انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دلیل استفاده‌ی زیاد و پافشاری سایت های دانلودی برای استفاده از winrar به جای 7z  (دفعات بازدید: 2713 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
آرچ و گنوم!

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
به نام خدا. نادانی!
کاملا درسته!
در ضمن سافت 98 خودش با آزاد بودن مشکل داره.
انجمنش که دیگر هیچ........
منبع کرک جامع!
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1401، 12:37 ب‌ظ توسط suamir »
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
بعضی هاشون هم انگار یه جوری قفل شدند که فقط با winrar باز میشن. دیروز یه پرونده rar بارگیری کردم ولی هر کاری کردم با گنو نتونستم بازش کنم(ابزار هایی که لازم بود رو نصب کرده بودم). ولی بردمش تو ویندوز و راحت بازش کرد.
من با ارک امتحان کردم و باز هم شد رمز هم قبول کرد  ???
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
بعضی هاشون هم انگار یه جوری قفل شدند که فقط با winrar باز میشن. دیروز یه پرونده rar بارگیری کردم ولی هر کاری کردم با گنو نتونستم بازش کنم(ابزار هایی که لازم بود رو نصب کرده بودم). ولی بردمش تو ویندوز و راحت بازش کرد.
نسخه آزاد winrar نصب بوده. تا جایی که می‌دونم، این نسخه با بایگانی‌های رمزنگاری شده مشکل داره. winrar-nonfree که نسخه انحصاری winrar هست مشکلی نداره. حداقل تا جایی که من امتحان کردم مشکلی نبود.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
دلیلش پیچیده نیست. همون دلیلیه که مردم به خاطرش از ویندوز آشغال استفاده میکنن
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین ubuntuiir

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
یکی از دلایلش میتونه این باشه که وین رر قابلیت ریکاوری فایل های فشرده رو داره که خراب شدن (یا خراب دانلود میشن) و درنتیجه نیازی نیست دوباره فایل چند گیگی رو دانلود کنی فقط کافیه ریپیر بزنی
البته قابلیت ریکاوری برای فایل های فشرده ای که خود وین رر تولید کرده باشه کار میکنه
 ودرضمن وین رر کرک نمیخاد رایگان هم کار میکنه اما کماکان انحصاری و تجاریه
دلیل استفاده و تاکید روی نرم افزار Winrar همینی هست که دوستمون گفت. قابلیت ریکاوری، رایگان بودن و پر استفاده بودن و جا افتادن در میان اکثر کاربران.
ابزارهای مخرب رو داخل هر نرم افزار دیگری هم میشه جاسازی کرد، همان 7zip را هم بایستی از صفحه اصلی اش دریافت کنید نه از جای دیگه.
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1401، 04:55 ب‌ظ توسط ubuntuiir »

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
به نام خدا. نادانی!
کاملا درسته!
منبع کرک جامع!
من زمانی که از ویندوز استفاده میکردم یا الن که از مک و گنو لینوکس از این سایت افتضاح و دزد هیچی دانلود نمیکردم فقط دوست داشتم قانون کپی رایت داشت ایران همه به لینوکس سجده میکردن طرف نرم افزار چند صد دلاری کرک میکنه عین خیالش نیست شاید پول مجموع نرم افزار از پول سخت افزار بیشتر بشه من مشکلی ندارم آزاد باشه یا نه ولی حداقل از انحصاری استفاده میکنی بخر
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2645
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
به نام خدا. نادانی!
کاملا درسته!
منبع کرک جامع!
من زمانی که از ویندوز استفاده میکردم یا الن که از مک و گنو لینوکس از این سایت افتضاح و دزد هیچی دانلود نمیکردم فقط دوست داشتم قانون کپی رایت داشت ایران همه به لینوکس سجده میکردن طرف نرم افزار چند صد دلاری کرک میکنه عین خیالش نیست شاید پول مجموع نرم افزار از پول سخت افزار بیشتر بشه من مشکلی ندارم آزاد باشه یا نه ولی حداقل از انحصاری استفاده میکنی بخر
مردم که مثل شما کشته مرده نرم افزار آزاد نیستند. اگه قانون کپی رایت اجرا بشه شورش می کنند
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
به نام خدا. نادانی!
کاملا درسته!
منبع کرک جامع!
مردم که مثل شما کشته مرده نرم افزار آزاد نیستند. اگه قانون کپی رایت اجرا بشه شورش می کنند
من هیج تعصبی ندارم بهترین پرفومنس در حالتب به وجود مباد که تعصب نداشته باشه من از انحصاری در کنار آزاد استفاده میکنم
_.hartin._

