انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در کلید های میانبر زیاد و کم کردن نور صفحه  (دفعات بازدید: 634 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ramtin2006

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • Hey There, I'm using GNU/Linux!
سلام.

من از لپ تاپ لنوو مدل IdeaPad 3 15IML05 استفاده می کنم و یه مشکلی دارم. کلید های کم و زیاد کردن نور صفحه کار نمی کنن و وقتی لپ تاپ رو sleep می کنم و دوباره روشن می کنم این مشکل حل میشه. میخواستم بدونم مشکل از کجاست. مشکل از درایور هاست یا اوبونتو مشکل داره؟ چجوری میتونم این مشکل رو رفع کنم؟

ممنون میشم کمکم کنید

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
سلام رامتین جان  خوش اومدید
کارت گرافیک لپ تاپتون چی هست ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
سلام
چه توزیعی دارید؟ نسخه اون چیه؟
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
گفتند دیگه اوبونتو دارند
فقط باید نسخش رو بفرمایند
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Ramtin2006

• Newbie
  • *
گفتند دیگه اوبونتو دارند
فقط باید نسخش رو بفرمایند

نسخه 22.04 lts رو استفاده می کنم و کارت گرافیکم هم nvidia geforce mx130 2gb هست.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
سلام رامتین جان  خوش اومدید
کارت گرافیک لپ تاپتون چی هست ؟
نور صفحه به گرافیک ربط داره؟

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
هر مشکلی میتونه به ان ویدیا ربط دراشته باشه !
مخصوصا وقتی دارند میگند بعد سایپند این مشکل براشون به وجود میاد

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
هر مشکلی میتونه به ان ویدیا ربط دراشته باشه !
مخصوصا وقتی دارند میگند بعد سایپند این مشکل براشون به وجود میاد
درسته.
لینوکس هم که بعد از این همه سال مشکلات ویژگی های خاموشی موقت رو درست نکرد که نکرد منم که ان‌ویدیا ندارم با اسلیپ و hibernate مشکل دارم

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
سلام.

من از لپ تاپ لنوو مدل IdeaPad 3 15IML05 استفاده می کنم و یه مشکلی دارم. کلید های کم و زیاد کردن نور صفحه کار نمی کنن و وقتی لپ تاپ رو sleep می کنم و دوباره روشن می کنم این مشکل حل میشه. میخواستم بدونم مشکل از کجاست. مشکل از درایور هاست یا اوبونتو مشکل داره؟ چجوری میتونم این مشکل رو رفع کنم؟

ممنون میشم کمکم کنید
همون طور که گفتند به احتمال زیاد مشکل از درایور کارت گرافیکه. noeveau رو نصب دارید؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
درسته.
لینوکس هم که بعد از این همه سال مشکلات ویژگی های خاموشی موقت رو درست نکرد که نکرد منم که ان‌ویدیا ندارم با اسلیپ و hibernate مشکل دارم
باید ببینی مشکلت چیه باهاش. من در طول تاریخ و با ده دوازده مدل مختلف لپ‌تاپ و رایانه،‌یک بار هم به مشکل نخوردم سر تعلیق.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
نسخه 22.04 lts رو استفاده می کنم و کارت گرافیکم هم nvidia geforce mx130 2gb هست.
این نسخه از اوبونتو به طور پیش‌فرض از wayland استفاده می‌کنه. شاید روی xorg، مشکل درست بشه.
xorg و wayland دوتا windowing system هستند. همین که بدونید مسئولیت این windowing system ها اینه که محیط گرافیکی ایجاد کنند، کافیه. البته اون محیط گرافیکی که توی اوبونتو و بیشتر توزیع‌ها می‌بینید، بیشتر از یه windowing system خالی هست.

wayland جدیدتره و به خاطر همین بعضی قابلیت‌های اون هنوز درست کار نمی‌کنند. شاید اگه روی xorg بتونید مشکل رو حل کنید.
xorg به طور پیش‌فرض روی اوبونتو نصب هست و لازم نیست برای نصبش کار خاصی انجام بدید.

برای اینکه برید روی xorg، اول از حساب کاربر خارج بشید.
توی همونجایی که می‌تونید کاربر‌ها رو ببینید و لاگین کنید، دنبال چیزی شبیه چرخدنده بگردید و انتخابش کنید.
بعد از این، باید دوتا گزینه برای شما بیاره. (ممکنه با توجه به وضعیت سیستم، بیشتر هم باشه)
از اونجایی که اوبونتو ۲۲.۰۴ دارید، گزینه‌ها باید ubuntu و ubuntu on xorg باشند. گزینه ubuntu on xorg  رو انتخاب کنید.
در نهایت وارد کاربر خودتون بشید و ببینید مشکل حل شده یا نه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Ramtin2006

• Newbie
  • *
سلام.

ممنون میشم کمکم کنید
همون طور که گفتند به احتمال زیاد مشکل از درایور کارت گرافیکه. noeveau رو نصب دارید؟

خیر. فکر نکنم.

آفلاین Ramtin2006

• Newbie
  • *
این نسخه از اوبونتو به طور پیش‌فرض از wayland استفاده می‌کنه. شاید روی xorg، مشکل درست بشه.
xorg و wayland دوتا windowing system هستند. همین که بدونید مسئولیت این windowing system ها اینه که محیط گرافیکی ایجاد کنند، کافیه. البته اون محیط گرافیکی که توی اوبونتو و بیشتر توزیع‌ها می‌بینید، بیشتر از یه windowing system خالی هست.

wayland جدیدتره و به خاطر همین بعضی قابلیت‌های اون هنوز درست کار نمی‌کنند. شاید اگه روی xorg بتونید مشکل رو حل کنید.
xorg به طور پیش‌فرض روی اوبونتو نصب هست و لازم نیست برای نصبش کار خاصی انجام بدید.

برای اینکه برید روی xorg، اول از حساب کاربر خارج بشید.
توی همونجایی که می‌تونید کاربر‌ها رو ببینید و لاگین کنید، دنبال چیزی شبیه چرخدنده بگردید و انتخابش کنید.
بعد از این، باید دوتا گزینه برای شما بیاره. (ممکنه با توجه به وضعیت سیستم، بیشتر هم باشه)
از اونجایی که اوبونتو ۲۲.۰۴ دارید، گزینه‌ها باید ubuntu و ubuntu on xorg باشند. گزینه ubuntu on xorg  رو انتخاب کنید.
در نهایت وارد کاربر خودتون بشید و ببینید مشکل حل شده یا نه.

هم روی حالت wayland تست کردم هم روی x11 اما بازهم کار نکرد.  ](*,)