سلام
من بسیار تازه کار هستم و نیاز داشتم تا نرم افزاری را در ubuntu 20.04 نصب کنم
لینک نرم افزاری که باید نصب بشه در زیر می گذارم
https://sourceforge.net/projects/mmi-pd/files/
فایل مربوط به نحوه نصب رو هم می گذارم
لطفا به صورت ساده راهنمایی بفرمایید چه طور و باید چه کنم تا بتوانم نصب کنم
مثلا release_dir کجا میشه
یا این install_dir
سلام
این برنامهای که میخواهید نصب کنید چیکار میکنه؟ به چه دلیلی میخواهید اون رو نصب کنید؟ شاید با گفتن اینها بشه بهتر راهنمایی کرد.
اوبونتو رو توی ماشینمجازی نصب کردید یا سختافزار واقعی؟
اگه به تازگی کار با اوبونتو رو شروع کردید تجربه مشابهی ندارید، شاید بهتر باشه قبل از اینکه بخواهید برنامه رو نصب کنید، انجام کارهای پایهای با ترمینال رو یاد بگیرید.
یه چنتا آموزش ویدئویی ساده رایگان وجود داره که میتونید از اونها استفاده کنید.
میتونید "لینوکس برای آدمهای شاد" از جادی یا "لینوکس از کیلومتر صفر" از آقای امیرصمیمی رو ببینید.
دوره "لینوکس برای آدمهای شاد" هم توی کانال جادی توی آپارت و هم توی کانال اون توی یوتیوب پیدا میشه.
دوره آقای امیرصمیمی توی وبسایت خودشون، قسمت ویدئوهای انجمن (از اون کادر نارنجی بالا میتونید پیداش کنید) و همینطور آپارات پیدا میشه.
این لینک به دوره آقای امیرصمیمی توی وبسایت خودشون هست.
خیلی ممنون
من خط دستور cp رو به حالتی که در فایل گفته نتونستم اجرا کنم
دقیقا چه دستوری وارد کردید و دقیقا چه خطایی داد؟ اگه دقیقش رو یادتون نیست، حدودی بگید که چیکار کردید و سیستم چی گفت.
موقع فرستادن خروجی دستورات و اینجور چیزها توی انجمن، از تگ کد استفاده کنید تا متن مورد نظر درست نمایش داده بشه.
برای اینکار، موقع نوشتن، از بین دکمههای بالا اونی که علامت # داره رو بزنید تا یه تگ کد داخل نوشته شما قرار بگیره و متن مورد نظر رو بین این تگ بنویسید.
از قابلیت پیشنمایش استفاده کنید تا ببینید ارسال شما تقریبا چجوری قراره برای بقیه نمایش داده بشه.
بررای کپی متن
توی ترمینال، میتونید از ctrl + shift + v استفاده کنید. برای کپی متن
از ترمینال، اول متن رو انتخاب کنید و بعد ctrl + shift + c رو بزنید.
مثال ویندوزی میزنم برات
...
لطفا تا جایی که میتونید مثال ویندوزی نزنید. نحوه عملکرد ویندوز با اوبونتو متفاوته و معمولا اینجور مثال زدن باعث میشه شخص فکر کنه بقیه چیزها هم مثل ویندوز هست و جلوتر دچار مشکل بشه.