گوشی رو مستقیم با کابل usb به کامپیوتر وصل کنید و usb tethering توی گوشی رو فعال کنید. بعد ببینید میتونید با ipv6 پینگ بگیرید یا نه.
اصلا با این روش گوشیم به گنو لینوکس ipv6 نمیده!!
بزرگواران من اصلا نه پینگ میدونم دقیقا چیه نه ssh ولی دلم خواست منم بتونم وصل شم به کامپیوتر با موبایل یا برعکس و فایلامو مدیریت کنم ، چیکار باید بکنم ؟ راهنمایی میکنید بعد از حل مشکل علی جان ؟
اگه مشکلی نیست ماهم یکم دانش در اختیار بزاریم
https://wiki.gentoo.org/wiki/SSHFS این مستند جنتو خیلی خوبه
خلاصه اش، در گوشی یه برنامه واسه اینکار نصب کن ( دقیق نمیدونم تو termux چجوریه..) که یه نرم افزار خوب پیدا کردم اسمش SSHelper بعد باز کردن نرم افزار کلی قابلیت داره و مشخصه خلاصه، رمزت هم بنویس، و بعد اجرا کردن نرم افزار ip رو که باید وارد کنی و نام کاربریت رو مینویسه، خب بریم مرحله بعدی
در گنو لینوکس باید نرم افزار نصب کنی که اینطوره
sudo apt install sshfs
شاید نیاز باشه بر در مسیر
/etc/fuse.conf
و user_allow_other از # در بیاری یعنی اون اولش # پاک کنی که با nano میتونی
خب حالا ممکنه یه خاموش روشن نیاز باشه کنی
و بعدش با دستور sshfs
sshfs larry@remotehost:/home/larry ~/remote_mount -p 2222
اینطوری اطلاعات گوشیت روی یه پوشه بالا میاری
خب اول از همه اون اول که نوشته root با نام کاربری که توی برنامه گوشی بهت داده عوض میکنی، و بجای remotehost آی پی گوشیت که تو برنامه نوشته رو مینویسی و در جلوی اون که نوشته :/home/larry بجای اون آدرس پوشه ای که میخوای از گوشیت بالا بیاد مینویسی که خب میدونی توی اندروید نمیشه / رو وارد کنی چون دسترسی نمیده.. ، خب برا من اینجا مینویسم که
/:storage
و حافظه گوشیم و کارت اس دیم نشون میده
خب و در بعدش که نوشته شده ~/remote_mount باید تو پوشه ای که میخوای حافظه گوشیت سوار بشه رو انتخاب کنی و در آخر بجای
2222
پورتی که تو برنامه نوشته رو وارد کن
پن: باید هم گوشیت هم سیستمت به یک شبکه وصل باشند مثلا به یک وای فای