سلام من الان همه چی رو متوجه میشم و خودمم به مدت چند سال از انویدیا اونم با درایور آزاد و هم با درایور غیر آزاد اونم نسخه قدیمی(390) ولی هیچوقت اطلاعاتم پاک نشد! تهش این بود این مشکل انویدیا دهنم سرویس کنه و سیستم بالا نیاد که اونم با نصب درایور آزاد حل میشد البته به دلیل اینکه لپ تاپم دو گرافیکه بود به سختی میتونستم ازش استفاده کنم چون درایور قدیمی بود و انویدیا در قدیم واقعا پشتیبانی کاملا نابودی داشت..
و اما؟!
دارم بعد اینکه دبیان رو نصب کردم سیستم رو روشن کردم میاد بالا مراحل رو میاد یوهو تصویر میره توی مینت هم همچین مشکلی داشتم الان میخام کلا پاک کنم
اگه واقعا حل مشکلت برات مهمه بجای موضوع (پاک کردن گنو) اسم گرافیکت و مشکلت مینوشتی و اعضایی که چیزی میدونستن با پرسش اطلاعات ازت و انجام دادن کارهایی توسط تو سعی میکردن مشکلت حل کنن
این از چیزایی بود که متوجه میشم! ولی چیزی که متوجه نمیشم اینه که چرا اطلاعاتت بپره؟ منم اینهمه سال انویدیا داشتم ولی به صورت خودکار دستور
rm -rf /*
توسط سیستم زده نشده برام، اگه هم فقط سیستم بالا نیومد و کاری نکردی احتمالا اطلاعاتت صحیح سالم در دسترسه و میتونی با یه توزیع زنده یا هرچی بهش دسترسی پیدا کنی
ویرایش:
واقعا فهمیدم باید گنو رو توی ماشین مجازی نگه داشت روی سیستم اصلی نریخت چون نابودش کرد
این الان خطاب به کی بود؟ منی یا خیلیایی که هیچوقت توی ویندوز نخواستن گنو لینوکس برای استفاده کامل روی ماشین مجازی نصب کنن، یا خطاب به همه هاست و سرور ها؟