من نظری نمیتونم بدم چون اصلا در حد این کارا نیستم.
ولی توصیه من این است که وقتت را الکی تلف نکن.
وقتت را برای سرچ کردن the best ها و فلان در مقابل فلان در اینترنت حروم نکن. یک چیزی را که شروع کردی همراهش چیز دیگه ای را شروع نکن(البته اگر در یک زمینه نبودند میشود دو چیز را باهم یاد گرفت ولی مثلا یادگیری دو زبان برنامه نویسی همزمان خیلی بیفایده است)و اگه قبلا چیزی را شروع کردی و الآن ولش کردی و ول کردنت به خاطر خودت بوده و دلیلش بیفایده بودن و نداشتن علاقه نبوده برو و همان را ا ادامه بده. این توصیه پدرانه من بود که باید بهش گوش بدی.
و درضمن باید بگم برای بادگیری هیچ راه سریعی نیست و تامیتونی از اینترن منابعت را بگیر و هرگزززززززززززز پولت را حرام منابع پولی نکن. هرچند که خیلی خوب باشند.
البته ول نکردم دوره رو تموم کردم الان هم در حد خوبی به گیمپ و وردپرس مسلطم
همراه هم هم نبودن اول گیمپ بعد وردپرس
البته هر دوتا نیاز بوده و از این شاخه به اون شاخه پریدن قطعا نبوده چون کار وب هم بخوام کنم به کار های گرافیکی نیاز پیدا می کنم
اسم تاپیک یکم منکراتیه 😂 خواستی اصلاحش کن !
پیشنهاد من به تو فقط تقویت زبان در قدم اوله ، برا باقیش همه چیز تو اینترنت هست : )
سودو برو خودت رو درست کن ! زشته !
شما باید چندتا چیز رو واضح تر بیان کنید:
۱- منظور شما از «با اینها، کار جدی نمیتونم کنم» چیه؟ چه هدفی دارید که فکر میکنید با یادگیری این مسائل بهش نرسیدید؟
۲- منظور شما از «چی یاد بگیریم تا ازوناش باشم! ؟» چیه؟ بهتر بگم، یعنی چی «ازاوناش»؟ انتظارتون چیه؟
کلا بهتره واضح تر درباره موضوعتون صحبت کنید، اینطور افراد نیازی به طراحی بیستسوالی برای رسیدن به منظور و هدف شما ندارن و میتونید توجه افراد حرفه ای تری رو به مسئله خودتون جلب کنید (منظور من این نیست که ناراحت شدم، منظور من این است که معمولا افراد حرفه ای به موضوعات مجهول کمتر روی خوش نشون میدن، پیشنهاد میکنم راهنمای «چطور بهتر بپرسیم؟» را از ویکی اوبونتو بخونید: https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Smart_Questions)
۱- محدودم ! یعنی با وردپرس به تنهایی فقط کار های از پیش تایین شده میتونم انجام بدم
همین پروژه اول تا به قرار دادن کتاب الکترونیک رسیدم گیر کردم یعنی به افزونه های وردپرس محدود میشم
۲- رفع همین محدودیت ها ! یعنی کاری که میکنم رو خودم اجرا کنم و مشکلات رو رعف
شرمنده واسه سوالم یکم عجله ای شد و... البته نیازی به توجیه دوستان نمیبنم (البته دوتا سوال شد نه بیست تا
)
خوب در حوضه وب باید مشخص کنید که میخواهید بک کار کنید یا فرانت؟ یا کلا میخواهید به قول معروف فولاستک بشوید، در هر حال باید از همان HTML و CSS شروع کنید(حتی برای بک کار کردن هم در حد پایه لازم است) تا برسید به یک زبان تحت سرور مثل PHP که خوب پیشنهاد خود بنده هم هست.
در مورد اینکه چطوری و با چی شروع کنم من چند بار برای یکسری از دوستان دیگه توضیح دادم، وقت کردید برید توی ارسالهام نگاه کنید پیداش میکنید.
در مورد یادگیری زبان که Sudo گفت، به نظر من فعلا نبازی به تمرکز روی زبان ندارید، منابع فارسی به نسبت خوبی برای این موارد وجود داره و همون زبان در حر سرچ و فهمیدن سطحی جملات کافی است.
در آخر هم اگر واقعا میخواهید کار جدی انجام دهید کلا دور وردپرس خط بکشید، حداقل تا زمان اتمام آموزشهای پایه
فکر می کنم فرانت اند بیشتر بهم می خوره به ظاهر علاقه ی بیشتری دارم
بنظر من وقتی به زبان انگلیسی مسلط بشی کلا وارد یه دنیای دیگه شدی ، فک کردین این حجم از دانش مثلا جناب دراگون از منابع فارسیه تو سه سال ؟ زبان که بلد نباشی انگار خودتو از یه دنیا دانش محروم کردی ، اما یادش که بگیری بشدت جلو میوفتی !
حس می کنم هنوز وقتش نیست چون کمبودی در حال حاظر احساس نمیکنم فعلا باید روی زبانها تمرکز کنم
حالا فکر می کنم بهتره با
css and html
شروع کنم بعد
php یاد بگیرم و شاید یکم جاوا اسکریپ هم لازم بشه
بعد از این ها که راه افتادم برای تکمیل گرافیک اینک اسکیپ هم کار کنم