انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بالا آمدن ابونتو بصورت گرافیکی و فقط بالا امدن در محیط shell  (دفعات بازدید: 1590 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
سلام دوستان وقتتون بخیر یه سوال داشتم درباره ی لینوکس هست .مشکل این هست که وقتی میخام سیستم عامل ابونتو رو بالا بیارم اول صفحه اول میاد که بالای تصویری ست که ضمیمه کردم و بعد صفحه دوم که در پایین عکس ضمیمه کردم که در محیط shell یوزر پسورد میخاد ولی محیط گرافیکی قبلی دیگه بالا نمیاد ایا راه حلی هست ؟ من هر بار مجبورم کلا لینوکس رو عوص کنم بعد از چند روز مجدد اینطور میشه

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2648
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
سلام دوستان وقتتون بخیر یه سوال داشتم درباره ی لینوکس هست .مشکل این هست که وقتی میخام سیستم عامل ابونتو رو بالا بیارم اول صفحه اول میاد که بالای تصویری ست که ضمیمه کردم و بعد صفحه دوم که در پایین عکس ضمیمه کردم که در محیط shell یوزر پسورد میخاد ولی محیط گرافیکی قبلی دیگه بالا نمیاد ایا راه حلی هست ؟ من هر بار مجبورم کلا لینوکس رو عوص کنم بعد از چند روز مجدد اینطور میشه

صفحه اول که اصلا مهم نیست و طبیعی است. Systemd  داره برای کرنل لینوکس سخت افزار  هارا شناسایی می‌کند که همیشه قبل از بالا آمدن توزیع این اتفاق  می‌افتد.
و برای ورود  به محیط گرافیکی  لطفا دستور
startxرا بزنید و بعد اسکریین شات بفرستید
و درضمن  oracl  vb یک قابلیت  به نام snapshot  دارد که اگر مشکلی برای آن چیزی که دارید با oracl vb مجلزی سازی می‌کنید پیش آمد شما را به حالتی برمی‌گرداند که در آن زمان از مجازی ساز snapshot  گرفتید و البته کارهایی که بعد از snapshot  گرفتن کردید از بین می‌رود و مثل بوت لایو لینوکس  است.
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1401، 11:08 ب‌ظ توسط سید محمد امین »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
سلام، احیاناً نگارش کارساز(سرور) اوبونتو رو که دانلود و اجرا نمی‌کنید که؟
چون تو نگارش کارساز ، میزکار وجود نداره.(اصلا نیاز نیست که باشه) و از اونجایی که هیچ مدیر ورود(لاگین منیجر یا همون دسکتاپ منیجر) هم نشون داده نمیشه اینطور بنظر میاد که نگارش کارساز اوبونتو هست.
اگر مطمعا هستید که نگارش میزکار هست، پس ممکنه از پیکربندی systemd باشه که اولویت ها رو جابجا کردید. آیا تنظیماتی رو تغییر ندادید؟
اصلا پیکربندی ماشین مجازی رو درست انجام دادید؟
و اینکه در یه به صورت معمولی اصلا این دوتا تصیوری که پیوست کردید نباید نشون داده بشه.
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

• High Hero Member
  • *
سلام، احیاناً نگارش کارساز(سرور) اوبونتو رو که دانلود و اجرا نمی‌کنید که؟
نه. خودشون گفتند که محیط  گرافیکی  دارد و بعد از چند  روز دیگر نمی ‌آید.