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
نقل‌قول
قفل که نه ولی شبیه هست!‌منم به این rar ها بر خوردم ولی با نصب یک برنامه (انحصاری) در دبیان که در مخازن هم موجود هست تونستم بازش کنم ولی خب خیلی بده یک اینکه این برنامه انحصاری هست دوم اینکه گرافیکی نیست..
درکل مسخره هست این فرمت و باید کمرنگ بشه در اینترنت..

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
نقل‌قول
منی که حالم از ویندوز مک و... بهم میخوره بنظرم کار درستی نیست!
همینطور که همه جا مسخره میکنن که وای اگه کپی رایت در ایران اجباری بشه مجبوریم از سیستم عامل مسخره گنو لینوکس استفاه کنیم
همینطور هم بدم میاد چنین اشخاصی بخاطر زور بیان به گنو لینوکس، این مجبور سازی اشتباه هست، بهتره خودشون درک کنند و بفهمن!
پ‌ن: شرمنده دو فرسته پشت هم دادم، حواسم نبود

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
منی که حالم از ویندوز مک و... بهم میخوره بنظرم کار درستی نیست!
همینطور که همه جا مسخره میکنن که وای اگه کپی رایت در ایران اجباری بشه مجبوریم از سیستم عامل مسخره گنو لینوکس استفاه کنیم
همینطور هم بدم میاد چنین اشخاصی بخاطر زور بیان به گنو لینوکس، این مجبور سازی اشتباه هست، بهتره خودشون درک کنند و بفهمن!
پ‌ن: شرمنده دو فرسته پشت هم دادم، حواسم نبود
من به زورش کار ندارم مطمن باش اگر اجرا بشه همه یا میخرن یا میان اینجا
_.hartin._

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
یکی از دلایلش میتونه این باشه که وین رر قابلیت ریکاوری فایل های فشرده رو داره که خراب شدن (یا خراب دانلود میشن) و درنتیجه نیازی نیست دوباره فایل چند گیگی رو دانلود کنی فقط کافیه ریپیر بزنی
البته قابلیت ریکاوری برای فایل های فشرده ای که خود وین رر تولید کرده باشه کار میکنه
همه‌ی ما خیلی چیزی دانلود کردیم ولی تا حالا ندیدم کسی از این قابلیت استفاده کند.
من چند بار استفاده کرده‌م و به کارم اومده.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
دلیل استفاده و تاکید روی نرم افزار Winrar همینی هست که دوستمون گفت. قابلیت ریکاوری، رایگان بودن و پر استفاده بودن و جا افتادن در میان اکثر کاربران.
ابزارهای مخرب رو داخل هر نرم افزار دیگری هم میشه جاسازی کرد، همان 7zip را هم بایستی از صفحه اصلی اش دریافت کنید نه از جای دیگه.
البته رایگان نیست

میخوام بدونم توضیح شما درباره تعصب چیه ؟
فکر کنید شما رژیم غذا های سالم گرفتید این اسمش تعصبه ؟ در کنار این غذا ها درسته نوشابه گاز دار بخورید ؟ این اسمش متعصب نبودنه ؟ من دیگه حرفی ندارم  ::)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
من هیج تعصبی ندارم بهترین پرفومنس در حالتب به وجود مباد که تعصب نداشته باشه من از انحصاری در کنار آزاد استفاده میکنم
اعتقاد به نرم‌افزار آزاد تعصب نیست؛ منطقه
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید