انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: صفحه مرگ ویندوز و نصب نشدن بوت لودر(حل نشد)  (دفعات بازدید: 1443 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
برای نصب کردن گراب از محیط زنده لازم نبود chroot کنی؟
اینجا هم روشی گفته که بتونی همین مثلاً فدورا که نصب شده رو بوت کنی و بعد داخل خودش گراب رو نصب کنی:
https://virgool.io/@devamir81/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AA-%D9%84%D9%88%D8%AF%D8%B1-grub2-nmsdrmgzgxjp
درود. جناب اسماعیلی احساس میکنم از بنده خشمگین شده‌اید.در هر حال خودم مقصر این اتفاق بودم.
نمیدونم چطور باید وارد محیطchrootبشم!حتی در مرورگر «وار شدن به محیط chroot» رو جستجو کردم اما به نتیجه‌ای نرسیدم.
اگر در توانتون هست(میدونم اینکارک پروگری هست) می‌تونید بگید که دستورات پیشنهادی فدورا رو چطور در محیط chroot  وارد کنم؟
سپاسگزارم بابت راهنماییتون.
بدرود!
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
حافظ دوست جان من آخه وظیفه‌م نیست بیام اینجا. که حالا مثلاً بالاجبار و علی رغم میلم باشه و باعث بشه «خشمگین» بشم!! 😂 یعنی اگه داخل انجمن فعالیتی می‌کنم به خواست خودمه و دلیلی نداره ناراحت باشم.
همچنین من حق ندارم انتظار و توقعی از کاربرا داشته باشم که مثلاً انتظاراتم برآورده نشه و باز «خشمگین» بشم!
راحت باش کلاً. هر طور دوست داری فعالیت کن اینجا؛ چون قوانین انجمن مشخصه و لازم نیست غیر از قوانین چیز دیگه‌ای رو رعایت کنی.

در هر صورت نوشتن راهنمای طولانی و پله به پله از توان من خارجه. فقط می‌تونم یه مسیری بهت بگم. که به نظرم همون لینک رو اگه با حوصله بخونی همه چیزو توضیح داده.
همچنین می‌تونی امیدوار باشی dragon بیاد و توضیحات کامل و عالی بنویسه!
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1401، 12:52 ق‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
درود. خدارا شکر که باع ناراحتی شما نشدم.
دقیقاً جناب دراگون آچار فرانسه‌ی انجمن هستند، بدون ایشان ما تازه کاران گمراه خواهیم ماند.
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1401، 02:30 ق‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
سلام، برای chroot کردن کار خاصی لازم نیست اول از همه فدورا لایو بالا بیار
قدم بعدی پارتیشن اصلی فدورایی که نصب کردی(پارتیشن اولیه و روت) رو باید مونت یا همون سوار کنی توی یه پوشه، به این صورت که باید بدونی /dev/sda*
چند هست خب برای فهمیدنش دستور lsblk
بزن، و انتظار داریم بدونی کدوم پارتیشن فدورا هست، خب در قدم بعدی یه پوشه میسازیم برای جایی که میخوایم فدورا قرار بدیم برای مثال مسیر sudo mkdir /mnt/grub-fedora1
  خب حالا پارتیشنت رو بر روی این پوشه سوار میکنی به این صورت که sudo mount /dev/sda* /mnt/grub-fedora1
دقت کنید من نوشتم sda* ولی خودتون باید بدونید عدد چند هست برای مثال عدد sda4یا شاید اصلا sda نباشه برای مثال sdb باشه(البته اکثرا اگه یک هارد داشته باشید همون sda هست)

خب یه سری کار باید انجام بدید اول و بعدش وارد توزیع تون بشید به این صورت که
اول برو در پوشه / با دستور cd /
سپس
sudo mount --rbind /dev /mnt/grub-fedora1/dev
sudo mount --make-rslave /mnt/grub-fedora1/dev
sudo mount -t proc /proc /mnt/grub-fedora1/proc
sudo mount --rbind /sys /mnt/grub-fedora1/sys
sudo mount --make-rslave /mnt/grub-fedora1/sys
sudo mount --rbind /tmp /mnt/grub-fedora1/tmp
sudo mount --bind /run /mnt/grub-fedora1/run
این دستورات تک به تک وارد کن و همرو باهم ننویس، این دستورات برای chroot جنتو بوده ولی فکر کنم روی فدورا هم جواب بده..

خب الان احتمالا فدورا شما به اینترنت متصل نباشه بخاطر اشتباه بودن dns برای همین با دستور sudo echo 'nameserver 1.1.1.1' > /mnt/grub-fedora1/run/systemd/resolve/stub-resolv.conf
یک dns 1.1.1.1 بهش میدیم

خب حالا دستور زیر رو بزن
sudo chroot /mnt/grub-fedora1
[/code]الان در توزیعی که نصب کردید حضور دارید.
اینطور که گفتید شما سیستم legacy دارید و پس احتمالا نیازی نیست پارتیشن دیگه ای رو سوار کنید(البته اگر شما موقع نصب پارتیشن boot نساخته اید، اگه ساختید باید اون رو هم سوار کنیم)
خب حالا گراب رو نصب میکنیم sudo grub2-install /dev/sda
توجه کنید اگه هارد شما sda هست همین دستور بزنید  اگر sdb و غیره هست همون نام رو وارد کنید.
اگه با چیزی مثل
نقل‌قول
Installing for i386-pc platform.
Installation finished. No error reported.
مواجه شدید و خطایی نداشتید رواله و گراب نصب شده
این دستور هم برای پیکربندی گراب بزنید sudo grub2-mkconfig -o /boot/grub2/grub.cfg
خب حالا میتونید از این محیط بیاید بیرون و سیستم خودتون رو ریستارت(راه اندازی) کنید و فدورا بالا بیارید، سعی کردم چیزایی که میدونم بگم امیدوارم جایی اشتباه نکرده باشم :)

ویرایش:راستی منم یه حافظه داشتم به صورت عجیبی خراب و رو مخ بود هرچی دانلود میکردم خراب بود یا برنامه نصب میکردم بارها خطا میداد و بعد مدت ها فهمیدم نگو مشکل از گنو لینوکس نیست بلکه حافظه من خرابه و اطلاعات یکی در میون مینویسه! و اینکه هارد خیلی موضوع مهمیه حتا اگه اشکال کوچیکی داشته باشه بهتره بیشتر بررسیش کنی و مطمئن باشی سالمه

پ‌ن: از نظر دوستان هم ناراحت نباش خب درست میگن تو یه اطلاعات کوچیک بدی خیلی بهتر میتونیم کمکت کنیم اگه نمیدونی چه اطلاعاتی باید بدی میتونی بپرسی بقیه میگن که چه چیزایی نیازه در اختیار بذاری..(خودمم خیلی موقع بدون دادن اطلاعات سوالای عجیب میپرسم بعضی موقع :D)
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1401، 03:19 ق‌ظ توسط ali-n »

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
قدم بعدی پارتیشن اصلی فدورایی که نصب کردی(پارتیشن اولیه و روت) رو باید مونت یا همون سوار کنی توی یه پوشه، به این صورت که باید بدونی /dev/sda*
بزن، و انتظار داریم بدونی کدوم پارتیشن فدورا هست، خب در قدم بعدی یه پوشه میسازیم برای جایی که میخوایم فدورا قرار بدیم برای مثال مسیر sudo mkdir /mnt/grub-fedora1
  خب حالا پارتیشنت رو بر روی این پوشه سوار میکنی به این صورت که sudo mount /dev/sda* /mnt/grub-fedora1
دقت کنید من نوشتم sda* ولی خودتون باید بدونید عدد چند هست برای مثال عدد sda4یا شاید اصلا sda نباشه برای مثال sdb باشه(البته اکثرا اگه یک هارد داشته باشید همون sda هست)

سپس
این دستورات تک به تک وارد کن و همرو باهم ننویس، این دستورات برای chroot جنتو بوده ولی فکر کنم روی فدورا هم جواب بده..

