این که فکر میکنید سامسونگ شما رو مثل خیار نمیفروشه به همونی که علیاصغر بهش میفروشه، خیلی جای بحث و تأمل داره!
سامسونگ چیزهای زیادی برای از دست دادن داره و به خاطر همین کاری نمیکنه که مردم دنیا تحریمش کنند ولی علی اصغر چیز زیادی برای از دست دادن نداره!
پس شما احتمالاً به کاربرانی که به مسنجر های داخلی هم اعتماد ندارند و مثلاً واتس اپ رو به سروش ترجیح میدن ایراد میگیرید؟!!!
آره دیگه، هر دو آزاد نیستند، پس نتیجه میگیریم که: واتس اپ = سروش!
آخه این چه استدلالیه؟!
این عقاید اشتباه شما رو به مرحله ای رسونده که اگه بعنوان مثال یه دوستی داشته باشید که آشنا به علوم انفورماتیک و مسائل امنیتی نباشه و از شما بپرسه سروش نصب کنم یا واتس اپ، شما در جوابش میگید فرقی نمیکنه، و او هم بر حسب حرف شما ممکنه سروش رو نصب کنه و با دست خودش گوشی اش رو تبدیل به ابزار خطرناکی علیه خودش بکنه!
همانطور که عرض کردم، من از بین یک سیستم عامل آزاد که آدمای زیادی کد و رفتارش رو بررسی کردند و یک سیستم عامل بسته مثل رام سامسونگ، قطعاً اولی رو ترجیح میدم. ولی اگه انتخاب بین یک سیستم عامل نامعتبر باشه (که ظاهرا آزاده ولی هیچکس صحت عملکرد و کدهاش رو بررسی نکرده) و رام سامسونگ، من که نه، خود عقل میگه دومی خطرش کمتره. نمیدونم کجای حرفم ایراد داره که دوستان گرامی حاضر در این تاپیک در برابرش مقاومت میکنند! واقعاً نمیدونم!