اگه اسم فایل monitors.xml رو تغییر دادید، نباید استفاده شده باشه. پس فکر کنم اگه پاکش کنید مشکلی درست نمیشه.
برای اینکه video=LVDS-1:d همیشه توی خط فرمان کرنل باشه، میتونید تنظیمات بوتلودر رو تغییر بدید. فکر کنم بوتلودر شما گراب باشه. من با این فرض جلو میرم.
برای اینکه تنظیم کنید چه چیزهایی به خط فرمان کرنل اضافه بشه (علاوه بر اونهایی که خود گراب تشخیص داده) میتونید فایل زیر رو باز کنید.
/etc/default/grub
بعد دنبال متغییر GRUB_CMDLINE_LINUX بگردید و video=LVDS:d رو بین دوتا "" قرار بدید.
میتونید متغیر GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT رو هم تغییر بدید.
تفاوت این دوتا متغیر این هست که اطلاعات GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT فقط برای گزینههای معمولی توی منوی گراب استفاده میشن.
چیزهایی که توی GRUB_CMDLINE_LINUX مینویسید، هم برای گزینههای معمولی و هم گزینههای recovery استفاده میشن. تفاوتشون این هست.
میتونید تنظیمات گراب رو توی فایلهای مجزا با پسوند cfg. توی دایرکتوری زیر هم قرار بدید.
/etc/default/grub.d
اول فایل grub توی /etc/default خونده میشه و بعد پیکربندیهای مجزا توی /etc/default/grub.d/. به خاطر همین پیکربندیهای مجزا میتونند چیزی که توی فایل grub تنظیم شده رو عوض کنند.
در اصل این چیزهایی که توی فایل grub داخل دایرکتوری /etc/default/ میبینید و همینطور فایلهای پیکربندی مجزا توی /etc/default/grub.d/، یه سری متغیر پوسته هستند که توسط اسکریپتهای گراب خونده میشن تا تنظیمات اصلی گراب رو ایجاد کنند.
میتونید این رو به یه فایل توی /etc/default/grub.d/ اضافه کنید.
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="video=LVDS-1:d"
البته این بالایی باعث میشه هر چی که توی فایل grub توی /etc/default/ تنظیم شده از دست بره. در اصل مقدار GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT رو عوض میکنه. اگه میخواهید به مقدار قبلی اضافه بشه، اینجوری بنویسید:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="${GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT} video=LVDS-1:d"
از اونجایی که اینها یه سری متغیر پوسته هستند اینکار ممکنه.
میتونید به جای تنظیم متغیر GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT، متغیر GRUB_CMDLINE_LINUX رو تنظیم کنید تا video=LVDS-1:d برای گزینههای recovery هم استفاده بشه.
بعد از اینکه تنظیمات گراب توی /etc/ رو تغییر دادید، update-grub رو اجرا کنید تا تنظیمات اصلی گراب دوباره ایجاد بشن و تغییر دائمی بشه.
sudo update-grub
با تنظیم متغیر video توی خط فرمان کرنل میتونید جوری که کرنل درگاههای تصویر رو مدیریت میکنه مشخص کنید. این پارامتر میتونه چندین بار برای درگاههای مختلف استفاده بشه.
خیلی چیزهای دیگه مربوط به صفحه نمایش و تصویر رو هم میشه با این تنظیم کرد. مثلا رزولوشن یا نرخ نوسازی.