انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آپلود بیشتر از یک مگ در سایت  (دفعات بازدید: 8657 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
پاسخ : آپلود بیشتر از یک مگ در سایت
« پاسخ #15 : 16 اردیبهشت 1401، 05:20 ق‌ظ »
البته منطقی‌تر هستش که بجای اینکه ۶-۷ مگ از پهنای‌باندتون رو صرف فرستادن اون تصاویر بکنید و در سرور فایل‌ها تغییر داده بشند، تصاویر رو در کامپیوتر خودتون فشرده کنید و ۲۰۰ کیلوبایت از پهنای‌باندتون رو مصرف کنید.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #16 : 16 اردیبهشت 1401، 11:27 ق‌ظ »
البته منطقی‌تر هستش که بجای اینکه ۶-۷ مگ از پهنای‌باندتون رو صرف فرستادن اون تصاویر بکنید و در سرور فایل‌ها تغییر داده بشند، تصاویر رو در کامپیوتر خودتون فشرده کنید و ۲۰۰ کیلوبایت از پهنای‌باندتون رو مصرف کنید.
الان دیگه ده مگ هم چیزی نیست واقعا
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #17 : 16 اردیبهشت 1401، 01:13 ب‌ظ »
این صحبت شما شاید صحیح باشد ولی برای ده سال پیش، الان دیگه آنقدر مشکل پهنای باند و اینترنت نداریم، پس افراد اولویتشون میشه وقت و زمان، به قطع خیلی راحت تر و حتی امن تر و بهتر هست که سرور اینو هندل بکنه، تا بتونه از کم حجم ترین تصاویر استفاده بشه، گفتم 1 مگ باز هم زیاد است. وقتی عکس ها کمتر از این حجم بشن و استفاده بشن حتی در مصرف پهنای باند دیگرانی که عکس ها را بارگیری میکنند نیز بسیار صرفه جویی میشود، سرور از حجم ذخیره سازی 1 تصویر به جای 8 تصویر میتونه استفاده بکنه، سرعت لود به شدت بالاتر میرود و...

الان وقتم آزاده اصلا بزارید حساب کنیم  ;D

*** در سناریویی که شما میفرمایید:
بنده زمان می‌گذارم و تصویرم فشرده میکنم. با توجه به محدودیت 1 مگابایت من حجم تصویرم را به 900KB تغییر میدم.

پهنای‌باند مصرفی از سمت من: 900KB
پهنای‌باند مصرفی و حجم ذخیره‌سازی شده توسط سرور: 1800KB (پهنای‌باند برای دریافت 900 و ذخیره‌سازی 900)

پهنای باند مصرفی دیگران: با در نظر گرفتن میانگین 200 بازدید برای پست‌های انجمن = 180,000KB
پهنای‌باند استفاده شده توسط سرور برای لود تصاویر: 180,000KB

مجموع: 362700KB = 354.1MB

*** در صورت فشرده‌سازی تصویر توسط سرور:

پهنای‌باند مصرفی از سمت من: 7MB - والا با دوربین هم عکس بگیریم کمتر از این حجم میشه  :( ولی حالا مثلا 7 مگ شده  ](*,)

پهنای‌باند مصرفی و حجم ذخیره‌سازی شده توسط سرور: 7318KB (پهنای‌باند برای دریافت 7168 و ذخیره‌سازی 150KB)

پهنای باند مصرفی دیگران: با در نظر گرفتن میانگین 200 بازدید برای پست‌های انجمن = 30,000KB
پهنای‌باند استفاده شده توسط سرور برای لود تصاویر: 30,000KB

مجموع: 74336KB = 72.5MB

*** نتیجه:
حساب کردیم برای حداقل 200 بازدید حدود 280MB در مجموع از پهنای‌باند سرور و کلاینت‌ها کمتر استفاده شد و در وقت کسی که آپلود می‌کنه نیز صرفه‌جویی شد. تازه هرچقدر تعداد بازدید‌ها بالاتر بره این اختلاف مشهودتر میشه، حال ندارم حساب کنم وگرنه فرمول رشدش هم میشه سریع درآورد :D

ممکن بگویید تصویر 150KB کیفیت نداره، من در زیر یک تصویر 150KB نه، فقط با حجم 50KB اصلاح شده توسط سرور قرار میدم، دیگه قضاوت با خودتون:

خیلی سریع حساب کردم اگه عددها یکم پس و پیش شده ببخشید دیگه  ::)

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #18 : 16 اردیبهشت 1401، 01:16 ب‌ظ »
نه خوب دوست عزیز 10 مگ توی مقیاس زیاد خیلی هست، ارسال قبلیم ببینید متوجه میشوید که فقط چند KB چه تاثیر زیادی روی پهنای باند مصرفی کل شبکه میگذارد چه برسه به این که بشه 10 مگ
شما فقط پهنای باند خودت در نظر نگیر، همین 10 مگ را بزار توی محاسبات بالا متوجه میشی 10MB خیلی چیزه واقعا  ;D

