انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال در مورد نسخه های اوبنتو و پارتیشن بندی  (دفعات بازدید: 1247 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین DarthVader

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
سلام دوست عزیز برای سیستم شما لوبونتو پیشنهاد میشه، در مورد پارتیشن‌های ویندوز هم مشکلی نداره و لینوکس شناسایی می‌کنه، ولی خوب اگه کلا دارید ویندوز پاک می‌کنید، بهتر که از اطلاعات بک‌آپ بگیرید و سیستم مجدداً پارتیشن بندی کنید، چون لینوکس مثل ویندوز درایو درایور نیست اگه بخوام ساده بگم و اون درایورهای NTFS که برای ویندوز دارید زیاد کارایی خوبی برای لینوکس ندارن، در حال اگر نتوانستید از اطلاعات بک‌آپ بگیرید مشکلی نداره فقط همان درایو C را استفاده کنید.
یه مورد دیگه هم که هست اینه که لوبونتو یکم به دلیل سبک بودن، زیاد اون ابزارهای کاربردی برای تنظیمات سیستم رو بهتون نمی‌ده، ممکن یکم اذیت بشید، ولی خوب سبک و روون است، پس یه موقع سریع بعد از امتحانش خسته نشید اگه مشکلی بود بگید دوستان کمکتون می‌کنن.
سلام درایو C من حدود 83 گیگ حجم داره و طبق فضای اشغالی لوبنتو که 2 گیگ هستش و فکر نکنم به فضای بیشتری نیازی داشته باشم چون قصدم جهت کار های ساده هستش آیا باز هم برای درایو های دیگه مشکل پیش میاد؟

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
دوست عزیز FAT32 چرا؟ برای لینوکس ext4 استفاده می‌شه، به نظر من اول شما یه آموزش نصب اوبونتو ببینید تا اصلا دستتون بیاد باید چیکار کنید.

آفلاین DarthVader

• Newbie
  • *
دوست عزیز FAT32 چرا؟ برای لینوکس ext4 استفاده می‌شه، به نظر من اول شما یه آموزش نصب اوبونتو ببینید تا اصلا دستتون بیاد باید چیکار کنید.
اها بله ببخشید

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
سلام دوست عزیز برای سیستم شما لوبونتو پیشنهاد میشه، در مورد پارتیشن‌های ویندوز هم مشکلی نداره و لینوکس شناسایی می‌کنه، ولی خوب اگه کلا دارید ویندوز پاک می‌کنید، بهتر که از اطلاعات بک‌آپ بگیرید و سیستم مجدداً پارتیشن بندی کنید، چون لینوکس مثل ویندوز درایو درایور نیست اگه بخوام ساده بگم و اون درایورهای NTFS که برای ویندوز دارید زیاد کارایی خوبی برای لینوکس ندارن، در حال اگر نتوانستید از اطلاعات بک‌آپ بگیرید مشکلی نداره فقط همان درایو C را استفاده کنید.
یه مورد دیگه هم که هست اینه که لوبونتو یکم به دلیل سبک بودن، زیاد اون ابزارهای کاربردی برای تنظیمات سیستم رو بهتون نمی‌ده، ممکن یکم اذیت بشید، ولی خوب سبک و روون است، پس یه موقع سریع بعد از امتحانش خسته نشید اگه مشکلی بود بگید دوستان کمکتون می‌کنن.
سلام درایو C من حدود 83 گیگ حجم داره و طبق فضای اشغالی لوبنتو که 2 گیگ هستش و فکر نکنم به فضای بیشتری نیازی داشته باشم چون قصدم جهت کار های ساده هستش آیا باز هم برای درایو های دیگه مشکل پیش میاد؟
۸۳ گیگ خیلیه و نیازی نیست، ولی خوب اگر فضا دارید که بزارید مشکلی نداره، من برای این گفتم درایو C که کار شما ساده‌تر بشه، بازم پیشنهاد بنده اینه که یه آموزش نصب هر چند کوتاه و ساده ببینید، متاسفانه بنده حس می‌کنم حتی پایه‌ای‌ترین چیزها را نمی‌دانید، مشکلی هم نداره، ولی خوب یکم مطالعه کنید اول، بعد اقدام کنید.

آفلاین DarthVader

• Newbie
  • *
۸۳ گیگ خیلیه و نیازی نیست، ولی خوب اگر فضا دارید که بزارید مشکلی نداره، من برای این گفتم درایو C که کار شما ساده‌تر بشه، بازم پیشنهاد بنده اینه که یه آموزش نصب هر چند کوتاه و ساده ببینید، متاسفانه بنده حس می‌کنم حتی پایه‌ای‌ترین چیزها را نمی‌دانید، مشکلی هم نداره، ولی خوب یکم مطالعه کنید اول، بعد اقدام کنید.
چشم حتما

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
در ضمن من درایو C را در شرایطی گفتم که می‌خواستید کلا ویندوز را هم پاک کنید، همان‌طور که دوستان هم توصیه کردن، ویندوز را پاک نکنید در کنارش داشته باشید. برای لینوکس فضا آزاد کنید و جدا نصبش کنید.

