انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ویندوز 10 در کنار اوبونتو(حل شد)  (دفعات بازدید: 723 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • Math means numbers and numbers mean life
نصب ویندوز 10 در کنار اوبونتو(حل شد)
« : 08 فروردین 1401، 11:37 ق‌ظ »
سلام خدمت تمام دوستان عزیز و گرامی تا به امروز به من کمک های زیادی کردید که بسیار از شما ممنون هستم
راستش می خواهم در کنار اوبونتویی که الان رو سیستمم دارم ویندوز 10 نصب کنم و حالا می خواستم از تون بپرسم میشه بصورت همزمان داشت و وقتی سیستم بالا بیاد انتخاب کنی کدوم بالا بیاد و به هیچ کدوم از اون سیستم عامل ها هم آسیبی وارد نشه؟
و فکر کنم باید پارتیشن کاملا جدا گانه باشه درسته؟
از کدوم جدا کنم؟
ممنون

« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1401، 08:41 ب‌ظ توسط Programmer-hack »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : نصب ویندوز 10 در کنار اوبونتو
« پاسخ #1 : 08 فروردین 1401، 11:49 ق‌ظ »
سلام آسیبی به ویندوز نمیرسه ولی به گنو لینوکس شاید! بعد نصب ویندوز شاید گرابت دچار مشکل شه که قابل تعمیر هست(ممکن هنگام استفاده از ویندوز هم این مشکل پیش بیاد که اونم باز قابل حل هست)
اول از همه پیشنهاد میکنم از واین-wine یا مجازی ساز برای جایگزینی ویندوز استفاده کن
و در دوم اینکه از هرکدوم میخوای کم کن فرقی نداره! فقط سعی کن بالای ۵۰ گیگ باشه حجمی که میدی که به مشکل نخوری

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 08 فروردین 1401، 11:51 ق‌ظ »
ممنون بنظرتون از EFI کم کنم مشکلی پیش میاد؟

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 08 فروردین 1401، 11:53 ق‌ظ »
بنظرم مشکلی پیش نمیاد، پس احتمالا باید یه پارتیشن دیگه هم بسازید(احتمالا خود ویندوز میسازه پس مشکلی نیست) و فقط ببین مادربردت EFI پشتیبانی میکنه یا نه، اگه خیلی خیلی قدیمی نیست احتمالا میکنه، بعضی مادربرد ها سازگاری خوبی هم دارن و میتونی هم توزیع بدون EFI و هم با EFI باهم داشته باشی(بعضیام یکم رو مخن) ولی اگه پشتیبانی میکنه بنظرم حتما بهش مهاجرت کن

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 فروردین 1401، 11:54 ق‌ظ »
منظورم همون 56 گیگابایتی هست که نوشته FAT ؟

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 08 فروردین 1401، 11:56 ق‌ظ »
درست متوجه نشدم، یعنی میخوای ویندوز روی یه پارتیشن با فرمت fat نصب کنی؟ نمیدونم بشه یا نه ولی بنظرم احتمالش زیاده به مشکل بخوری بهتره برای نصب ویندوز از فرمت پیش فرض خودش یعنی ntfs  استفاده بشه

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 08 فروردین 1401، 11:58 ق‌ظ »
آها اوکیع شد واسم و فقط نصب ویندوز رو بصورت همین طور ساده پیش ببرم و دست به پارتیشن های دیگه نزنم درسته؟
خیلی ممنونم از شما

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 08 فروردین 1401، 12:01 ب‌ظ »
خواهش کاری نکردم ;)
نه، حتما بزن به صورت دستی میخوای نصب کنی و پارتیشنی که میخوای روش نصب بشه رو انتخاب کن
و اینکه اول فضای خالی داخل گنو لینوکس ایجاد کن بعد برو ویندوز نصب کن، چون ویندوژ خیلی زرنگه اصلا پارتیشن های گنو لینوکسی حساب نمیکنه و نمیدونه چین(:

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 08 فروردین 1401، 12:04 ب‌ظ »
و ی سوال کوچولو
چطوری برای نصب ویندوز داخل اوبونتو فلش بوتیبل کنم واسه خود لینوکس می تونم با همون make startup desk ولی واسه ویندوز نمی تونم راستش

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 08 فروردین 1401، 02:41 ب‌ظ »
اصلا نتونستم بوتیبل کنم
راستش ی در آفیسش به مشکل خوردم وگرنه اصلا به ویندوز فکر هم نمی کنم.قراره ی آزمون ریاضی سوال طرح کنم و باید داخل ی فایل ورد بدم ولی ورد لینوکس اصلا قابلیت اینو نداره که بشه داخلش ریاضی نوشت و چون سوالات ترکیبی از فارسی و ریاضی هستند نمی تونم بنویسم داخلش حالا اگه این راه حل ساده تری داره لطفا بگید تا کارم راه بیوفته
ممنون و تشکر از همه دوستان

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #11 : 08 فروردین 1401، 02:59 ب‌ظ »
اصلا نتونستم بوتیبل کنم
راستش ی در آفیسش به مشکل خوردم وگرنه اصلا به ویندوز فکر هم نمی کنم.قراره ی آزمون ریاضی سوال طرح کنم و باید داخل ی فایل ورد بدم ولی ورد لینوکس اصلا قابلیت اینو نداره که بشه داخلش ریاضی نوشت و چون سوالات ترکیبی از فارسی و ریاضی هستند نمی تونم بنویسم داخلش حالا اگه این راه حل ساده تری داره لطفا بگید تا کارم راه بیوفته
باقی نرم افزار های افیس گنو لینوکسی رو امتحان کن !
آرچ و گنوم!

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #12 : 08 فروردین 1401، 03:41 ب‌ظ »
اصلا نتونستم بوتیبل کنم

اگر هیچکدوم جواب نداد میتونید با playonlinux آفیس مایکروسافت رو نصب کنید اما یکم دردسر داره : )

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 08 فروردین 1401، 04:07 ب‌ظ »
درست میگن دیگه تهش میتونی از واین استفاده کنی و مال خود میکروبسافت نصب کنی
اگه اونم نشد ته ته تهش میتونی توی مجازی ساز بیاریش چون نرم افزاره و بازی نیست احتمالا مجازی ساز جوابش میده(هرچند wine بهتره)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 08 فروردین 1401، 04:54 ب‌ظ »
ولی ورد لینوکس اصلا قابلیت اینو نداره که بشه داخلش ریاضی نوشت و چون سوالات ترکیبی از فارسی و ریاضی هستند نمی تونم بنویسم داخلش حالا اگه این راه حل ساده تری داره لطفا بگید تا کارم راه بیوفته
وات ده هل؟ اتفاقاً لیبره‌آفیس پشتیبانی خیلی بهتری از فرمول‌نویسی داره نسب به اون آشغال مایکروسافت!
https://www.ubuntubuzz.com/2016/09/libreoffice-writer-equation-editor-writing-mathematical-formulas.html

هرچند اگه فرمول نویسی بخشی از کار عادیته، منطقاً باید بری سراغ لاتک. همهٔ مجموعه‌های اداری برای نوشتن چیزهایی در حد یه نامه مناسبن. برای انجام کار تخصصی،‌نیاز به ابزار تخصصی داری.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن