درود بزرگواران ، بعد از نصب دوان ناپایدار و یک گنوم بشدت مینیمال ( حتی ناتیلوس هم نصب نبود ! عالیه ! ) ، اینجا پرسش های که برام پیش میاد رو میپرسم : )
۰ . فقط تم سفید نصب شده ( که طبیعیه ! فقط واجبات نصب شدن ! ) اسم بسته تم دارک adwaita چیه ؟
۱ . در هنگام نصب نام رایانه رو تنظیم کردم ، ولی الان همونجوری که در پیوست اول میبینید خالیه ! هر چی هم ست میکنمش ، بعد از بستن و باز کردن دوباره خالیه ! چیکار کنم ؟ uname -n و hostname میگن که درسته ! ( راستی چرا عکس دوان نیست و جاش خالیه ؟ از کجا برم خودم یچی بزارم ؟ )
۲ . صدا ندارم ! با راهنمایی mobin1387 هم هنوز مشکلم حل نشده ! ( پیوست دوم )
۳ . منطقه زمانی تنظیم نمیشه ! میزارمش روی ایران ولی ساعت نمیاد رو ایران ، حتی دستور date ! بعد از باز کردن مجدد هم دوباره همون تایم زون قبلیشه ! ( پیوست سوم )
۴ . برنامه imput method چیه ( البته از اسمش مشخصه ، ولی گزینه های توشو نمیفهمم ! ) ؟ چیکار باید بکنم باهاش ؟ تنظیم خاصی باید کرد توش ؟ ( پیوست چهارم ! )
۵ . تم ویم کار نمیکنه وقتی از توی فایل vimrc میخونتش ! اما وقتی ویم خام رو باز میکنم و دستور colorscheme delek رو میزنم تنظیم میشه ! ( پیوست پنجم )
۶ . در ناتیلوس با backspace برنمیگرده شاخه والد ! پلاگینی چیزی باید نصب کرد ؟
ب مرور باقی سوالاتم رو میپرسم : )
۰ . فکر میکنم در بسته gnome-themes-extra موجود باشه
۱ . گنوم سعی میکنه نام رایانه رو با یکسری ابزار به دست بیاره. این ابزار ها انحصاری systemd هستند و طبیعتا در devuan موجود نیستند. چیز خاصی نیست، همچنان نام رایانه شما به درستی در شبکه و بلوتوث نشون داده میشه. اگه خواستید تغییرش بدید از درون همون پرونده ها تغییرش بدید
۲ . مطمئن بشید pulseaudio باز نیست برای اینکار این کار، خروجی این دستور رو قرار بدید:
ps -aux | grep pulseaudio
۳ . گنوم تاریخ و ساعت رو با ابزار های انحصاری systemd تنظیم میکنه. اگه ساعت درسته کاری به کارش نداشته باشید. اگه اشتباهه بهتون میگم چه کار کنید
۴ . فکر نمیکنم با اون کاری داشته باشید. راستش خودمم دقیقا نمیدونم چیه
۵ . در این مورد، بهتره در اینترنت جستجو کنید، فکر نمیکنم مشکل devuan باشه
۶ . اطلاعی ندارم.