انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده نکردن از نصب کننده گرافیکی و عذاب دادن کاربرها  (دفعات بازدید: 1064 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
سلام بروبچ
یه مسئله ای هست که چند وقته ذهنمو درگیر کرده
کم کم لینوکس داره می‌ره به سمت محیط های شیک و حتی زیباتر از مک و ویندوز
ولی خوب الان که ویژگی های گرافیکی لینوکس از مک و ویندوز بیشتر شده چرا سازنده ها برای نرم افزار هاشون نصب کننده گرافیکی طراحی نمیکنن و کاربر رو عذاب میدن
- گرفتن وقت کاربر
- پیش اومدن مشکلات مختلف از سمت کاربر
- مشکلات مخازن و مجبور بودن کاربر برای تعمیر دستی مشکلات هنگام نصب
و و و ...
خوب سازنده که این همه زحمت می‌کشه چرا نصب کننده گرافیکی برای برنامش طراحی نمیکنه
یعنی فکر اینو نمیکنه که چه قدر کار کاربر ساده تر میشه و سریعتر
خوب در کنارش نصب با ترمینال هم بزارم برای کسایی که میخوان

شاید بعضیا پیش خودشون بگن که اسنپ استور و گنوم سافتور هست پس چرا حرف الکی میزنی
من خودم به شخصه تا حالا یدونه برنامه از گنوم سافتور نتونستم نصب کنم و با مشکلات نیاوردن پکیج ها و آپدیت و باگ های کرش کردن عجیب و غریب و وحشتناکی طرف هستم شمارو نمیدونم
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1401، 11:56 ب‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
فرض کن می خوای vlc رو نصب کنی. می ری توی Ubuntu Software ، سرچ می کنی vlc و دگمه Install رو می زنی (:
دقیقا نمی دونم کجا به مشکل یا کامند لاین یا ... بر می خوری؟ (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب بذار مقایسه‌ای بحث کنیم. فرض کنیم اصلاً محیط گرافیکی هم وجود ندارهخ و باید با sudo apt install folan چیزی رو نصب کنی.
حالا با این وجود، باز هم نصب برنامه در گنو/لینوکس راحت‌تره یا ویندوز؟ (:
نصاب گرافیکی از اون چیزهاییه که فقط کار رو برای کاربر سخت می‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
هم با جناب جادی موافقم هم جناب بهزادی
نصب با ترمینال که خیلی سریعه و راحت اگه با apt نصب کنی نمیدونم درباره چه مشکلی حرف میزنی
اسنپ هم که هیچی چیز بیخودیه و بحثش بسته شده
ولی فروشگاه گنوم مشکلش چیه ؟ اونی که شما باهاش مشکل داشتی صد درصد اسنپ بوده
اصلا اسنپ رو حذف کردید ؟
البته شما منظورت خیلی کلیه اگه از لینوکس کرنله که اصلا گرافیکی نیست اگه سیستم عامله (و داری اشتباه میگی ) که کلی میزکار داریم و هر کدوم هم فروشگاه نرم افزار متفاوت
الان من کی دی ای دارم و با دیسکاور و ترمینال راحتم و مشکلی هم ندارم
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
هم با جناب جادی موافقم هم جناب بهزادی
نصب با ترمینال که خیلی سریعه و راحت اگه با apt نصب کنی نمیدونم درباره چه مشکلی حرف میزنی
اسنپ هم که هیچی چیز بیخودیه و بحثش بسته شده
ولی فروشگاه گنوم مشکلش چیه ؟ اونی که شما باهاش مشکل داشتی صد درصد اسنپ بوده
اصلا اسنپ رو حذف کردید ؟
البته شما منظورت خیلی کلیه اگه از لینوکس کرنله که اصلا گرافیکی نیست اگه سیستم عامله (و داری اشتباه میگی ) که کلی میزکار داریم و هر کدوم هم فروشگاه نرم افزار متفاوت
الان من کی دی ای دارم و با دیسکاور و ترمینال راحتم و مشکلی هم ندارم
ببین ما برای هر برنامه ای به این سادگی نمی‌تونیم مراحل نصب رو انجام بدیم
شاید برای کسی که حرفه ای هست خیلی هم راحت باشه ولی برای منی که برای هر خط کلی ارور میگیرم قطعا آزار دهنده هست!
گنوم سافتور روی isp من کلا قطع هست حداقل میتونم بگم روی isp بیست بیست مخابرات
چه لینوکسی که ۱ ساعت نصب کردم چه لینوکسی که ۱سال هست نصب کردم و همه مخازن رو اوکی کردم
و البته یکسری باگ های عجیب هم داره بعضی اوقات اصلا لیست برنامه های نصب شده رو نمیاره یا با VPN که وارد میشم نصب کامل نمیشه
و برای نصب با ترمینال هم همینطور که میدونید همه برنامه ها به این سادگی ها نیستن
برای مثال برای نصب ابزار فیگلت کلی پیش نیاز لازمه یا برای واین توی سایت خودش کلی مسائل پیچیده مطرح کرده که من حتی از روی منابع یوتویوب هم پیش رفتم کلی اذیت می‌کنه تا نصب کنه و آخرش هم نسخه ۵ رو نصب می‌کنه
ولی خوب مشکلی ندارم چون یه سیستم ویندوزی دارم خداروشکر

