انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حریم خصوصی  (دفعات بازدید: 2034 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین #unknown#

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
حریم خصوصی
« : 01 خرداد 1401، 11:33 ب‌ظ »
آیا سرویس دهنده های اینترنت داخلی می توانند اطلاعات شما در نت رو رصد کنند و زیر نظر داشته باشند حتی زمانی که شما از وی پی ان یا پروکسی استفاده میکنید ؟ چطور ؟

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
پاسخ : حریم خصوصی
« پاسخ #1 : 02 خرداد 1401، 07:28 ق‌ظ »
منظورتون از اطلاعات دقیقا چه چیزایی هست؟ چون جواب سوالتون هم بله و هم نه هست. چطور؟ خوب به راحتی، چون اونا هستن که داده‌هاتون رو به مقصد میرسونن، پس هرکاری که دوست داشته باشن میتونن سر داده‌های شما بیارن.
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین #unknown#

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
« پاسخ #2 : 02 خرداد 1401، 10:33 ق‌ظ »
منظورتون از اطلاعات دقیقا چه چیزایی هست؟
سایت هایی که میری و چیزهایی که سرچ میکنی ، ایمیل ، دانلود و آپلود و خلاصه هر اطلاعاتی که بین کاربر و اینترنت رد و بدل میشه.

« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1401، 03:32 ب‌ظ توسط #unknown# »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 02 خرداد 1401، 11:26 ق‌ظ »
هر ارتباط بدون رمزنگاری یا با رمزنگاری ضعیف، کامل می‌تونه خونده بشه. در ارتباطات با رمزنگاری قوی، مقصد و زمان مشخصه. در استفاده از پیشکار و وی‌پی‌ان، اگه مسايل امنیتی رو رعایت نکنید، مثلاً‌ نشت ساناد داشته باشید یا از webrtc استفاده کنید، مقصد و زمان و حتا محتوا مشخصه. در هر صورت هم زمان و حجم دادهٔ ارسالی و دریافتی مشخّصه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ubuntuiir

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #4 : 03 خرداد 1401، 11:10 ق‌ظ »
هر ارتباط بدون رمزنگاری یا با رمزنگاری ضعیف، کامل می‌تونه خونده بشه. در ارتباطات با رمزنگاری قوی، مقصد و زمان مشخصه. در استفاده از پیشکار و وی‌پی‌ان، اگه مسايل امنیتی رو رعایت نکنید، مثلاً‌ نشت ساناد داشته باشید یا از webrtc استفاده کنید، مقصد و زمان و حتا محتوا مشخصه. در هر صورت هم زمان و حجم دادهٔ ارسالی و دریافتی مشخّصه.
اگه میشه اینو بیشتر توضیح بدید، مهم هست.
سایفون وضعیتش چطوره؟ این مشکلاتی که گفتید رو داره؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 03 خرداد 1401، 11:46 ق‌ظ »
این ارتباطی با نوع وی‌یپ‌ان و پیشکار استفاده شده نداره. محدودیت‌های فنی کلی این فناوری‌هاست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #6 : 03 خرداد 1401، 12:17 ب‌ظ »
چطور باید کل ارتباطی که داره بین کامپیوتر و مقصد رد و بدل میشه رو رمز گذاری کرد ؟
با تور چی ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 03 خرداد 1401، 01:27 ب‌ظ »
رمزنگاری ربطی به این داستان‌ها نداره. رمزنگاری کنی هم باز زمان و حجم داده‌ّای اراسلی و دریافتی مشخصه.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 03 خرداد 1401، 02:22 ب‌ظ »
حد اقل خود اطلاعات در در دسترس نیست درسته ؟اصلا چطور باید رمز گذاری کرد ؟
نگفتید تور چی ؟ با تور قابل دسترسیه ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 03 خرداد 1401، 02:44 ب‌ظ »
تور یه لایهٔ رمزنگاری داره، ولی اگه از https استفاده نشده باشه، گره خروجی، داده‌ها رو می‌بینه. هم‌چنین برنامه‌ها می‌تونن بگن که از تور (یا هر پیشکار دیگه‌ای) رد نشن و اتصال مستقیم بزنن که این‌جوری هویت شما و داده‌هاتون لو می‌ره.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 03 خرداد 1401، 03:59 ب‌ظ »
یعنی تنظیم به عنوان پروکسی و فعال بودن تور برای برنامه ها کافی نیست ؟ چیکار باید کرد ؟
تور چند درصد امنیت داره ؟ یعنی چقدر احتمال درز کردن اطلاعات وجود داره ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 03 خرداد 1401، 04:31 ب‌ظ »
در بخش زیادیش که نمی‌شه کاری کرد. بقیه رو باید رفتارتون رو امن کنید.

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
« پاسخ #12 : 03 خرداد 1401، 04:44 ب‌ظ »
سلام وقت بخیر
نقل‌قول
چون اونا هستن که داده‌هاتون رو به مقصد میرسونن، پس هرکاری که دوست داشته باشن میتونن سر داده‌های شما بیارن.
خیر این درست نیست چون با این کار یکپارچگی در مساله رمزنگاری از بین میره.
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم

آفلاین ubuntuiir

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #13 : 04 خرداد 1401، 05:04 ب‌ظ »
هم‌چنین برنامه‌ها می‌تونن بگن که از تور (یا هر پیشکار دیگه‌ای) رد نشن و اتصال مستقیم بزنن که این‌جوری هویت شما و داده‌هاتون لو می‌ره.
بعضی از رام های اندروید (بعنوان مثال گوشی های جدید سامسونگ) توی تنظیمات گوشی یه آپشنی گذاشتند که اجازه نمیده هیچ کانکشنی بدون مسیر پراکسی عبور کنه. من همیشه اینو فعال میکنم.
راستی نرم افزار Orbot چرا به فاگ رفته؟ خیلی باگی و خراب شده. اصلاً درست کار نمیکنه. من فکر میکنم به تیم سازنده اش پول دادند که عمداً توش باگ هایی بزاره که قابل استفاده نباشه! آخه باگ هاش آنقدر بچگانه است که نمیتونم باور کنم عمدی در کار نیست. به یکباره هم اینطوری شد حدود دو سال پیش. قبلش خوب کار میکرد.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #14 : 04 خرداد 1401، 07:57 ب‌ظ »
منم از Orbot مشکل دارم ولی همچنین از مروگر تور هم مشکل دارم! شاید مشکل اندروید هست و در نسخه ما درست کار نمیکنه ???
چون مرورگر من گاه به گاه کرش میکنه...