البته منطقیتر هستش که بجای اینکه ۶-۷ مگ از پهنایباندتون رو صرف فرستادن اون تصاویر بکنید و در سرور فایلها تغییر داده بشند، تصاویر رو در کامپیوتر خودتون فشرده کنید و ۲۰۰ کیلوبایت از پهنایباندتون رو مصرف کنید.
این صحبت شما شاید صحیح باشد ولی برای ده سال پیش، الان دیگه آنقدر مشکل پهنای باند و اینترنت نداریم، پس افراد اولویتشون میشه وقت و زمان، به قطع خیلی راحت تر و حتی امن تر و بهتر هست که سرور اینو هندل بکنه، تا بتونه از کم حجم ترین تصاویر استفاده بشه، گفتم 1 مگ باز هم زیاد است. وقتی عکس ها کمتر از این حجم بشن و استفاده بشن حتی در مصرف پهنای باند دیگرانی که عکس ها را بارگیری میکنند نیز بسیار صرفه جویی میشود، سرور از حجم ذخیره سازی 1 تصویر به جای 8 تصویر میتونه استفاده بکنه، سرعت لود به شدت بالاتر میرود و...
الان وقتم آزاده اصلا بزارید حساب کنیم
*** در سناریویی که شما میفرمایید:
بنده زمان میگذارم و تصویرم فشرده میکنم. با توجه به محدودیت 1 مگابایت من حجم تصویرم را به 900KB تغییر میدم.
پهنایباند مصرفی از سمت من: 900KB
پهنایباند مصرفی و حجم ذخیرهسازی شده توسط سرور: 1800KB (پهنایباند برای دریافت 900 و ذخیرهسازی 900)
پهنای باند مصرفی دیگران: با در نظر گرفتن میانگین 200 بازدید برای پستهای انجمن = 180,000KB
پهنایباند استفاده شده توسط سرور برای لود تصاویر: 180,000KB
مجموع: 362700KB = 354.1MB
*** در صورت فشردهسازی تصویر توسط سرور:
پهنایباند مصرفی از سمت من: 7MB - والا با دوربین هم عکس بگیریم کمتر از این حجم میشه
ولی حالا مثلا 7 مگ شده
پهنایباند مصرفی و حجم ذخیرهسازی شده توسط سرور: 7318KB (پهنایباند برای دریافت 7168 و ذخیرهسازی 150KB)
پهنای باند مصرفی دیگران: با در نظر گرفتن میانگین 200 بازدید برای پستهای انجمن = 30,000KB
پهنایباند استفاده شده توسط سرور برای لود تصاویر: 30,000KB
مجموع: 74336KB = 72.5MB
*** نتیجه:
حساب کردیم برای حداقل 200 بازدید حدود 280MB در مجموع از پهنایباند سرور و کلاینتها کمتر استفاده شد و در وقت کسی که آپلود میکنه نیز صرفهجویی شد. تازه هرچقدر تعداد بازدیدها بالاتر بره این اختلاف مشهودتر میشه، حال ندارم حساب کنم وگرنه فرمول رشدش هم میشه سریع درآورد
ممکن بگویید تصویر 150KB کیفیت نداره، من در زیر یک تصویر 150KB نه، فقط با حجم 50KB اصلاح شده توسط سرور قرار میدم، دیگه قضاوت با خودتون:
خیلی سریع حساب کردم اگه عددها یکم پس و پیش شده ببخشید دیگه