انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حریم خصوصی  (دفعات بازدید: 2038 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubuntuiir

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
پاسخ : حریم خصوصی
« پاسخ #15 : 05 خرداد 1401، 12:46 ق‌ظ »
من orbot رو روی سه تا گوشی مختلف امتحان کردم، باگ های بسیار تابلو و بچگانه ای داره و تقریباً همه این باگها منتهی به این میشه که نتوانید از این ابزار استفاده کنید، یه بار روش میزنی بالا نمیاد، یه بار بالا میاد ولی کانکت نمیشه، یه بار دیگه اجراش میکنی کانکت میشه ولی بلافاصله کرش میکنه. هیچ اپ نرمالی رو نمیتونید پیدا کنید که اینطوری باشه! حدوداً از دو سال پیش یهو اینجوری شد و دیگه هیچ وقت درست نشد. مرتب هم آپدیت میشه ولی اینطوریه. من مطمئنم که تیم توسعه دهنده از قصد این برنامه رو به این حالت در آورده. احتمالاً برای این کار رشوه گرفتند. خیلی ریز و ظریف یه حرکتی زدند که این ابزار غیر قابل استفاده بشه و کسی هم به ماجرا شک نکنه، چون پروژه اپن سورسه و اگه مردم به ماجرا مشکوک بشند ممکنه تیم های دیگری آستین رو بالا بزنند و توسعه این برنامه رو به شکل بهتری ادامه بدهند، بنابراین اینها کاری کردند که هم مردم از این ابزار محروم بشن و هم اینکه کسی به ماجرا شک نکنه و به شکل مستقل به توسعه این ابزار مفید مشغول نشه.
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1401، 12:55 ق‌ظ توسط ubuntuiir »

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
« پاسخ #16 : 05 خرداد 1401، 09:46 ق‌ظ »
من orbot رو روی سه تا گوشی مختلف امتحان کردم، باگ های بسیار تابلو و بچگانه ای داره و تقریباً همه این باگها منتهی به این میشه که نتوانید از این ابزار استفاده کنید، یه بار روش میزنی بالا نمیاد، یه بار بالا میاد ولی کانکت نمیشه، یه بار دیگه اجراش میکنی کانکت میشه ولی بلافاصله کرش میکنه. هیچ اپ نرمالی رو نمیتونید پیدا کنید که اینطوری باشه! حدوداً از دو سال پیش یهو اینجوری شد و دیگه هیچ وقت درست نشد. مرتب هم آپدیت میشه ولی اینطوریه. من مطمئنم که تیم توسعه دهنده از قصد این برنامه رو به این حالت در آورده. احتمالاً برای این کار رشوه گرفتند. خیلی ریز و ظریف یه حرکتی زدند که این ابزار غیر قابل استفاده بشه و کسی هم به ماجرا شک نکنه، چون پروژه اپن سورسه و اگه مردم به ماجرا مشکوک بشند ممکنه تیم های دیگری آستین رو بالا بزنند و توسعه این برنامه رو به شکل بهتری ادامه بدهند، بنابراین اینها کاری کردند که هم مردم از این ابزار محروم بشن و هم اینکه کسی به ماجرا شک نکنه و به شکل مستقل به توسعه این ابزار مفید مشغول نشه.
خب میتونید از ترموکس استفاده کنید و تور رو وصل کنید.
ترموکس رو از سایتش یا اف دروید نصب کنید و دستورات زیر رو بزنید:
apt update && apt upgrade
pkg install tor
tor
اگر apt کار نکرد میتونید از pkg استفاده کنید.
(البته با شعله افکن)
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین ubuntuiir

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 05 خرداد 1401، 02:22 ب‌ظ »
برای نصب در اوبونتو چیز جالبی باید باشه ولی توی گوشی نصب با این روشها رو بلد نیستم، تاحالا فقط از گوگل پلی نصب میکردم. این برنامه ای که گفتید اسم لاتینش چی هست؟ توی گوگل پلی هست؟
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1401، 02:24 ب‌ظ توسط ubuntuiir »

