.... اگه میخواهید کل سیستم رو از تور رد کنید، باید یه جور دیگه پیش برید. اگه یادم بیاد، میگم.
ممنون
میخوام از فلاتر توی ترمینال استفاده کنم و خب تحریمیم
فعلا با شکن موقتا حل شده ولی خب کی حال داره هی بره دی ان اسش رو تغییر بده ؟
با torctl میتونید اینکار رو انجام بدید. یه اسکریپته که با ایجاد قوانین iptables و تغییر بعضی پارامترهای کرنل، کل ترافیک سیستم رو از تور رو میکنه.
جزئی از پروژه blackarch هست. توی مخازن دبیان نیست ولی از اونجایی که فقط یه اسکریپته و به کتابخانه خاصی وابسته نیست، میتونید از اون توی توزیعهای مبتنی بر دبیان هم استفاده کنید.
اول پیشنیازها رو نصب کنید. پیشنیازش فقط tor هست.
sudo apt install tor
بعد این مخزن از گیتهاب رو کلون کنید.
https://github.com/blackarch/torctl
میتونید مستقیم برید توی لینک بالا و فایل zip مخزن با مرورگر بگیرید. میتونید هم با دستور git اون مخزن رو کلون کنید.
git clone httos://github.com/blackarch/torctl
بعد از اینکه به هر روشی اون مخزن رو گرفتید، وارد دایرکتوری که فایلها داخلش قرار داره بشید.
قبل از اینکه اسکریپت رو اجرا کنید، مقدار متغیر TOR_UID رو به debian-tor تغییر بدید.
میتونید فایل torctl رو با یه ویرایشگر متن باز کنید و بعد اون متغیر رو عوض کنید.
میتونید هم با sed اینکار رو اینجوری انجام بدید. با این فرض که اسکریپت torctl توی دایرکتوری فعلی هست:
sed -i 's|TOR_UID="tor"|TOR_UID="debian-tor"|g' torctl
الان میتونید اسکریپت torctl رو اجرا کنید. اگه چیزی بهش ندید، یه راهنمای کوچک نشون میده.
با دادن start به عنوان آرگومان اول، اسکریپت کارش رو شروع میکنه.
با فرض اینکه اسکریپت توی دایرکتوری فعلی قرار داره، اینجوری اجراش کنید.
./torctl start
با دادن stop هم میتونید متوقفش کنید.
./torctl stop
torctl از torrc پیشفرض شما استفاده نمیکنه.
اسکریپت رو تا حدودی بررسی کردم، یه سری تنظیمات iptables رو عوض میکنه که باید بعد از یه راهاندازی مجدد به حالت اول برگردند. یه سری پارامترهای کرنل رو هم عوض میکنه که اینها هم بعد از راهاندازی مجدد به حالت اول بر میگرده.
resolv.conf رو هم تغییر میده. معمولا توی اکثر سیستمها این فایل موقع بوت شدن، توسط network manager یا systemd-resolved از اول تنظیم میشه.
torrc رو هم تغییر میده. این یکی با راهاندازی مجدد به حالت اول بر نمیگرده. ولی قبل از اینکه این فایل رو تغییر بده، یه پشتیبان از اون به اسم torrc.back میگیره.
معمولا torrc توی این مسیر قرار داره.
/etc/tor/torrc
فایل پشتیبان هم کنار torrc قرار داره.
اسکریپت رو خودم امتحان نکردم ولی با بررسیهایی کردم و اون تغییری که گفتم اول کار بدید، فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. ولی با مسئولت خودتون امتحان کنید.