انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خطا در هنگام visual studio cod  (دفعات بازدید: 1235 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jamgh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
خطا در هنگام visual studio cod
« : 12 اردیبهشت 1401، 03:52 ب‌ظ »
سلام به همه
من بعد از نصب visual studo code روی kubuntu وقی نرم افزار را اجرا کردم با خطای زیر مواجه شدم
Writing login information to the keychain failed with error 'GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.freedesktop.secrets was not provided by any .service files'.

ضمنا نسخه کوبونتو من 22.04 هست که از سایت رسمی دانلود کردم و visual studio code را هم از سایت رسمی گرفتم
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1401، 03:56 ب‌ظ توسط jamgh »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
پاسخ : خطا در هنگام visual studio cod
« پاسخ #1 : 12 اردیبهشت 1401، 04:11 ب‌ظ »
درود بر تو !
۱ . تلاش کنید تا جایی که ممکنه و به هیچ وجه از بیرون از مخازن ، بسته ای نصب نکنید
۲ . اگه ناچار به نصب خارج از مخازن بودید ، اولین اولویتتون ppa های شبانه لانچ پد و بسته های appimage ، بعد از اون فلت پک و نهایتا اسنپ !
آرچ و گنوم!

آفلاین jamgh

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 12 اردیبهشت 1401، 05:13 ب‌ظ »
درود بر تو !
۱ . تلاش کنید تا جایی که ممکنه و به هیچ وجه از بیرون از مخازن ، بسته ای نصب نکنید
۲ . اگه ناچار به نصب خارج از مخازن بودید ، اولین اولویتتون ppa های شبانه لانچ پد و بسته های appimage ، بعد از اون فلت پک و نهایتا اسنپ !
با تشکر از شما
1 من فایلها رو از سایت رسمی دانلود کردم به نظرتون بازهم باعث مشکل می شه ؟
2 اینکه من یک تازه تازه کارم یک هفته هست که کوبونتو نصب کردم و از پاسخ شماره 2 فقط تا کلمه مخازن رو فهمیدم که در کوبونتو به اسم Discover software center هست و بقیه رو نفهمیدم یعنی چه؟
 لطفا راهنمایی کنید
من این صفحه رو https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D9%85%D8%AE%D8%B2%D9%86خوندم ولی نیاز به توضیح بیشتر دارم
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1401، 05:28 ب‌ظ توسط jamgh »

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #3 : 12 اردیبهشت 1401، 05:27 ب‌ظ »
فعلا نیازی نیست زباد درگیر این ها بشید!  :)
مینونید فعلا با خود مخازن و اگه تو مخازن نبود با فایل deb از سایت اصلی کارتون رو راه بندازید.

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
« پاسخ #4 : 12 اردیبهشت 1401، 05:29 ب‌ظ »
2 اینکه من یک تازه تازه کارم یک هفته هست که کوبونتو نصب کردم و از پاسخ شماره 2 فقط تا کلمه مخازن رو فهمیدم که در کوبونتو به اسم Discover software center هست و بقیه رو نفهمیدم یعنی چه؟
۱. قطعاً! به‌خصوص این‌که وی‌اس‌کد انحصاری هست و در نتیجه می‌تونیم بدافزار در نظر بگیریمش! به جاش از VSCodium استفاده کنید.
۲. در توزیع‌های گنو/لینوکسی، هر توزیعی یک مخزن داره که تشکیل می‌شه از بسته‌های مختلف. هر نرم‌افزاری خودش یه بسته هست و البته به یک‌سری بسته‌ی دیگه به عنوان وابستگی نیاز داره. توی ویندوز هر برنامه‌ای وابستگی‌هاش رو همراه خودش داره که باعث می‌شه پرحجم و کند بشه. وقتی از خارج مخازن برنامه‌ای رو نصب کنید،‌ در بهترین حالت، وابستگی‌هاش داخل مخازن توزیع موجوده و مشکلی پیش نمی‌آد. ولی اگر وابستگی‌هاش داخل مخازن موجود نباشه، خودش اون‌ها نصب می‌کنه که باعث ایجاد اختلال و ناپایداری در سامانه می‌شه. برای این‌که با این مشکلات روبه‌رو نشید، باید از AppImage، ‏Flatpak، یا Snapd استفاده کنید. اپ‌ایمیج نیازی به نصب نداره، به همین دلیل توصیه‌ی اول هست. فلت‌پک یه مدیر بسته هست. می‌تونید از مخازن توزیع‌تون نصبش کنید. برنامه‌هایی که با فلت‌پک نصب می‌شن، داخل محیط ایزوله اجرا می‌شن و نمی‌تونن به سامانه آسیب بزنن. اسنپ هم مثل همونه، ولی توصیه نمی‌شه. توی انجمن جست‌وجو کنید، زیاد سرش بحث شده.

