سلام خدمت تمام دوستان
خوب همونطور که قبلا هم خدمتتون عرض کردم من روی سیستمم یه کارت گرافیک انویدیا دارم مدل : gt 630
وقتی درایور اپن سورسش روی سیستمم نصب هست ( یعنی nouveau ) صدا فن سی پی یو بلند میشه ( نمیدونم چرا احتمالا ممکنه بخاطر افزایش دمای سی پی یو باشه )
درایور انحصاری رو هم که نصب میکنم صدا فن سی پی یو برمیگرده به حالت عادی ( تقریبا بی صدا )
حالا مسئله این است که :
من زمانی که از ویندوز استفاده میکردم وقتی میخواستم مثلا در سایت آپارات یه ویدیو رو ببینم در ابتدا برای لود شدن صفحه و بالا اومدن ویدیو و پردازش های دیگر یه مقدار از ظرفیت سی پی یو استفاده می شد اما بعدش دیگه بنظر همه چی سپرده می شد به کارت گرافیک و میزان استفاده از سی پی یو خیلی کم میشد در ۱۰ درصد یا پایین تر و همچنین دمای سی پی یو میومد روی ۴۰ تا ۴۵ درجه ( سلسیوس )
الان روی لینوکس وقتی میخوام از طریق سایت فیلمی رو ببینم بنظر میرسه : در روند پردازش اصلا از کارت گرافیک استفاده نمیشه . میزان استفاده از سی پی یو بالای ۹۰ درصده و دمای سی پی یو بعضی مواقع به بالای ۶۰ درجه ( سلسیوس ) میرسه
فکر میکنم این مسئله به احتمال زیاد بخاطر درایور کارت گرافیک هستش
من روی سیستمم دبیان نصب هست و در ترمینال بوسیله nvidia-detect درایور مناسب کارت گرافیکم رو نصب کردم
خوب حالا که این درایور درست کار نمیکنه میخوام درایور کارت گرافیکم رو از طریق فایل .run که از سایت انویدیا دانلود کردم نصب کنم
دوستان گفتن با اینکار : بعد از هربار آپدیت کرنل لینوکس باید دوباره کارت گرافیک رو نصب کنی و به دردسر می افتی
خوب راه حل من : اگر با اینکار ( دانلود و نصب درایور از سایت انویدیا ) مسئله حل بشه کرنل لینوکس رو آپدیت نمیکنم و دیگه به دردسر نمی افتم
سوالات :
آیا تجربه ای مشابه من داشتید ؟ و راه حلی براش پیدا کردید؟
آیا تا حالا درایورتون رو مستقیما از سایت انویدیا دانلود و نصب کردید؟
در آخر هم ممنون میشم بفرمایید چطور میتونم ابتدا درایوری که روی سیستمم نصب هست رو پاک کنم ؟
و اینکه چطور میشه درایور انویدیا رو بوسیله فایل .run که از سایتش دانلود کردم نصب کرد ؟