انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل بوجود آمده بخاطر تغيير خصوصيات WindowLogin با استفاده از Appearance  (دفعات بازدید: 1030 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mammonite

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
سلام به بکس اوبونتو

يه مشکلي برام پيش اومده , به خاطر همين مي خواستم يه خورده وقت شريف شمارو بگيرم!
قضيه از قراره :
من داشم ويکي اوبونتو رو مي خوندم , که رسيدم به اين
http://wiki.ubuntu.ir/VisualEffect/HowToChangeTheLoginScreen
و خلاصه من اومدم که تغيير خصوصيات WindowLogin با استفاده از Appearance رابدم
اول اینو وارد کردم
sudo cp /usr/share/applications/gnome-appearance-properties.desktop /usr/share/gdm/autostart/LoginWindow
بعد Log Off کردم تم WindowLogin رو عوض کنم , من تم رو عوض کردم و لاگین کردم , بعدش دیدم که اوبونتو کلا داغون شده و شدیدا به هم ریخته , مثلا وقتی که Mozilla رو باز کردم , چسبید به سمت چپ بالای صفحه , Mozilla می رفت روی menu bare بالای صفحه و دیگه نمی شد هیچی رو باز کرد , مگه اینکه Mozilla رو ببندی !!!! و کلی مشکلات دیگه!!!!!!!!!
منم یه خورده از تو  ترمینال WindowLogin رو دستکاری کردم , که باعث شد بدر بشه!!!!!!
الانم دیگه نمیتونم لاگین بشم , چون نصفه ی راست صفحه ی WindowLogin را ذره بین آورده , همپنین وقتی می خوام , اسم یوزر و وارد کنم هیچ چیزی رو تایپ نمی کنه , کلا خراب شده دیگه!!!!!!!!

کمکم کنید..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوبونتوم از دست رفت..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آفلاین sayla

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
از پاسخی که میدم مطمئن نیستم:
با CDی Live سیستم رو بوت کنید و فایلهایی که تغییر دادید جایگزین کنید

نظر شخصی:
به Login Screen اوبونتو ۱۰.۰۴ نباید دست زد (تجربهء شخصی)
اگر خیلی تنوع بخواید میتونید با Tweek عکس Backgroundش رو عوض کنید

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
سلام به بکس اوبونتو

يه مشکلي برام پيش اومده , به خاطر همين مي خواستم يه خورده وقت شريف شمارو بگيرم!
قضيه از قراره :
من داشم ويکي اوبونتو رو مي خوندم , که رسيدم به اين
http://wiki.ubuntu.ir/VisualEffect/HowToChangeTheLoginScreen
و خلاصه من اومدم که تغيير خصوصيات WindowLogin با استفاده از Appearance رابدم
اول اینو وارد کردم
sudo cp /usr/share/applications/gnome-appearance-properties.desktop /usr/share/gdm/autostart/LoginWindow
بعد Log Off کردم تم WindowLogin رو عوض کنم , من تم رو عوض کردم و لاگین کردم , بعدش دیدم که اوبونتو کلا داغون شده و شدیدا به هم ریخته , مثلا وقتی که Mozilla رو باز کردم , چسبید به سمت چپ بالای صفحه , Mozilla می رفت روی menu bare بالای صفحه و دیگه نمی شد هیچی رو باز کرد , مگه اینکه Mozilla رو ببندی !!!! و کلی مشکلات دیگه!!!!!!!!!
منم یه خورده از تو  ترمینال WindowLogin رو دستکاری کردم , که باعث شد بدر بشه!!!!!!
الانم دیگه نمیتونم لاگین بشم , چون نصفه ی راست صفحه ی WindowLogin را ذره بین آورده , همپنین وقتی می خوام , اسم یوزر و وارد کنم هیچ چیزی رو تایپ نمی کنه , کلا خراب شده دیگه!!!!!!!!

کمکم کنید..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوبونتوم از دست رفت..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر میرسه دستور رو بد تایپ کردی
gnome-appearance-properties.desktop رو جایگزین یه پوشه کردی  usr/share/gdm/autostart/LoginWindow/ باید آخرش / رو برای کپی در مسیر اون پوشه میگذاشتی که نگذاشتی
راه حل دوستمون رو انجام بده بیین چی میشه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mammonite

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
ممنون از هر جفتتون
مشکل اینه که من وقتی تم رو عوض کردم , تم اول پاک شد و دیگه نمی شد دوباره اونو استفاده کرد!!!
منظورم اینه که به حالت اول بر نمی گرده!!!!

در ضمن من چیزیرو جایگزین یه پوشه نکردم , با کاری که انجام دادم یه لینک برقرار کردم , اگر به اون آدرس برید , اگر به این آدرس برید
usr/share/applications/
اصلا این gnome-appearance-properties.desktop وجود نداره !!!!
معلوم نیست این کار چطوری انجام میشه , اما انجام ششده و همه چیز رو خراب کرده!!!!

بعد از این که تغییراتو دادم و لاگین شدم , دیدم همه چیز خراب شده و این دستور رو با امیده این که درست بشه وارد کردم
sudo unlink /usr/share/gdm/autostart/LoginWindow/gnome-appearance-properties.desktop
اما درست نشد!!!!

بعد این دستور رو وارد کردم
sudo aptitude install plymouth-theme-*
اما بازم درست نشد و من یه خورده هم دست کاریش کردم , شد اینی که الان هست!!!!
دیگه حتا لاگین هم نمیشه!!!!!!!!!

کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!