خب الان احتمالا فدورا شما به اینترنت متصل نباشه بخاطر اشتباه بودن dns برای همین با دستور sudo echo 'nameserver 1.1.1.1' > /mnt/run/systemd/resolve/stub-resolv.conf
یک dns 1.1.1.1 بهش میدیم

خب حالا دستور زیر رو بزن
اینطور که گفتید شما سیستم legacy دارید و پس احتمالا نیازی نیست پارتیشن دیگه ای رو سوار کنید(البته اگر شما موقع نصب پارتیشن boot نساخته اید، اگه ساختید باید اون رو هم سوار کنیم)
توجه کنید اگه هارد شما sda هست همین دستور بزنید  اگر sdb و غیره هست همون نام رو وارد کنید.
اگه با چیزی مثل
نقل‌قول
این دستور هم برای پیکربندی گراب بزنید sudo grub2-mkconfig -o /boot/grub2/grub.cfg
خب حالا میتونید از این محیط بیاید بیرون و سیستم خودتون رو ریستارت(راه اندازی) کنید و فدورا بالا بیارید، سعی کردم چیزایی که میدونم بگم امیدوارم جایی اشتباه نکرده باشم :)

ویرایش:راستی منم یه حافظه داشتم به صورت عجیبی خراب و رو مخ بود هرچی دانلود میکردم خراب بود یا برنامه نصب میکردم بارها خطا میداد و بعد مدت ها فهمیدم نگو مشکل از گنو لینوکس نیست بلکه حافظه من خرابه و اطلاعات یکی در میون مینویسه! و اینکه هارد خیلی موضوع مهمیه حتا اگه اشکال کوچیکی داشته باشه بهتره بیشتر بررسیش کنی و مطمئن باشی سالمه

پ‌ن: از نظر دوستان هم ناراحت نباش خب درست میگن تو یه اطلاعات کوچیک بدی خیلی بهتر میتونیم کمکت کنیم اگه نمیدونی چه اطلاعاتی باید بدی میتونی بپرسی بقیه میگن که چه چیزایی نیازه در اختیار بذاری..(خودمم خیلی موقع بدون دادن اطلاعات سوالای عجیب میپرسم بعضی موقع :D)
درود. انقدر کامل و دقیقاً به زبون خودم شرح دادید که انگار زمان تشنگی در دشت نینوا به یک فرد آب بدهند!
اجرتون با شاه تشنه‌ی نینوا.
بله بایوس بنده legacy  است و پارتیشن boot ایجاد نکرده‌ام.
حقیقتاً نصب کننده‌ها با هارد من مشکل دارند، نه gparted و نه خود ویندوز با این مشکل مواجه نمی‌شن!
فکر کنم یک بدافزار در ویندوز باعث اختلال در هارد دیسک شده
اگر یک هارد دیگری برای انتقال اطلاعات دسترسی داشتم، حتماً هارد رو از نو فرمت میکردم.
ممنون و سپاسگزارم.
بدرود!
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1401، 02:38 ق‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
تو رو به هر کی میپرستی اینجوری نقل قول نکن ..
آرچ و گنوم!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
عزیزی، فقط اینکه نیاز نیست متن های طولانی نقل‌وقول کنی همین که یه چیزی زیرش بنویسی متوجه میشیم منظور شما با کی هست، اگر هم میخوای میتونی تکه‌ای از متن رو نقل‌وقول کنی به این صورت که مقدار اضافه متن رو پاک کن، و بعدش دکمه «پیش نمایش» پایین سمت چپ صفحه رو بزن تا ببینی فرستاده ات به چه صورتی در اومده، درمورد مشکل نصب توزیع هم فکر میکنم یه جایی اشتباه میرید و این اشتباه شده عادت شما برای همین بارهای متعدد به این مشکل میخورید، البته ممکنه از بخت بد شما سیستم شمام کمی راه نیاد با شما و کار رو سخت تر کنه، که به احتمال زیاد این مشکل به هارد مربوط نمیشه(مگه اینکه هاردتون خراب باشه یا مشکلی داشته باشه) البته باز کلا بعد مدت ها یبار کل هارد رو قالب بندی(فرمت) کنید خوبه+، ولی ممکن مشکل شما از قطعاتی دیگر مثل مدل مادربردتون هم باشه که بهتره مشخصات سیستمت به صورت کامل بنویسی و مشکلت رو هم در کنارش قید کنی در اینجا یا موضوع دیگر ایجاد کنید، تا افرادی که اطلاعاتی در این مورد دارند پاسختون بدن، بنظر من این بهترین راه حله تا اینکه از این توزیع به آن توزیع بپرید و...

