سلام، برای chroot کردن کار خاصی لازم نیست اول از همه فدورا لایو بالا بیار
قدم بعدی پارتیشن اصلی فدورایی که نصب کردی(پارتیشن اولیه و روت) رو باید مونت یا همون سوار کنی توی یه پوشه، به این صورت که باید بدونی
/dev/sda*
چند هست خب برای فهمیدنش دستور
lsblk
بزن، و انتظار داریم بدونی کدوم پارتیشن فدورا هست، خب در قدم بعدی یه پوشه میسازیم برای جایی که میخوایم فدورا قرار بدیم برای مثال مسیر
sudo mkdir /mnt/grub-fedora1
خب حالا پارتیشنت رو بر روی این پوشه سوار میکنی به این صورت که
sudo mount /dev/sda* /mnt/grub-fedora1
دقت کنید من نوشتم sda* ولی خودتون باید بدونید عدد چند هست برای مثال عدد sda4یا شاید اصلا sda نباشه برای مثال sdb باشه(البته اکثرا اگه یک هارد داشته باشید همون sda هست)
خب یه سری کار باید انجام بدید اول و بعدش وارد توزیع تون بشید به این صورت که
اول برو در پوشه / با دستور
cd /
سپس
sudo mount --rbind /dev /mnt/grub-fedora1/dev
sudo mount --make-rslave /mnt/grub-fedora1/dev
sudo mount -t proc /proc /mnt/grub-fedora1/proc
sudo mount --rbind /sys /mnt/grub-fedora1/sys
sudo mount --make-rslave /mnt/grub-fedora1/sys
sudo mount --rbind /tmp /mnt/grub-fedora1/tmp
sudo mount --bind /run /mnt/grub-fedora1/run
این دستورات تک به تک وارد کن و همرو باهم ننویس، این دستورات برای chroot جنتو بوده ولی فکر کنم روی فدورا هم جواب بده..
خب الان احتمالا فدورا شما به اینترنت متصل نباشه بخاطر اشتباه بودن dns برای همین با دستور
sudo echo 'nameserver 1.1.1.1' > /mnt/grub-fedora1/run/systemd/resolve/stub-resolv.conf
یک dns 1.1.1.1 بهش میدیم
خب حالا دستور زیر رو بزن
sudo chroot /mnt/grub-fedora1
[/code]الان در توزیعی که نصب کردید حضور دارید.
اینطور که گفتید شما سیستم legacy دارید و پس احتمالا نیازی نیست پارتیشن دیگه ای رو سوار کنید(البته اگر شما موقع نصب پارتیشن boot نساخته اید، اگه ساختید باید اون رو هم سوار کنیم)
خب حالا گراب رو نصب میکنیم
sudo grub2-install /dev/sda
توجه کنید اگه هارد شما sda هست همین دستور بزنید اگر sdb و غیره هست همون نام رو وارد کنید.
اگه با چیزی مثل
Installing for i386-pc platform.
Installation finished. No error reported.
مواجه شدید و خطایی نداشتید رواله و گراب نصب شده
این دستور هم برای پیکربندی گراب بزنید
sudo grub2-mkconfig -o /boot/grub2/grub.cfg
خب حالا میتونید از این محیط بیاید بیرون و سیستم خودتون رو ریستارت(راه اندازی) کنید و فدورا بالا بیارید، سعی کردم چیزایی که میدونم بگم امیدوارم جایی اشتباه نکرده باشم
ویرایش:راستی منم یه حافظه داشتم به صورت عجیبی خراب و رو مخ بود هرچی دانلود میکردم خراب بود یا برنامه نصب میکردم بارها خطا میداد و بعد مدت ها فهمیدم نگو مشکل از گنو لینوکس نیست بلکه حافظه من خرابه و اطلاعات یکی در میون مینویسه! و اینکه هارد خیلی موضوع مهمیه حتا اگه اشکال کوچیکی داشته باشه بهتره بیشتر بررسیش کنی و مطمئن باشی سالمه
پن: از نظر دوستان هم ناراحت نباش خب درست میگن تو یه اطلاعات کوچیک بدی خیلی بهتر میتونیم کمکت کنیم اگه نمیدونی چه اطلاعاتی باید بدی میتونی بپرسی بقیه میگن که چه چیزایی نیازه در اختیار بذاری..(خودمم خیلی موقع بدون دادن اطلاعات سوالای عجیب میپرسم بعضی موقع
)