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
خب حالا بزارید من یک مثال بزنم :)، من از کی با کامیپوتر کار میکنم؟  سنی خیلی کمتر از ۷ سالگی من در اون زمان حتا حروف الفا بلد نبودم جه برسه انگلیسی! ولی به سادگی روی برنامه دوبار کلیک میکردم و میگفتم نصب شو! چیز خاصیم نمیفهمیدم و فقط یه دکمه روی صفحه میدیدم که احتمالا گزینه بعدی بود و روش میزدم،‌ و با موفقیت نصب میشد

وقتی فروشگاه ها کامل هستند که همه برنامه ها داخلش باشند و همه قابلیت ها درش باشه، بعضی موقع میبینم یه برنامه های غیر گرافیکی توش وجود نداره یا روی بعضی توزیع ها نیست خب میگم چرا از فروشگاه گنوم استفاده کنم وقتی یه سبک منظم نیست

پ‌ن: در جنتو و در دوان که الان دارم فروشگاه گنوم برنامه هام نشون نمیده و فقط بسته های فلت پک معلومه..!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
روی فروشگاه گنوم اونقدر که باید و به اندازه دیسکاور روش کار نشد
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1401، 08:03 ب‌ظ توسط Mehr32 »
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
آره راست میگه ، پرواز های من همیشه تاخیر میخوره : )
آرچ و گنوم!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
آره راست میگه ، پرواز های من همیشه تاخیر میخوره : )
واقعا غلطگیر املا باید فرشگاه رو فرودگاه کنه ؟  ](*,)
حالا کجا به سلامتی ؟ میموندی چایی در خدمت بودیم ؟ حالا فردا میرفتی ؟ میخوای بری. سیاره اسحاقینا تا از تنهایی در بیاد ؟
« آخرین ویرایش: 09 خرداد 1401، 09:14 ق‌ظ توسط Mehr32 »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
فرشگاه ؟ قلط ؟ 😂 مطمعنی غلط گیر داری اصلا ؟ مرد باش بپذیر ! چرا میندازی گردن غلط گیر ؟
( اسحاق خودش از سیاره اسحاقینا نیومده ،  معلوم نیس کی زده سیاره اسحاقینا ، من برم اونجا چیکار ؟ )
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ببین ما برای هر برنامه ای به این سادگی نمی‌تونیم مراحل نصب رو انجام بدیم
چرا. خیلی ساده می‌تونی نصب کنی. اصلاً مخازن وجود دارن که به سختی‌های نصب نرم‌افزار فکر نکنی.

گنوم سافتور روی isp من کلا قطع هست حداقل میتونم بگم روی isp بیست بیست مخابرات
حدس می‌زنم داری از اسنپ یا فلت‌پک استفاده می‌کنی. وگرنه فروشگاه گنوم از همون‌جایی برنامه‌ها رو می‌گیره که apt می‌گیره و تا حالا یک مورد هم گزارش قطعی apt نشده، چون صدها آینه در سراسر جهان و چندتایی تو ایران داره.

و البته یکسری باگ های عجیب هم داره بعضی اوقات اصلا لیست برنامه های نصب شده رو نمیاره
بله. متأسفانه فروشگاه گنوم، کم‌باگ‌ترین برنامه‌ای نیست که می‌تونه باشه. ولی با استفاده از apt همیشه همه‌چیز درسته.

و برای نصب با ترمینال هم همینطور که میدونید همه برنامه ها به این سادگی ها نیستن
برای مثال برای نصب ابزار فیگلت کلی پیش نیاز لازمه یا برای واین توی سایت خودش کلی مسائل پیچیده مطرح کرده که من حتی از روی منابع یوتویوب هم پیش رفتم کلی اذیت می‌کنه تا نصب کنه و آخرش هم نسخه ۵ رو نصب می‌کنه
خب این نشون می‌ده یه مشکلی هست. چون نصب واین (مثل هر برنامهٔ دیگهٔ دبیان یا اوبونتو) با دستور زیر انجام می‌شه. اگه کاری غیر از این کردید، طبیعیه که توزیعتون دچار مشکل بشه:
$ sudo apt install wine

