انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خاموش شدن و فریز ناگهانی لپتاپ(فوری)  (دفعات بازدید: 826 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
پاسخ : خاموش شدن و فریز ناگهانی لپتاپ(فوری)
« پاسخ #15 : 08 امرداد 1401، 07:59 ب‌ظ »
بهتره که چند وقتی اصلاً به تکنولوژی دسترسی نداشته باشم تا موقعی که هم باطری لپتاپ رو تعویض کنم و هم فنش رو تعمیر کنم و هم رمش رو ارتقا بدم
بهتره که چند وقتی اصلاً به ویندوز دسترسی نداشته باشی تا ...  .

شاید هیچ وقت نتونم حتی برای یکبار، از لینوکس استفاده کنم...

اتفاقاً الان مناسب‌ترین زمان برای به چالش کشیدن قابلیت های لینوکس است.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #16 : 09 امرداد 1401، 03:35 ق‌ظ »
داداش نا امید نشو(: تکنولوژی خود تویی دنیای روز چیه، خبب نظر من اینه اگه فقط یک فلش داری داخلش یک توزیع بریز و به صورت زنده(لایو) بالا بیارش و اصلا هاردت رو اجرا یا همون mount نکن و فقط توی همون حافظه فلش کار انجام بده ببین خاموش میشه یا نه؟
خب اگه بازم خاموش شد برنامه ای نصب کن تا دمای پردازنده نشون بده مثلا اینطور sudo apt install lm-sensors
sensors
غیر طبیعی یا نه؟
قدم بعدی اگه غیر طبیعی هست sudo apt install cpupower-gui
نصبش کن و به صورت گرافیکی اجرا کن(در مخازن دبیان موجود هست) و بعدش بزن همه هسته های پردازنده روی کمترین کلاک یا قدرت خودشون کار کنن، اینطوری گرمای کمتری تولید میشه و ممکن جلوی خاموشی سیستم بگیره، و اگه سیستم دیگه خاموش نشد احتمالا مشکل همون پردازنده هست، خیلی ساده ببین فنش چشه، و اگه خیلی خیلی ساله کلا خمیرش عوض نشده حتما عوضش کن قیمتی نداره ولی بعد مدت زیاد جون تازه ای به سیستم میده :)

قدم آخر، ممکنه بعد مرگ کاملا نمیری، ولی با نا امیدی کاملا میمیری

ویرایش: فکرم نکن نصب گنو لینوکس خیلی سخته یا نمیشه و میزنی لپ تاپت خراب میکنی و...، تازه الان نمیخواد نصبش کنی و فقط زنده بالا میاریش پس درواقع هیچ زحمتی نداره و اطلاعاتت هم در خطر نیست
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1401، 03:37 ق‌ظ توسط ali-n »

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #17 : 09 امرداد 1401، 09:27 ق‌ظ »
عکس بدون شرح !!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 09 امرداد 1401، 11:33 ق‌ظ »
عکس بدون شرح !!
البته نام توزیع! لینوکس بنده خدا اسمش همون لینوکسه 😁
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #19 : 10 امرداد 1401، 09:56 ب‌ظ »
برای حل مشکل شما خیلی سعی کردم ، مشکلات شما را در سیستم خودم شبیه سازی کنم.
مثلاً سوکت فن cpu را در آوردم( عکس 1) و به مدت یک ساعت و پنجاه و دو دقیقه اجازه دادم تا cpu بدون فن کار بکند، البته در آن زمان هم با کارهایی سعی کردم تا حدی سیستم در فشار باشد،
نتیجه در عکس 2 ، البته دما بالاتر از این نرفت و سیستمم دچار مشکل نشد که بخواهد خاموش بشود و غیره .
البته می‌خواستم برای شبیه سازی بیشتر ، CPU و RAM را هم به شدت پایین بیاورم مثلاً در تنظیمات بایوسم گزینه ای بود که می‌توانستم با آن کاری بکنم تا CPU دو هسته ای ام ، تنها با یک هسته کار بکند ولی قضیه این است تا زمانیکه خود صاحب مشکل در پای کار نیست ، من این وسط چکار می کنم؟!!!!
بهر حال آقای حافظ دوست برای شما در هر کجا که باشید آرزوی موفقیت دارم.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2642
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #20 : 10 امرداد 1401، 10:25 ب‌ظ »
نباید مشکلات را شبیه سازی کنید، O________O یک هو یک اتفاقی رخ می‌دهد. اصلا مگه با اینکار چی مگر قرار است اتفاق بیفتد؟
انتظار دارید مشکلاتی مثل دوستمان اتفاق بیفتد؟ سخت افزار مثل نرم‌افزار  نیست و بابد به تعمیرکار مراجعه کنید.

🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #21 : 11 امرداد 1401، 03:09 ق‌ظ »
نقل‌قول
سخت افزار مثل نرم‌افزار  نیست و بابد به تعمیرکار مراجعه کنید.
اگه آدم واردی نیستی و پول کافی داری تا جای خوبی بدی اره، عیب یابی چیز بدی نیست حتا اگه نخوای خودت درست کنی خیلی بهتره بدونی مشکلش چیه بدی کسی برات درست کنه تا اصلا ندونی مشکل چیه..، خود من لپ تاپم چند باری کلا روشن نمیشد یا همینطور مثل دوستمون بعد یه مدت خاموش میشد، که همه این مشکلات فقط با کارهای جزئی مثل عوض کردن خمیر سیلیکون و یبار در آوردن رم درست شد..
در مقابلش قدیما یبار دادم یجا رم لپ تاپم ارتقا بدن اینکه قیمت بیشتری از رمی که در اینترنت بود گرفتن هیچ، جای ترک و خط خش هایی هم روی لپ تاپ ظاهر شد ولی متاسفانه وقتی تعمیرکار این ترک و خط خشا بندازه رو لپ تاپ چیز مهمی نیست ولی بخوای لپ تاپ بفروشی با ذره بین خط خش هارو بررسی میکنن و هر خط 100 هزارتومن کمتر میخرن( :))

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
« پاسخ #22 : 11 امرداد 1401، 05:01 ب‌ظ »
برای حل مشکل شما خیلی سعی کردم ، مشکلات شما را در سیستم خودم شبیه سازی کنم.
مثلاً سوکت فن cpu را در آوردم( عکس 1) و به مدت یک ساعت و پنجاه و دو دقیقه اجازه دادم تا cpu بدون فن کار بکند، البته در آن زمان هم با کارهایی سعی کردم تا حدی سیستم در فشار باشد،
نتیجه در عکس 2 ، البته دما بالاتر از این نرفت و سیستمم دچار مشکل نشد که بخواهد خاموش بشود و غیره .
البته می‌خواستم برای شبیه سازی بیشتر ، CPU و RAM را هم به شدت پایین بیاورم مثلاً در تنظیمات بایوسم گزینه ای بود که می‌توانستم با آن کاری بکنم تا CPU دو هسته ای ام ، تنها با یک هسته کار بکند ولی قضیه این است تا زمانیکه خود صاحب مشکل در پای کار نیست ، من این وسط چکار می کنم؟!!!!
بهر حال آقای حافظ دوست برای شما در هر کجا که باشید آرزوی موفقیت دارم.
درود. واقعاً فکرش رو نمیکردم کسی برای من این کار رو انجام بده!
اگر اسیبی به دستگاهتون وارد میشد قطعاً مقصرش من بودم. ممنون و شرمنده‌ام.
بدرود!
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
« پاسخ #23 : 11 امرداد 1401، 05:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
سخت افزار مثل نرم‌افزار  نیست و بابد به تعمیرکار مراجعه کنید.
اگه آدم واردی نیستی و پول کافی داری تا جای خوبی بدی اره، عیب یابی چیز بدی نیست حتا اگه نخوای خودت درست کنی خیلی بهتره بدونی مشکلش چیه بدی کسی برات درست کنه تا اصلا ندونی مشکل چیه..، خود من لپ تاپم چند باری کلا روشن نمیشد یا همینطور مثل دوستمون بعد یه مدت خاموش میشد، که همه این مشکلات فقط با کارهای جزئی مثل عوض کردن خمیر سیلیکون و یبار در آوردن رم درست شد..
در مقابلش قدیما یبار دادم یجا رم لپ تاپم ارتقا بدن اینکه قیمت بیشتری از رمی که در اینترنت بود گرفتن هیچ، جای ترک و خط خش هایی هم روی لپ تاپ ظاهر شد ولی متاسفانه وقتی تعمیرکار این ترک و خط خشا بندازه رو لپ تاپ چیز مهمی نیست ولی بخوای لپ تاپ بفروشی با ذره بین خط خش هارو بررسی میکنن و هر خط 100 هزارتومن کمتر میخرن( :))
درود. پس خطای اینتل هم مربوط به خمیر سیلیکون بوده!به نظرتون برای تعویض خمیر سیلیکون چقدر هزینه دریافت میکنن؟
پی نوشت: دوباره مثل قبل قانون چند نقل قول در یک ارسال رو رعایت نکردم و برای هر نقل قول ارسال جداگانه‌ای داشتم:(
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #24 : 11 امرداد 1401، 05:07 ب‌ظ »
بالا رفتن دما فقط باعث میشه ابتدا پردازنده throttle کنه و در مرحله‌ی بعد خودکار خاموش می‌کنه. مشکلی پیش نمیاد نگران نباشید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #25 : 11 امرداد 1401، 08:21 ب‌ظ »
مگه اینکه قابلیت‌های محافظتی رو خاموش کنند که معمولا فقط توی مادربرد‌های رده بالا ممکن هست.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #26 : 11 امرداد 1401، 09:22 ب‌ظ »
خود خمیر سیلیکون ده تومن داره به بالا اگر خودتون میتونید بخرید عوض کنید کار خاصی هم نیست
:My Instagram
_.hartin._