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
بابت دیر دیدن پیام پوزش میخام . من startx رو توی محیط shell وارد کردم
برای موضوع دوم هم oracl vb بود اگر منظورتون ماشن مجازی هست من virtual box نصب کردم با اون نمیشه کاری کرد؟
بنظرتون ربطی به اپدیت داره؟
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1401، 01:19 ق‌ظ توسط ستاره 123@ »

• High Hero Member
  • *
خب پس معلوم شد مشکل از میز کار تون است و قبلا هم این اتفاق  برای یک نفر افتاده بود که البته با آپدیت  درست نشد و کلا تایپیک به جایی نرسید. :o ;D
لطفا خوروجی کد زیر را قرار دهید تا بفهمیم در systemd و در مرحله init چه چیزی failed  شده است.
systemctl statusبله منظور من هم همون virtual box است و بله میشه باهاش کار کرد و بعدا که ان‌شاءالله  مشکلتون حل شد یا دوباره اوبونتو  نصب کردید می‌تونید یک snapshot  تهیه کنید.
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1401، 06:30 ق‌ظ توسط سید محمد امین »

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
من همین خط کد رو زدم و faile رو صفر نشون داد . جوابی که بهم داده رو هم توی عکس نشون میدم

• High Hero Member
  • *
آیا کار خاصی می‌کنید که بعد از چند روز میز کار خطا میده؟

• High Hero Member
  • *
من رفتم و در اینترنت  سرچ کردم  و فهمیدم که در virtual box اگر میزان رمی را که به ماشین مجازی  ساز  اجازه می‌دهید استفاده  کند کم باشد این خطا را می‌دهد چون بعد از چند روز استفاده  از ماشین مجازی ساز  میزان مصرف رم کمی افزایش  پیدا می‌کند و ممکن است میزان لازم رم ماشین مجازی ساز  از سقف مجاز عبور کند و درنتیجه  لینوکس  هم که با کمبود  رم مواجه شده از اولین  چیزی که می‌زند میز کار است که البته  کار عاقلانه ای هم هست.
شما چه مقدار رم را برای ماشین مجازی ساز  درنظر گرفتید؟ آخر اوبونتو  هم با میز کار گنوم نسبت به بقیه  توزیع ها رم بیشتری می‌خواهد.(ولی از ویندوز یک گیگ کمتره. ;D)

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
میشه خروجی دستور زیر رو هم بزارید:
sudo systemctl get-default
اگه خروجیش چیزی غیر از «graphical.target» بود، دستور زیر رو بزنید، شاید درست شد:
sudo systemctl set-default graphical.target
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
اینکه کار خاصی میکنم نمیدونم واقعا کار خاصی هست یا مه ولی من دارم برنامه نویسی پایتون میکنم و انواع ورزن پایتون رو دارم نصب میکنم و انواع پکیج ها رو هم دارم نصب میکنم
اینکه چقدر رم و فضا بهش اختصاص دادم حداقل 5gig  رم اختصاص دادم و در همه موارد که نصب کردم بیش از 60 گیگ فضا اختصاص دادم که مشختصاشو اسکرین شات میگیریم و فضا رو هم پویا انتخاب کردم که اگر خواست بیشتر برداره

• High Hero Member
  • *
نه، پس مشکل از رم نیست. پنج گیگ خوبه.

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
من همین کد sudo systemctl get-default رو زدم و همون که فرمودید graphical.target رو جواب داد مرحله بعد باید چیکار کنم؟

آفلاین ستاره 123@

• Jr. Member
  • *
یه خلاصه ای بگم از تمام کارها و پیشنهادهایی که توی اینترنت دیدم و به جواب نرسیدم
یه عده میگن upgradable کنیم و یه سری پکیج ها رو بروز کنیم...اینکارو میکنم یه سری پکیج ها خطامیده ولی واقعا نمیدونم چجوری بروزشون کنم که عکسشو هم میفرستم
یه عده میگن از plymouth هست اونم متوجه نمیشم
یه عده میگن grub هست مراحلو انجام دادم به نتیجه نرسیدممم
واقعا قاطی کردم دیگه اخه با ورزن های دیگه ی ابونتو هم همین مشکلو داره

• High Hero Member
  • *
خب پس.
باید گنوم را حذف کنید و دوباره  نصب کنید.
sudo apt remove gnomesudo apt autoclean && sudo apt autoremoveو بعد
sudo apt install gnome