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 05 خرداد 1401، 02:53 ب‌ظ »
برای نصب در اوبونتو چیز جالبی باید باشه ولی توی گوشی نصب با این روشها رو بلد نیستم، تاحالا فقط از گوگل پلی نصب میکردم. این برنامه ای که گفتید اسم لاتینش چی هست؟ توی گوگل پلی هست؟
ترموکس شبیه ساز ترمینال برای اندروید است که مدیر بسته apt رو استفاده میکنه اما یه سری چیزها رو تغییر داده (مثلا وضعیت سرور های دانلود چک میکنه و میرور مناسب رو انتخاب میکنه تا جایی که من فهمیدم) و اسم مدیر بسته رو pkg گذاشته اما apt نصبه و میتونید ازش استفاده کنید.
termux
بله ولی دلیل اینکه گفتم از اف دروید دانلود کنید این هست که نسخه قدیمیتری از ترموکس داخل گوگل پلی هست.
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1401، 02:57 ب‌ظ توسط suamir »

آفلاین ubuntuiir

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 06 خرداد 1401، 12:05 ق‌ظ »
ترموکس شبیه ساز ترمینال برای اندروید است که مدیر بسته apt رو استفاده میکنه اما یه سری چیزها رو تغییر داده (مثلا وضعیت سرور های دانلود چک میکنه و میرور مناسب رو انتخاب میکنه تا جایی که من فهمیدم) و اسم مدیر بسته رو pkg گذاشته اما apt نصبه و میتونید ازش استفاده کنید.
termux
بله ولی دلیل اینکه گفتم از اف دروید دانلود کنید این هست که نسخه قدیمیتری از ترموکس داخل گوگل پلی هست.
ظاهراً termux فقط یک terminal emulator هست و کار orbot رو انجام نمیده، مخصوصاً روی اندروید.
Orbot یک محیط کاملاً گرافیکیه که ترافیک دستگاه شما رو از شبکه Tor عبور میده، در حالیکه در وبسایت و صفحه گوگل پلی termux هیچ حرفی از شبکه Tor یا پروژه Tor به میان نیامده.
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1401، 12:12 ق‌ظ توسط ubuntuiir »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #20 : 06 خرداد 1401، 12:08 ب‌ظ »
مگه اوربات هنوز هست؟
من سال‌هاست با تور روی ترماکس وصل می‌شم و همه‌چیز خوبه.

تاحالا فقط از گوگل پلی نصب میکردم.
اشتباه می‌کردی. فروشگاه پلی گوگل اصلاً امن نیست. تنها جای امن برای گرفتن برنامه‌های اندرویدی، اف‌درویده. خیلی از برنامه‌های خوب از جمله همین ترماکس دیگه از گوگل‌پلی پشتیبانی نمی‌کنن.
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1401، 12:09 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #21 : 06 خرداد 1401، 12:18 ب‌ظ »
اوربات هست ولی کار نمیکنه
ولی اف دروید هم تعریفی نداره واقعا نمیتونم تحملش کنم رابط شلوغش با پوسته جی دروید درست میشه ولی ایکون هیچ برنامه ای رو هم نمیاره
فایرفاکس هم نتونستم توش پیدا کنم  :P
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ubuntuiir

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 06 خرداد 1401، 12:27 ب‌ظ »
اشتباه می‌کردی. فروشگاه پلی گوگل اصلاً امن نیست. تنها جای امن برای گرفتن برنامه‌های اندرویدی، اف‌درویده. خیلی از برنامه‌های خوب از جمله همین ترماکس دیگه از گوگل‌پلی پشتیبانی نمی‌کنن.
خب من بلد نبودم. بعد این termux معلوم نیست چه جوری کار میکنه. به نظر میرسه ارتباطی با شبکه Tor هم نداره. نمیدونم اینو چه جوری روی گوشی استفاده کنم. کارکردش، شبکه ای که اطلاعات رو از داخلش تانل میکنه و ... هیچی ازش نمیدونم. دوستان حاضر در انجمن اگه کسی هست که اینا رو میدونه راهنمایی کنه لطفاً.
من یک جایگزین برای orbot میخواستم که به نظر میرسه جایگزینی که دقیقاً کار orbot رو انجام بده وجود نداره  :'(
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1401، 12:40 ب‌ظ توسط ubuntuiir »

