شما از تم پیشفرض اوبونتو استفاده میکنید؟
بعضی تم ها هماهنگ نیستن این مشکلات پیش میاد البته با این دستور باید به پیش فرض بر میگشت.
کیبورد تنظیم کردن توی گنوم فکر نکنم کار خاصی داشته باشه، برید توی تنظیمات کیبورد و اونجا فارسی و انگلیسی رو انتخاب کنید.
سلام. اون خطی که تغییرش دادی رو برگردون به حالت قبل و پیشفرضش. چه نسخهی اوبونتو رو داری؟
کردم ولی درست نشد.
اوبونتوی 21.10
شاید به جای دیگری دست زدید و نمیدونید، یک کاربر دیگه بسازید ببینید درست میشه؟
این دستوری که گفته بودم تنطیمات میزکار رو پاک میکنه.
بیگ جان! سوالاتی که میپرسی خیلی فراتر از سواد من است.
من مدتهاست که یک کاربر معمولی اوبونتو هستم. یک بار (یکی دو سال پیش) که اوبونتوی خودم رو آپگرید کردم، یهو دیدم همه چیز تغییر کرده. با کلی سرچ و اینا توانستم محیط کاریام رو مناسب خودم بکنم. پیریست و هزار درد. در همین سرچها فهمیدم که خیلی کارها را دیگر خود اوبونتو برایمان انجام نمیدهد و باید از برنامهای به نام Tweaks استفاده کنم. در این برنامه در قسمت Appearance دیدم گزینههایی هست. هی با اینها بازی کردم و در آزمون و خطاهای مختلف، Application themes رو گذاشتم روی Yaru. بدی این یارو این بود که اسکرولبار پنجرهها خیلی نازک بودند و تازه اون فلشهای پایین و بالا رو هم نداشتند. باز هم مثل همیشه به خاطر کم سوادیام رفتم سرچ کردم و اینا و به راهی رسیدم. انجامش دادم و دیگه بقیهاش رو خودت میدونی.
دستوری که تو دادی دقیقاً کاری کرد که من ازش فرار کرده بودم. یعنی محیط اوبونتو (شکل و اندازهی پنچرهها، آیکونها، فایلها و پوشهها، داک دم دستی و ...) رو برگردوند به همان حالت اولیه قبلی. باز با تویکس توانستم کمی برای خودم مناسبش کنم.
الان در حالت Adwaita است. آیا این تم پیشفرض اوبونتو است؟ نمیدونم برو از خودش بپرس!
)
شورتکاتهایی را که درست کردم از دیروز یواش یواش دوباره دارم درست میکنم.
زبان فارسی (همانطور که داری میخونی) درست شده است.
الان دارم کار میکنم. مثل اولش آنقدر آزار دهنده برایم نیست. میترسم کاربر دیگری بسازم و دوباره تمام این کارها خراب شود. مثلاً امروز فایرفاکس اصلاً باز نمیشد. خوب شد که کروم داشتم. با کروم رفتم و باز کلی سرچ کردم. اوبونتو اصلاً آپدیت نمیشد. میگفت فایرکس کیه دیگه؟ میگفتم آقا دانلودش کن. میگفت نداریم، برو بذار به کاسبیمون برسیم.
نهایتاً با ویپیفلان رفتم و توانستم فایرفاکس را دوباره نصب کنم. حالا من برای فایرفاکسم پروفایلهای مختلف ساخته بودم. دوباره از اول باید درست کنم. پوشههایشان در هاردی دیگر است و غصهی از دست دادنشان را ندارم ولی باید وقت که بگذارم؟ اونم الان که تا پسفردا باید دو تا مقاله بنوسم. بعضی از ارکان بدنیام به شدت سروییس شدهاند !
ببشخید که رفتم پای منبر. دلم در این چند روز بدجور پر شده بود.
قربانت
علیرضا