکسها مرتب کنید؟
ن در اون حد ، ولی با نرم افزار های مدیریت عکس میتونی اینکارو بکنی به طبع
آرچ و گنوم!