انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس احتیاج به فایروال داره ؟  (دفعات بازدید: 9670 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
پاسخ به: لینوکس احتیاج به فایروال داره ؟
« پاسخ #15 : 17 امرداد 1386، 06:16 ب‌ظ »
پس نصب نمی کینم  ;D
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین Inkareeeeeeeeee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #16 : 13 شهریور 1386، 09:33 ب‌ظ »
راستش اگه یه هکر هم اگر بتونه بیاد تو کامپیوترت که هی باید پسورد Root رو بزنه تا یه کاری کنه ...
اگه شما روی سیستمتون ویندوز هم دارین و یه پارتیشین هم دارین که بین لینوکس و ویندوز به اشتراک گذاشتین ، حتما" یه فایروالی ، آنتی ویروسی چیزی اینستال کنین ...
من خودم چون بطور آنلاین به بانکهای مختلف کانکت میشم واسم خیلی مهمه که یوزر و پسورد و دیتاهای بانکیم به سرقت نره ، هیشکی هم نتونسته بگه که کدوم فایروال و آنتی ویروس بهتره ، هرکی یه چیزی میگه ، همیشه همین بحث هم تو ویندوز سر مک آفی و نورتون و ... هستش ، ...
اگه یوزر معمولی هستی که بیخیال بشو ، هکره چی چی مثلا" میخواد از تو کامپیوترت بدزده ؟! ... من هم چون 2 تترا بایت هارد دیسک دارم تا هکره بخواد یه نگاهی بندازه که من چی دارم ، ریشش مثل دندوناش سفید میشه :-)     ;-)

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • ارسال: 171
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
« پاسخ #17 : 31 شهریور 1386، 03:08 ب‌ظ »
سلام.
من میخوام Firestarter رو نصب کنم...
دستور زیر رو اجرا کردم:
sudo apt-get install firestarter
که اینها رو نوشت:
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
firestarter is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.

و هیچ آیکونی مبنی بر وجود firestarter در منوی Applications نیست....

لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
به کجا چنین شتابان....

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 371
  • So Close No Matter How Far
    • وب نوشت های مرد مرده
« پاسخ #18 : 31 شهریور 1386، 04:33 ب‌ظ »
سلام.
من میخوام Firestarter رو نصب کنم...
دستور زیر رو اجرا کردم:
sudo apt-get install firestarter
که اینها رو نوشت:
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
firestarter is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.

و هیچ آیکونی مبنی بر وجود firestarter در منوی Applications نیست....

لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.

احتمالا firestarter یه ابزار گرافیکی نیست !!! تو ترمینال اجراش کنین.

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
« پاسخ #19 : 31 شهریور 1386، 04:47 ب‌ظ »
Thanks in advanced....it's very helpful...it worked by typing firestarter in terminal....
به کجا چنین شتابان....

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
« پاسخ #20 : 11 مهر 1386، 04:50 ب‌ظ »
سلام.
میشه یک راهی بگید که firestarter بصورت خودکار با بالا اومدن اوبونتو. اجرا بشه.....
یک روش رو توی این صفحه توضیح داده ولی برای من که کار نکرد!
http://www.debianadmin.com/secure-ubuntu-desktop-using-firestarter-firewall.html

به کجا چنین شتابان....

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #21 : 12 مهر 1386، 12:36 ق‌ظ »
از گزینه session از منوی prefrences استفاده کن

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
« پاسخ #22 : 13 مهر 1386، 10:45 ق‌ظ »
از گزینه session از منوی prefrences استفاده کن

Salam,
man midunestam ke az koja bayad inkaaro kard, baraye hamin oon link ro gozashte budam:
http://www.debianadmin.com/secure-ubuntu-desktop-using-firestarter-firewall.html

mozooE ine ke vaghti firestarter mikhad shorooE be kaar kone PASSWORD mikhad va baraye inke az tarighe SESSIONS ono AUTOSTART kard bayad yekari kard ke password nakhad.....
ke tooye linki ke goftam, inha ro tozih dade.... vali kaar nakard!!