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 16 اردیبهشت 1401، 01:25 ب‌ظ »
نه خوب دوست عزیز 10 مگ توی مقیاس زیاد خیلی هست، ارسال قبلیم ببینید متوجه میشوید که فقط چند KB چه تاثیر زیادی روی پهنای باند مصرفی کل شبکه میگذارد چه برسه به این که بشه 10 مگ
شما فقط پهنای باند خودت در نظر نگیر، همین 10 مگ را بزار توی محاسبات بالا متوجه میشی 10MB خیلی چیزه واقعا  ;D
ولی خب پنچ مگ هم کافیه ولی یک مگ خیلی خیلی کمه
_.hartin._

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
« پاسخ #20 : 16 اردیبهشت 1401، 04:02 ب‌ظ »
شما هزینش رو بده من بهت قول میدم محدودیت رو بردارن.  ;)
خداحافظ لینوکس!

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #21 : 16 اردیبهشت 1401، 04:19 ب‌ظ »
مشخصه که اینجا قرار نیست جایی باشه برای اپلود فایل ، در حد چند کیلوبایت برای تصاویر پیوست کافیه براش !
من حجم اسکرین شات هام خیلی بیشتره مجبورم فشرده بکنم عکس هارو
از pngquant استفاده کن، مثلا:
pngquant file.pngدر صورتی که فرمت jpeg دارن، می‌تونی از jpegoptim استفاده کنی:
jpegoptim -m 80 file.jpg

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 16 اردیبهشت 1401، 04:20 ب‌ظ »
اتفاقا خیلی دوست دارم هزینه های انجمن ما کاربران بدیم شماره کارتی چیزی نیست؟ برای بهبود انجمن پول بزاریم؟
_.hartin._

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #23 : 17 اردیبهشت 1401، 04:15 ق‌ظ »
نقل‌قول
اتفاقا خیلی دوست دارم هزینه های انجمن ما کاربران بدیم شماره کارتی چیزی نیست؟ برای بهبود انجمن پول بزاریم؟
میدونی هزینه ها بیشتر رو نگهداری هست مثلا فکر کن ۱۰ سال گذشته و کلی عکس روی انجمن بارگذاری شده خیلی خب بد میشه همه این عکس ها بی دلیل کیفیت بالا داشته باشند ۱۰ مگ یا ۵ مگ خیلی زیاده باز ۲ مگ بد نیست

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
« پاسخ #24 : 17 اردیبهشت 1401، 01:16 ب‌ظ »
هزینش بیشتر از اون چیزیه که فکرش رو می‌کنی.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 17 اردیبهشت 1401، 02:11 ب‌ظ »
سوال خوبیه اسکرین شات های من اکثرا شش هفت مگ هست
با چی می‌گیری؟ نماگرفت استاندارد خود اوبونتو بیش‌تر از سیصد کیلوبایت نمی‌شه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 17 اردیبهشت 1401، 02:23 ب‌ظ »
سوال خوبیه اسکرین شات های من اکثرا شش هفت مگ هست
با چی می‌گیری؟ نماگرفت استاندارد خود اوبونتو بیش‌تر از سیصد کیلوبایت نمی‌شه!
یبه لپتاپ قبلی که مینت بود کم بود ولی اینجا چون مک هست و یا ماشین مجازی نصب میشه سیستم عامل مک میکیره به خاطر همین حجم بالاست
_.hartin._

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 17 اردیبهشت 1401، 07:51 ب‌ظ »
یبه لپتاپ قبلی که مینت بود کم بود ولی اینجا چون مک هست و یا ماشین مجازی نصب میشه سیستم عامل مک میکیره به خاطر همین حجم بالاست
از یه سیستم‌عامل معقول استفاده کن یا یه ابزار معقول برای نماگرفت‌ها نصب کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 17 اردیبهشت 1401، 08:48 ب‌ظ »
از یه سیستم‌عامل معقول استفاده کن یا یه ابزار معقول برای نماگرفت‌ها نصب کن.
مک که معقوله ولی خدایی یک مگ کم نیست؟
_.hartin._

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #29 : 18 اردیبهشت 1401، 02:20 ق‌ظ »
نقل‌قول
مک که معقوله ولی خدایی یک مگ کم نیست؟
مورد بعدی ابزارش در نظر بگیر،‌دیدم بعضی عکس هایی که بارگزاری میکنی 4k هست برعکس باید بگم زیاد نیست؟ دیگه برا گذاشتن طراحی گرافیکی هم کافیه ;D