https://vscodium.com/
https://flatpak.org/

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 12 اردیبهشت 1401، 05:31 ب‌ظ »
۱ . بله ! حتی نصب بسته دانلود شده از سایت رسمی خود اون برنامه هم میتونه مشکل ساز بشه !
۲ .  با مفهموم بسته و مخزن به خوبی آشنایی ؟
در گنو بر خلاف سبک غلط ویندوز ، بسته ها ، وابستگی ها و کتابخونه های مورد نیازشونو توی خود فایل نصبی جمع نمیکنن ! پس در گذشته برای نصب یه برنامه در گنو لینوکس باید وابستگی ها و کتابخونه هاشو پیدا میکردی ( که هر وابستگی میتونست خودش به چیزا های دیگه وابسته باشه ! ) و جهت امنیتش خودت بررسی میکردی کد منبعش رو ، کامپایل میکردی و نصب ! بروز نگه میداشتی و مدام درگیر امن و آپدیت نگه داشتن بسته ها بودی ، اما امروزه افرادی این مرحله رو به عهده گرفتن ! این بسته ها بررسی میشن و ویژه توزیع شما بهینه ، بار ها تست میشن و در نهایت روی مخازن قرار میگیرند تا با یه حرکت ( یه دستور ساده یا یه کلیک ) نصب بشن ! به همراه همه وابستگی ها ، چون خود مدیر بسته میشناسه چی به چیه ! به شدت توصیه میشه از خارج از مخازن بسته ای نصب نکنید ! و دست کم از جایگزینش در مخازن استفاده کنید ! خودم هیچ بسته ای از خارج از مخازن توزیعم نصب نکردم !
اما اگه چاره ای نداری ، اولویت اولت بهتره ppa های رسمی شبانه لانچ پد باشن ( مخازنی که توسط توسعه دهندگان توزیعت بررسی نمیشن و خود توسعه دهنده بسته ساختش ولی در عوض مدیر بسته مدیریتش میکنه ) بعد از اون فایل های appimage اون برنامه اگه پیدا شد ! بهترین توصیه همین اپ ایمیج هست !
اگر نه ppa ای برای برنامه مدنظرت وجود داره و نه appimage میتونی از فلت پک استفاده کنی ! یه مدیر بستس که توی یه محیط ایزوله کار میکنه و پایداری سیستم رو از بین نمیبره !
دیگه اگه اونجا هم پیداش نکردی ترجیحا قیدش رو بزن ، ولی اگه دیگه واقعا نمیتونی و خیلی نیازش داری میتونی بسته های اسنپ رو هم بررسی کنی !
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1401، 05:34 ب‌ظ توسط ㅤsudoㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین jamgh

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 12 اردیبهشت 1401، 05:32 ب‌ظ »
مینونید فعلا با خود مخازن و اگه تو مخازن نبود با فایل deb از سایت اصلی کارتون رو راه بندازید.
با تشکر
من visual studio code رو از سایت اصلی گرفتم که یک فایل .deb هست ولی فایل در مخزن kubuntu نیست.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 12 اردیبهشت 1401، 05:36 ب‌ظ »
اصلا دور فایل های نصبی دریافتی حتی از‍ سایت رسمی برنامه رو خط بکش !
آرچ و گنوم!

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
« پاسخ #8 : 12 اردیبهشت 1401، 05:37 ب‌ظ »
آره. هیچ‌کسی تا دو-سه تا توزیع رو نابود نکنه، به این نتیجه نمی‌رسه که نباید از خارج مخازن چیزی نصب کنه  :P
مشکل بزرگ اینه که کسانی که از ویندوز می‌آن، فکر می‌کنن همه‌چیز رو باید از این‌ور و اون‌ور نصب کنن!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 12 اردیبهشت 1401، 05:38 ب‌ظ »
راستی یه نکته ای هم که در صورت نصب از مخازن ، وابستگی ها و کتابخونه ها بصورت اشتراکی بین برنامه ها استفاده میشن ! در نتیجه امنیت بیشتر و مدیریت راحت تر و فضای اشغالی کمتر !
آرچ و گنوم!

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website
« پاسخ #10 : 12 اردیبهشت 1401، 05:39 ب‌ظ »
آره. هیچ‌کسی تا دو-سه تا توزیع رو نابود نکنه، به این نتیجه نمی‌رسه که نباید از خارج مخازن چیزی نصب کنه  :P
مشکل بزرگ اینه که کسانی که از ویندوز می‌آن، فکر می‌کنن همه‌چیز رو باید از این‌ور و اون‌ور نصب کنن!
تازه ویندوز داره سعی میکنه با microsoft استور مثل لینوکس شه!

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
« پاسخ #11 : 12 اردیبهشت 1401، 07:18 ب‌ظ »
چرا به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک می‌کنید!
این بنده خدا مشکلش چیز دیگست، مشکل الان ایشون چه ربطی به مخازن و این چیزا داره؟

نقل‌قول
با فلت پک نصب کنی بهتره.

نقل‌قول
کوبونتو خیلی محیطش گیج کنندست، دبیان با گنوم بنظرم بهتره.
خواستی دبیان نصب کنی یک تاپیک دیگه ایجاد کن تا راهنماییت کنیم.
می‌تونی از منجارو با گنوم هم استفاده کنی پیشنهادش می‌کنم.

برای مشکلتون هم بسته gnome-keyring رو نصب کنید بعد ببینید درست میشه یا نه:
sudo apt install -y gnome-keyringاول برنامه Konsole رو باز کنید بعد این متن رو کپی کنید و اینتر رو بزنید.
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1401، 07:22 ب‌ظ توسط BiG »
خداحافظ لینوکس!

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website
« پاسخ #12 : 12 اردیبهشت 1401، 07:44 ب‌ظ »
این بنده خدا مشکلش چیز دیگست، مشکل الان ایشون چه ربطی به مخازن و این چیزا داره؟
کاملا موافقم  :)

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 12 اردیبهشت 1401، 08:07 ب‌ظ »
چون مسئله اشتباهه !
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1401، 08:10 ب‌ظ توسط ㅤsudoㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
« پاسخ #14 : 12 اردیبهشت 1401، 08:52 ب‌ظ »
چون مسئله اشتباهه !
می‌تونید به جاش بگید نمی‌دونم یا اصلا پست نگذارید.
اینجوری ارسال هاتون زیاد هم نمیشه.
شما تعیین می‌کنید چی درسته و چی غلطه؟
ایشون در یک نرم افزاری یک مشکلی دارن و تاپیک ایجاد کردند تا مشکلشون رو حل کنن، این وسط اشکالش چیه؟
خداحافظ لینوکس!