0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
متاسفانه یکی از برتری های کروم نسبت به فایرفاکس همین زمان شروع است.کروم خیلی سریعتر از فایرفاکس شروع میشه.
فایرفاکس برای من با چند افزونه و تب باز، بعد از یه ریاستارت کامل و بالا اومدن تازهی توزیع آرچ لینوکس، در ۴ ثانیه باز میشه که بازم به نظر میاد میتونه سریعتر بشه.
باید صبر کنید کامل سیستم بالا بیاد و بعد روی آیکون کلیک کنید. وگرنه یک جورایی ممکنه سیستم هنگ کنه.
به طور کلی در یک سیستم یکسان، فایرفاکس مدت زمان خیلی بیشتری را نسبت به کروم برای شروع شدن طی میکند.
و یه سوالی که پیش میاد، چگونه اینکار رو برای فایرفاکس کنیم؟ میشه با یه دکمه فعال و غیرفعال کرد این کار رو؟مثلا من نیاز دارم هی مرورگر ببندم و باز کنم، این کار برام مفید واقع میشه که سریع بالا میاد
نقلقول از: ali-n در 23 تیر 1401، 05:36 قظو یه سوالی که پیش میاد، چگونه اینکار رو برای فایرفاکس کنیم؟ میشه با یه دکمه فعال و غیرفعال کرد این کار رو؟مثلا من نیاز دارم هی مرورگر ببندم و باز کنم، این کار برام مفید واقع میشه که سریع بالا میاددیگه از دفعهی دوم به بعد چه فایرفاکس و چه هر برنامهی دیگه، مستقیم از روی رم خونده میشه و سریع باز میشه. فقط دفعهی اول و بعد از بالا اومدن سیستمعامل، نیاز به خونده شدن از روی حافظهی ذخیرهسازی و انجام پردازش داره که واسه همین بیشتر زمان میخواد.
یعنی یه برنامهای وقتی مقداری از رم رو اشغال میکنه دیگه اون رو آزاد نمیکنه؟