درکل نظر من اینه یه موضوع ایجاد کنی و مشکلت بنویسی به صورت کامل و هر مشخصاتی که بقیه میخوان قرار بدی تا بتونن مشکلت بررسی کنن، ولی توقع نداشته باش حتما به جواب برسی یا روز اول به جواب برسی بعضی از افراد انجمنی که میتونن جوابت بدن گاهی چند روز یکبار به انجمن سر میزنن برای همین ممکنه کمی طول بکشه،‌ولی خب قطعا بهترین کار همینه تا فرار کردن از مشکل، شاید تو ویندوز اینطوره که دوتا کلیک میکنی کار نمیکنه و فاتحه سیستم میخونی! و درجا میری ویندوز جدید نصب میکنی، ولی داخل گنو لینوکس خیلی و خیلی و خیلی از مشکلات یا اشتباهات و ندانسته های کاربر هست ، یا در مواردی با یه سری کارها حل میشه، خیلی کم پیش میاد کار خاصی با سیستم نکنید و یهو کار نکنه و مشکلش هم قابل حل نباشه!
پ‌ن: در متن بالا یه اشتباه نوشتاری در مورد dns بود که اصلاح شد.

ویرایش: سودو هم گفت((:

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *

سپس

خب الان احتمالا فدورا شما به اینترنت متصل نباشه بخاطر اشتباه بودن dns برای همین با دستور sudo echo 'nameserver 1.1.1.1' > /mnt/grub-fedora1/run/systemd/resolve/stub-resolv.conf
یک dns 1.1.1.1 بهش میدیم

خب حالا دستور زیر رو بزن
اگه با چیزی مثل
نقل‌قول

درود. وقتی دستور sudo chroot/mnt/grub_fedora*
رو وارد میکنم، خروجی دستور این هست:
basename: missing operand.
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1401، 12:07 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
لطفا پیامتون رو ویرایش کنید
نقل‌قول
عزیزی، فقط اینکه نیاز نیست متن های طولانی نقل‌وقول کنی همین که یه چیزی زیرش بنویسی متوجه میشیم منظور شما با کی هست، اگر هم میخوای میتونی تکه‌ای از متن رو نقل‌وقول کنی به این صورت که مقدار اضافه متن رو پاک کن، و بعدش دکمه «پیش نمایش» پایین سمت چپ صفحه رو بزن تا ببینی فرستاده ات به چه صورتی در اومده،
میتونید بخشی که لازم دارید رو کپی کنید دکمه ارسال رو به جای نقل قول بزنید یک دکمه اون بالا هست یک پیام زرد که نوشته قرار دادن نقل قول اون رو بزنید یک همچین متنی میاد
[quote]اینطوری[/quote]به جای «اینطوری » متنی که کپی کردید رو بزارید
لطفا !  :)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
عزیزی، فقط اینکه نیاز نیست متن های طولانی نقل‌وقول کنی همین که یه چیزی زیرش بنویسی متوجه میشیم منظور شما با کی هست، اگر هم میخوای میتونی تکه‌ای از متن رو نقل‌وقول کنی به این صورت که مقدار اضافه متن رو پاک کن، و بعدش دکمه «پیش نمایش» پایین سمت چپ صفحه رو بزن تا ببینی فرستاده ات به چه صورتی در اومده، درمورد مشکل نصب توزیع هم فکر میکنم یه جایی اشتباه میرید و این اشتباه شده عادت شما برای همین بارهای متعدد به این مشکل میخورید، البته ممکنه از بخت بد شما سیستم شمام کمی راه نیاد با شما و کار رو سخت تر کنه، که به احتمال زیاد این مشکل به هارد مربوط نمیشه(مگه اینکه هاردتون خراب باشه یا مشکلی داشته باشه) البته باز کلا بعد مدت ها یبار کل هارد رو قالب بندی(فرمت) کنید خوبه+، ولی ممکن مشکل شما از قطعاتی دیگر مثل مدل مادربردتون هم باشه که بهتره مشخصات سیستمت به صورت کامل بنویسی و مشکلت رو هم در کنارش قید کنی در اینجا یا موضوع دیگر ایجاد کنید، تا افرادی که اطلاعاتی در این مورد دارند پاسختون بدن، بنظر من این بهترین راه حله تا اینکه از این توزیع به آن توزیع بپرید و...

