انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل استفاده‌ی زیاد و پافشاری سایت های دانلودی برای استفاده از winrar به جای 7z  (دفعات بازدید: 2719 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2645
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
چرا سایت های دانلودی معروف مثل سافت۹۸، برای فشرده سازی نرم افزاراشون از پسوند rar استفاده می‌کنند که برای استخراج بعضی از برنامه ها,فقط بتوان آن را با نرم افزار پولی خودش ، تازه آن هم جدید ترین ورژنش استخراج کرد ولی اگر از 7zip استفاده می‌کردند هم رایگان بود و هم سریعتر و سبک تر از winrar
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1401، 07:39 ب‌ظ توسط aminmodaresi10 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
خوب در ویندوز نرم افزار معروفی است البته براشون فرقی نمیکنه که نرم افزار پولیه انحصاریه و یا چقدر بده چون همه چی کرکش هم قرار میدن
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
چرا سایت های دانلودی معروف مثل سافت۹۸، برای فشرده سازی نرم افزاراشون از پسوند rar استفاده می‌کنند که برای استخراج بعضی از برنامه ها,فقط بتوان آن را با نرم افزار پولی خودش ، تازه آن هم جدید ترین ورژنش استخراج کرد ولی اگر از 7zip استفاده می‌کردند هم رایگان بود و هم سریعتر و سبک تر از winrar
درسته وقتی همه چی کرکیه استفاده از 7zip معنی ای نداره :)
در ضمن اگر متن رو معمولی بنویسید و استایلی براش قرار ندید اینقدر کوچیک یا بزرگ نمیشه!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
متن نقل‌قول شده تقریبا غیرقابل خوندن هست. خلاصه اینکه از رنگ‌های غیر استاندارد استفاده نکنید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
چون سافت ۹۸ به دزدی کمک میکنه
:My Instagram
_.hartin._

• High Hero Member
  • *
چون سافت ۹۸ به دزدی کمک میکنه
من در سایت گیت‌لب دیده بودم که قابلیتی  دارد گه می شود یک فایل را با فرمتهای zip , tar , tar.gz و tar.bz2 دانلود کرد که وابستگی خاصی هم به یک نرم‌افزار  ندارند. آن ها هم باید همین کار را بکنند

آفلاین chandlerbing

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
یکی از دلایلش میتونه این باشه که وین رر قابلیت ریکاوری فایل های فشرده رو داره که خراب شدن (یا خراب دانلود میشن) و درنتیجه نیازی نیست دوباره فایل چند گیگی رو دانلود کنی فقط کافیه ریپیر بزنی
البته قابلیت ریکاوری برای فایل های فشرده ای که خود وین رر تولید کرده باشه کار میکنه
 ودرضمن وین رر کرک نمیخاد رایگان هم کار میکنه اما کماکان انحصاری و تجاریه

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
یعنی باقی موارد ندارن ؟
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
به نام خدا. نادانی!
یعنی قشنگ تعداد ارسال هاتون واحد زمانی محسوب میشه ، من خودم ارسال ۱۵۳۰۰ جناب بهزادی به انجمن پیوستم !
آرچ و گنوم!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
یکی از دلایلش میتونه این باشه که وین رر قابلیت ریکاوری فایل های فشرده رو داره که خراب شدن (یا خراب دانلود میشن) و درنتیجه نیازی نیست دوباره فایل چند گیگی رو دانلود کنی فقط کافیه ریپیر بزنی
البته قابلیت ریکاوری برای فایل های فشرده ای که خود وین رر تولید کرده باشه کار میکنه
اون هم اونقدر نیست فقط چند درصد
خوب مگه چیکار میکنی که فایل خراب بشه ؟اون هم با این همه اینترنت الان فایده نداره بری دنبال ریکاوری ؟ خوب دوباره دانلود می کنی !
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

• High Hero Member
  • *
همه‌ی ما خیلی چیزی دانلود کردیم ولی تا حالا ندیدم کسی از این قابلیت استفاده کند.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
یادمه فقط یبار برای من خراب شد پرونده دریافتی و وینرر هم نتونست تعمیرش کنه ! دوباره ۷ گیگ دانلود کردم!
آرچ و گنوم!

آفلاین سید حسین موسوی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 268
  • Debian
بعضی هاشون هم انگار یه جوری قفل شدند که فقط با winrar باز میشن. دیروز یه پرونده rar بارگیری کردم ولی هر کاری کردم با گنو نتونستم بازش کنم(ابزار هایی که لازم بود رو نصب کرده بودم). ولی بردمش تو ویندوز و راحت بازش کرد.
قال علی (ع): لا غِنَی کالعَقلِ، و لا فَقرَ کالجَهلِ، و لا میراثَ کالاَدَب و لا ظَهیرَ کالمُشاوَرَه

• High Hero Member
  • *
بعضی هاشون هم انگار یه جوری قفل شدند که فقط با winrar باز میشن. دیروز یه پرونده rar بارگیری کردم ولی هر کاری کردم با گنو نتونستم بازش کنم(ابزار هایی که لازم بود رو نصب کرده بودم). ولی بردمش تو ویندوز و راحت بازش کرد.
خب من هم همین را می‌گویم‌، چه مرضیه از این فرمت زیپ بندی استفاده بشه که وابسته به یک نرم‌افزار  باشد. اصلا چرا وقتی چیزی که اوپن‌سورس و سریعترش موجوده می‌روند چیز انحصاری را استفاده می‌کنند! جدا گاهی وقتا بعضیا معتاد کرکند. ](*,) ](*,)