به کجا چنین شتابان....

lomion

• مهمان
« پاسخ #23 : 13 مهر 1386، 02:27 ب‌ظ »
می شه که گذر واژه رو برای فایر استارتر با دستکاری sudoers درست کرد ولی یه جایی دیدم که می‌گفت کار خطرناکیه و همین وضعیت اولیه بهتره. اگه کسی چیزی می‌دونه لطفا بگه تا یادبگیریم

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
« پاسخ #24 : 13 مهر 1386، 09:26 ب‌ظ »
می شه که گذر واژه رو برای فایر استارتر با دستکاری sudoers درست کرد ولی یه جایی دیدم که می‌گفت کار خطرناکیه و همین وضعیت اولیه بهتره. اگه کسی چیزی می‌دونه لطفا بگه تا یادبگیریم

همانطور که گفته بودم توی اون صفحه. این جور توضیح داده:

Every time firestarter starting GUI it will prompt for root password may be this is bit difficult for this you can do the following steps to avoid password.

export EDITOR=gedit && sudo visudo

Now you need to add the following line in /etc/sudoers file

%ruchi ALL= NOPASSWD: /usr/sbin/firestarter

Replace %ruchi by your the name of the user or the group which can use sudo and do the modification.

Now you can test this using the following procedure

sudo - K

sudo /usr/sbin/firestarter

When it try to open it should not prompt for password

Finally you need to add firestarter to startup programs list from system—> Preferences—>Sessions you should see the following screen in this you need to click on startup programs and click on add you should see a popup box prompting for startup command in this you need to enter the following command and click ok two times.

sudo /usr/sbin/firestarter

به کجا چنین شتابان....

ديبا

• مهمان
« پاسخ #25 : 13 مهر 1386، 10:20 ب‌ظ »
SeLinux یه فایروال بسیار قوی و قدرتمندهستش که همراه نصب تمام تویع های لینوکس به صورت پیش فرض انتخاب شده است و نصب میشه که می تونین غیر فعالش کنین
یه چیزیش که من واقعا لذت می برم این هستش که تو ویندوز وقتی یه فایروال نصب می کنین سرعت اینترنتون افت زیادی می کنه طوری که آدم مجبور میشه غیرفعالش کنه ولی تو لینوکس این امر بی معنی هستش و شما با همون سرعت می تونین از اینترنت لذت ببرید .
با خیال راحت و ارامش کامل ;)

این برداشت شما شاید بعلت انتخاب فایروال نامناسب یا تنظیمات نادرست در فایروال، صورت گرفته وگرنه تجربیات من- واحیانا دیگران- بر خلاف این هست که شما داشتین.
اصولا فایروالها در صورتهای خاص و بهمراه آنتی ویروسها برای بررسی هر آنچه که از شبکه به سیستم شما روانه میشود؛ باعث کند شدن سیستم خواهند شد (آنالیز پیش از دسترسی شما)اما اینچنین حالاتی پیش فرض هیچکدام از فایروالهایی نیست که من باهاشون کار کردم.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #26 : 13 مهر 1386، 11:48 ب‌ظ »
SeLinux یه فایروال بسیار قوی و قدرتمندهستش که همراه نصب تمام تویع های لینوکس به صورت پیش فرض انتخاب شده است و نصب میشه که می تونین غیر فعالش کنین
یه چیزیش که من واقعا لذت می برم این هستش که تو ویندوز وقتی یه فایروال نصب می کنین سرعت اینترنت افت زیادی می کنه طوری که آدم مجبور میشه غیرفعالش کنه ولی تو لینوکس این امر بی معنی هستش و شما با همون سرعت می تونین از اینترنت لذت ببرید ....

این برداشت شما شاید بعلت انتخاب فایروال نامناسب یا تنظیمات نادرست در فایروال، صورت گرفته وگرنه تجربیات من- واحیانا دیگران- بر خلاف این هست که شما داشتین.
اصولا فایروالها در صورتهای خاص و بهمراه آنتی ویروسها برای بررسی هر آنچه که از شبکه به سیستم شما روانه میشود؛ باعث کند شدن سیستم خواهند شد (آنالیز پیش از دسترسی شما)اما اینچنین حالاتی پیش فرض هیچکدام از فایروالهایی نیست که من باهاشون کار کردم.