خب حالا بزارید من یک مثال بزنم :)، من از کی با کامیپوتر کار میکنم؟  سنی خیلی کمتر از ۷ سالگی من در اون زمان حتا حروف الفا بلد نبودم جه برسه انگلیسی! ولی به سادگی روی برنامه دوبار کلیک میکردم و میگفتم نصب شو! چیز خاصیم نمیفهمیدم و فقط یه دکمه روی صفحه میدیدم که احتمالا گزینه بعدی بود و روش میزدم،‌ و با موفقیت نصب میشد
قبل از این که برسی به اون‌جاییکه روی برنامه دو بار کلیک کنی چی کار می‌کردی؟ احتمالاً نمی‌رفتی بیرون، سی‌دی‌برنامه رو بخری؟ دعا کنی که همون نرم‌افزاری باشه که می‌خوای؟ بررسی کنی که همون نگارشی باشه که می‌خوای؟ نگاه کنی که پرونده درست روی سی‌دی نوشته شده باشه؟ تست کنی که سی‌دی خراب نشده باشه؟ نذر کنی که نصابش ویروس و بدافزار نداشته باشه؟ امیدوار باشی که با سخت‌افزارت سازگار باشه؟ به هوش باشی که وسط نصب خطا نده؟ بری دوساعت دنبال کرکش بگردی؟ آخر هم کرکش بزنه ویندوزت رو بپوکونه؟

ولی در گنو/لینوکس فقط اسم برنامه رو می‌دی و پات رو می‌اندازی رو پات. خودش اون برنامه رو پیدا می‌کنه، سازگارترین نگارش رو برات انتخاب می‌کنه، از جای مطمئن می‌گیره، مطمئن می‌شه که این همون چیزیه که دنبالشی، مطمئن می‌شه که درست گرفته شده. نه خرابی توش هست، نه دستکاری، نه کرک، نه ناسازگاری.

حالا کدوم ساده‌تره؟

وقتی فروشگاه ها کامل هستند که همه برنامه ها داخلش باشند و همه قابلیت ها درش باشه، بعضی موقع میبینم یه برنامه های غیر گرافیکی توش وجود نداره یا روی بعضی توزیع ها نیست خب میگم چرا از فروشگاه گنوم استفاده کنم وقتی یه سبک منظم نیست
این که برنامهٔ غیرگرافیکی توش نباشه که منطقیه. اگه اون‌قدر بلدی که از نرم‌افزار غیرگرافیکی استفاده کنی، پس می‌تونی چهار تا کلمهٔ sudo apt install folan رو هم بزنی.

پ‌ن: در جنتو و در دوان که الان دارم فروشگاه گنوم برنامه هام نشون نمیده و فقط بسته های فلت پک معلومه..!
این مشکل پیکربندی اون دو توزیعه. گزارشش کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
https://uupload.ir/view/vid_20220529_215105(0)_yyoi.mp4/
والا این چیزیه که من واردش میشم و از پیش روی اوبونتو نصب شده

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website

خب این نشون می‌ده یه مشکلی هست. چون نصب واین (مثل هر برنامهٔ دیگهٔ دبیان یا اوبونتو) با دستور زیر انجام می‌شه. اگه کاری غیر از این کردید، طبیعیه که توزیعتون دچار مشکل بشه:
$ sudo apt install wine

خب خود شما وقتی از این طریق نصب کنی میبینی که نسخه ۵.۰.۳ نصب میشه در صورتی که از سایت خودش نصب کنی نسخه ۷ نصب میشه

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
سلام بروبچ
یه مسئله ای هست که چند وقته ذهنمو درگیر کرده...
علیک سلام برو بچز.
برای توزیع‌های بر پایه‌ی آرچ ابزار pamac هست که هم از مخازن توزیع نصب و بروزرسانی می‌کنه، هم از AUR و هم حتی flathub و snapcraft. همگی در یک محیط منسجم گرافیکی.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
سلامی دوباره، فکر میکنم پاسخ های خوبی(قانع کننده) دادید+ هرچند من که از خط فرمان راحت ترم ولی حیف نمیشه عکس برنامه هارو توش دید((:  پس امیدوارم اون توزیع ها مشکلات بر طرف کنند، و از اون رو امیدوارم فروشگاه گنوم کم باگ تر و روون تر بشه..

فکر میکنم بجز نصب گرداننده انحصاری و... نصب بقیه چیزها گرافیکی صورت میگیره، چه خوب میشه توزیع های دیگه مانند اوبونتو یک برنامه واسه اینکار داشته باشند، البته یک برنامه واسه همه توزیع ها نه هر توزیع یه برنامه خاص...