آفلاین ubuntuiir

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 06 خرداد 1401، 12:32 ب‌ظ »
ولی اف دروید هم تعریفی نداره واقعا نمیتونم تحملش کنم
اوربات چه ربطی به اف دروید داره؟ ::) اوربات یک نرم افزاره و اف دروید یک مخزن.
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1401، 12:36 ب‌ظ توسط ubuntuiir »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 06 خرداد 1401، 12:37 ب‌ظ »
ولی اف دروید هم تعریفی نداره واقعا نمیتونم تحملش کنم
اوربات چه ربطی به اف دروید داره؟
البته هدفش استفاده از تور در گوشی و حفظ حریم خصوصیه
خط دوم ارسال من در جواب قسمت دوم ارسال قبل (دانیال بهزادی) بود
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ubuntuiir

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 06 خرداد 1401، 12:39 ب‌ظ »

خط دوم ارسال من در جواب قسمت دوم ارسال قبل (دانیال بهزادی) بود
ok اشتباه شد  ;D معذرت.

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 06 خرداد 1401، 12:52 ب‌ظ »
termux
ظاهراً termux فقط یک terminal emulator هست و کار orbot رو انجام نمیده، مخصوصاً روی اندروید.
Orbot یک محیط کاملاً گرافیکیه که ترافیک دستگاه شما رو از شبکه Tor عبور میده، در حالیکه در وبسایت و صفحه گوگل پلی termux هیچ حرفی از شبکه Tor یا پروژه Tor به میان نیامده.
خب باید پراکسی 127.0.0.1:9050 رو از تنظیمات دستگاه ست کنید.
تور روی ترموکس یا ترماکس کار میکنه توی ترماکس میتونید برنامه نصب کنید.فقط تور نیست.(البته برنامه های گرافیکی رو نمیشه نصب کرد.)
مثلا من تونستم با یکی از برنامه های ترموکس تونستم روی گوشیم دبیان نصب کنم.(البته نه به صورتی که جای اندروید رو بگیره.)
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1401، 12:55 ب‌ظ توسط suamir »

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
« پاسخ #27 : 06 خرداد 1401، 01:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
من که مشکلی باهاش ندارم  ???

نقل‌قول
ولی اف دروید هم تعریفی نداره واقعا نمیتونم تحملش کنم رابط شلوغش با پوسته جی دروید درست میشه ولی ایکون هیچ برنامه ای رو هم نمیاره
https://f-droid.org/packages/com.looker.droidify/
امتحانش نکردم؛ ولی خوب به نظر می‌رسه  :D

نقل‌قول
فایرفاکس هم نتونستم توش پیدا کنم
Fennec هست. نسخه‌ی تغییریافته‌ی فایرفاکس به دست تیم اف‌دروید.

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 06 خرداد 1401، 03:45 ب‌ظ »
فایرفاکس هم نتونستم توش پیدا کنم  :P
فایرفاکس به بهبود به دست تیم اف دروید داخل اف دروید هست.
Fennec F-Droid

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 06 خرداد 1401، 05:43 ب‌ظ »

نقل‌قول
من که مشکلی باهاش ندارم  ???
یادم نبود مال من قدیمی بوده  :D

نقل‌قول
https://f-droid.org/packages/com.looker.droidify/
امتحانش نکردم؛ ولی خوب به نظر می‌رسه  :D
عالیه و زیبا ! ولی یکم زیادی سبزه  ;D

نقل‌قول
Fennec هست. نسخه‌ی تغییریافته‌ی فایرفاکس به دست تیم اف‌دروید.
به غیر از زمینه برای صفحه اصلی دیگه چه تفاوتی داره ؟