آفلاین DarthVader

• Newbie
  • *
از همه دوستان بابت راهنمایی هایشان متشکرم

آفلاین آرگون

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 263
  • 我是氩
اگه لطف کنید و پارتیشن بندی کنونی سیستمتون رو قرار بدید راحت میشه گفت باید چیکار کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. انجمن دکمه تشکر نداره

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
دوستان چرا سختش می کنید ؟
طعمی که دوست دارید رو اول انتخاب کنید
گنوم ساده و مدرنه(اوبونتو)
کی دی ای قشنگ و خیلی قابل شخصی سازی است  یعنی مهم نیست از پیش فرضش خوشت میاد یا نه از بیخ بکوب هرچی دوست داری بساز (کوبونتو)
لوبونتو و زوبونتو هم میزکار های سبکی دارند برای سیستم های ضعیف خوبه
اوبونتو کلین سعی کرده کپی ویندوز باشه دقیقا کپی برای شروع پیشنهادش نمی کنم
اوبونتو بودجی ظاهر شبیه به مک داره و اون هم برای شروع پیشنهاد نمی کنم
انتخاب که کردید دانلود کنید روی فلشتون با نرم افزار مخصوصش بوتیبل کنید
توی ویندوز یک پارتیشن خالی کنید و بزارید برای اوبونتو الان مهم نیست فرمتش چی باشه اندازش هم زیر ۳۰ گیگ حوب نیست شاید فایل هاتون زیاد بشه جا کم بیارید
اندازه پارتیشن رو یادداشت کنید چون نام پارتیشن ها توی گنو/لینوکس متفاوته
حالا با گوشیتون مثلا بیاین اینجا برید ویکی بالای انجمن مقاله راهنمای نصب رو باز کنید بر اساس اون پیش برید یک مقاله هم فقط برای پارتیشن بندی داریم
تنظیمات بایوس رو انجام بدید فلشتون رو بوت کنید برید حالت زنده مراحل رو هم رو فارسی بزارید راحت ترید
وارد یک اوبونتو میشید که نصب نشده ولی داره از روی رم اجرا میشه نصاب هم گوشه میزکار هست
نصاب رو باز کنی شروع به نصب کنید مراحل که تموم شد میتونید نصاب رو کنار بدید بعد مثلا برید با فایرفاکس وب گردی نصب که شد خودش اطلاع میده بهتون

توی این محیط همه کار میتونید کنید مثلا نرم افزار نصب کنید اما این تغییرات اعمال نمیشه و دفعه بعد از بین میره ولی اگه توی اوبونتو نصب شدتون برید همه چی ذخیره میشه

البته درسته گفتم اوبونتو ولی بقیه طعم ها هم همینطوره  ;)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2648
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
خیر. اوبونتو  و کوبونتو  سنگین هستند.
درضمن . اوبونتو  کلین مخصوص  چینیاست. :)
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1401، 09:46 ق‌ظ توسط سید محمد امین »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
خیر. اوبونتو  و کوبونتو  سنگین هستند.
درضمن . اوبونتو  کلین مخصوص  چینیاست. :)
::) سید یکم جدی تر باش اینجا تازه کار داریم ممکنه شوخی شما رو کسی نفهمه و درست برداشت نکنه در کل جاش اینجا نیست
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
توصیهٔ من زوبونتوست با اون سخت‌افزار، ولی به نظرم قبلش خود اوبونتو رو هم در حالت زنده امتحان کن، اگه مشکلی نداری، اون رو بریز.
یه پیشنهاد بهتر هم اینه که دبیان زنده با میزکار گنوم رو امتحان کنی که اگه اون جواب بده، از همه‌شون بهتره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2648
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
برای امتحان همه اینا باید حدود ده گیگ چیزی دانلود  کند ولی لوبونتو  همش ۱.۸ گیگ است
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
توصیهٔ من زوبونتوست با اون سخت‌افزار، ولی به نظرم قبلش خود اوبونتو رو هم در حالت زنده امتحان کن، اگه مشکلی نداری، اون رو بریز.
یه پیشنهاد بهتر هم اینه که دبیان زنده با میزکار گنوم رو امتحان کنی که اگه اون جواب بده، از همه‌شون بهتره.
اگه جواب بده ؟ منظورتون رو نفهمیدم !

آفلاین آرگون

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 263
  • 我是氩
اگه جواب بده ؟ منظورتون رو نفهمیدم !
یعنی اگه سیستم دبیان و گنوم رو بتونه روان اجرا کنه، همون دبیان و گنوم رو نصب کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. انجمن دکمه تشکر نداره