درکل نظر من اینه یه موضوع ایجاد کنی و مشکلت بنویسی به صورت کامل و هر مشخصاتی که بقیه میخوان قرار بدی تا بتونن مشکلت بررسی کنن، ولی توقع نداشته باش حتما به جواب برسی یا روز اول به جواب برسی بعضی از افراد انجمنی که میتونن جوابت بدن گاهی چند روز یکبار به انجمن سر میزنن برای همین ممکنه کمی طول بکشه،‌ولی خب قطعا بهترین کار همینه تا فرار کردن از مشکل، شاید تو ویندوز اینطوره که دوتا کلیک میکنی کار نمیکنه و فاتحه سیستم میخونی! و درجا میری ویندوز جدید نصب میکنی، ولی داخل گنو لینوکس خیلی و خیلی و خیلی از مشکلات یا اشتباهات و ندانسته های کاربر هست ، یا در مواردی با یه سری کارها حل میشه، خیلی کم پیش میاد کار خاصی با سیستم نکنید و یهو کار نکنه و مشکلش هم قابل حل نباشه!
پ‌ن: در متن بالا یه اشتباه نوشتاری در مورد dns بود که اصلاح شد.

ویرایش: سودو هم گفت((:
درود. احساس میکنم رم لپتاپ و دچار اسیب شده است.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
باور کنین این از عمد داره اینکارو میکنه ..
آرچ و گنوم!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
تا وقتی این کارتون رو ادامه بدید و ارسال هاتون رو ویرایش نکنید شخصا کمکی بهتون نمیکنم
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
سلام، لطفا یبار پیام مهرداد رو توجه کن بهش
[quote]اینطوری[/quote]نتیجش:
نقل‌قول
اینطوری
خب میبینی که (اینطوری) شدش متنی که نقل‌و‌قول شده ، متنی که میخوای نقل‌و‌قول کنی رو در این کد قرار بده بجای(اینطوری) و اینکه خیلی راحت میتونی متنی که میخوای توش کپی کنی، همین!
نقل‌قول
درود. وقتی دستور sudo chroot/mnt/grub_fedora*
رو وارد میکنم، خروجی دستور این هست:
basename: missing operand.
متنی که دادم درست وارد نشده، باید بدون خط فاصله باشه اینطوری:

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
باور کنین این از عمد داره اینکارو میکنه ..
درود. تهمت به شدت راحته!
من چند وقتی سعی کردم چیزی رو که گویید رعایت کنم اما دستگاهم اسیب دید.
الان به موبایل کار میکنم و خود آگاهید که مرورگر موبایل دارای لگ و انجمن هم برای موبایل ها بهینه‌سازی نشده‌ است‌؛ بنایراین دشوار است که بتوانم نکاتی را که فرمودید ، رعایت کنم.
از اینکه باعث سلب آرامش شما هستم، من رو ببخشید و الا مجنون نیستم و نخواهم بود که کسی را آن هم اینطور بیازارم.
بدرود!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول از: ali-n link
متنی که دادم درست وارد نشده، باید بدون خط فاصله باشه اینطوری:
[code
[/code]
درود.
همه‌چیز خوب پیش رفت اما زمان نصب گراب:
grub2-install: error: connot find a grub drive for /dev/sda4. chek your device.map.