جرم هست ولی کسی کاریت نداره اگر می خواهی انجامش بدی همه دارن شماره کارت می دن حتی
تقریبا همه چیز جرمه
امروز جریمه دادم می دونی به خاطر چی؟ خرید کارت گرافیک RX580 شرکت XFX خریدم و گذاشتم خونه گزارش ماینر دادن اومدن بردنش هر چی می گم این گرافیکه اصلا خاموشه چه جوری ماین می کنه کسی گوش نداد. جالب اینجاست که برای این موضوع رفتم تحقیق کردم و قانون می گه زنجیره توزیع مقصره و نباید گردن مصرف کننده باشه، مهم نیست قانون چی نوشته شده مهم اینه که چی اجرا می شه. ممکنه خرید کارت گرافیک جرم باشه در حالی که تو متن این طسوری نیست ولی خرید و فروش وی پی ان جرم نباشه حتی اگر روی کاغذ جرم باشه همه هم که دارن شماره کارت بانکی می دن.
مهم نیست چی نوشته شده مهم اینه که چی اجرا می شه
فکر میکنم اسم این قانون نباشه و در اصل بی قانونی مطلق باشه، که خیلی خطرناکه و مسخره، و صبر حدی داره..
من هم مشکلی با حکومت نداشتم ولی حسی که بهم می گه دولت پول لازم داره و سعی داره به هر طریقی به دست بیاره
منم همین حس دارم، بعضی کارها میکنن و زور میزنن بگن منطقیه کارشون..، امیدوارم که این مورد ها زیاد پیش نیاد..
--
Dr.Code درسته همه چی خطرناکه از اینترنتی که داریم تا تک تک سرویس هایی که وصل میشیم، ولی بازم میشه وضعیت بهتر که تا اینکه بگیم هرچی میخواد بشه..، مثلا اگه از یه قند شکن خوب استفاده بشه که حریم خصوصی خوب حفظ کنه، میشه گفت دیگه ایمن هستیم، یا خدماتی مثل تور و غیره، درمورد نرم افزار و سرویس هم که داکداکگو و گنو لینوکس...
ویرایش: فک کنم یکم زیاده روی کردم در گفتن