البته این حرف (تو ویندوز وقتی یه فایروال نصب می کنین سرعت اینترنت افت زیادی می کنه) زیاد هم اشتباه نیست اون جوری که شما می فرمایید. کلیه نرم افزارهای امنیتی ویندوز بلا استثنا از بهترین تا ضعیف ترین مانند ZA, Norton, BDefender, McO, NOD, Kaspersky, Panda, AVG و SA هر کدوم به نحوی باعث کند شدن سیستم و سرعت اینترنت می شوند اما علت اصلی ضعف اونا نیست بلکه مشکل اصلی در سیستم عامل هست که همون ویندوز باشه. تا زمانی که حفره ای در ویندوز نباشه این سیستم ها شروع به فعالیت نمی کنند و حال آن که فعالیت این ها بسیار زیاده و این فعالیت موجب کندی سرعت می شود (به خصوص در ZA) . وقتی شما با فایرفاکس کار می کنید کمتر گرفتار پیغام های امنیتی می شوید تا زمانی که با IE مشغول به کار هستید. IE هم جزئی از ویندوز هست.  بزرگترین مشکل سیستم امنیتی ویندوزی این است که از پیش تعیین شده و اتوماتیک هستند و سفارشی کردن اون ها نیاز به داشتن اطلاعات از شبکه ها داره و اونایی که این اطلاعات رو ندارند یا باید خیلی وقت صرف کنن تا بدانند یا با همون وضع ادامه بدن. اما در لینوکس یک فایروال در بک گراند در حال کار است که حتی خیلی از کاربرها نمی دونن به علت امنیت قابل قبول در لینوکس فعالیت های او فایروال پنهان است مگر مثلا زمانی که با نرم افزارهای به اشتراک گذاری مانند Lime Wire کار می کنید که داخل آن نرم افزار رد پای فایروال لینوکس پیداست. اما با این حال موجب کاسته شدن از سرعت نمی شود بلکه میزان دسترسی به منابع اطلاعاتی رو محدود می کند مثلا یکسری از IP های مشکوک محدود می شوند. من با Lime Wire در لینوکس با سرعتی معادل 95 تا 120 KB دانلود می کنم در حالی که در همین کامپیوتر و در ویندوز با همان ورژن از LW سرعت به 60 تا 85 KB کاهش پیدا می کنه و این در دانلود حجمی مثلا معادل 2 گیگ چیزی بین 2 تا 4 ساعت تفاوت در زمان دانلود خواهد داشت. پس در عمل به من اثبات شده که برنامه های امنیتی در ویندور به علت ضعف سیستم عامل ناچارند محدودیت های بیشتری اعمال کنند تا سیستم حفاظت بشه... برای اطمینان بیشتر هم از ISP سرویس دهنده ام خواستم زمانی که من در حال دانلود هستم سرعت Send  و  Rec من رو چک کنه که در لینوکس به طرز عجیبی عالی و متفاوت بود که حتی باعث تعجب اونا شده بود تنها حالت استاندارد اندازه گیری افت سرعت هنگام استفاده از فایروال حالتی است که ISP در زمان دانلود، میزان داده ها و گرفته ها و نویز شبکه را اندازه گیری کنه و اون را با زمانی که از سیستم عامل های متفاوت استفاده می کنید مقایسه کنه.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

ديبا

• مهمان
« پاسخ #27 : 14 مهر 1386، 01:36 ق‌ظ »
از توضیحاتتان بسیار متشکرم: روشنگرانه و مستدل

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #28 : 10 خرداد 1387، 07:43 ب‌ظ »
 من رابطه iptable و SELinux رو نفهمیدم...اینا کارشون با هم فرق داره؟
اگه با هم فعال باشن conflict میکنن؟
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1387، 09:48 ب‌ظ توسط Thunderb_ird »

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #29 : 10 خرداد 1387، 09:46 ب‌ظ »
یه مشکل عجیب...بعد از نصب SELinux تو Hardy و ریستارت کامپیوتر دیگه HAL daemon اجرا نمیشه.
چه جوری به SELinux حالی کنم که به hal گیر نده؟
تو رو خدا کمک کنید...cooldisk درست mount نمیشه. :(
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1387، 09:48 ب‌ظ توسط Thunderb_ird »