انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف شدن پارتیشن با باگ gparted  (دفعات بازدید: 276 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
حذف شدن پارتیشن با باگ gparted
« : 17 امرداد 1401، 04:13 ب‌ظ »
درود.عزیزان با جی پارتد یکی ا پارتیشن هارو حذف کردم اما چند تا پارتیشن های مهم من رو هم حذف کرد!
اسناد مهمی درشون قرار داشت راهی برای بازیابی با نرم افزار در لینوکس وجود نداره؟
تمنا تون میکنم پسخ منفی ندهید!!!
ممکن هست اطلاعاتشون رو در لینوکس بازیابی کنم؟
به کل تمام درختان عالم قسمتان می‌دهم کمکم کنید!
اسنادی بسیار مهمی درشون قرار داشت!
چه کنم؟؟؟؟
کمکککککککک
بروزرسانی: اینبار کمکم کنید!
از دست این لپتاپ دیوانه شدم!
دوباره فدورا رو به صورت لایو اجرا کردم اما پارتیشن ها حذف نشده بود و بوت پیشینم پارتیشن ها را حذف شده به نمایش در‌آورد!
به معنای این است پارتیشن‌ها از بین نرفته‌اند!
احتمالا واقعاً هاردم دچار آسیب شده...
میتونید یک هارد با کیفیت اما ارزان از یک فروشگاه اینترنتی معتبر معرفی کنید؟
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1401، 05:07 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : حذف شدن پارتیشن با باگ gparted
« پاسخ #1 : 17 امرداد 1401، 04:29 ب‌ظ »
تمام صحبت‌هاتون نشان از خرابی هارد داره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #2 : 17 امرداد 1401، 04:41 ب‌ظ »
با ابزار ترمینالی testdisk می‌تونی پارتیشن فرمت شده رو برگردونی. یا حداقل فایل‌های داخلش رو به سادگی ریکاور کنی.
اما اینطوری نیست که یه دکمه یا یه خط دستور بزنی و خودش درست بشه. اگه حوصله‌ی راهنما خوندن و اینجور کارا رو نداری دیگه بیشتر از این سر به سر اون لپتاپ نذار!
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #3 : 17 امرداد 1401، 05:38 ب‌ظ »
سلام، اگه اطلاعات مهمی داشتی خب باید توجه میکردی وقتی دوستان میگفتن احتمالا هاردتون مشکل داره..! حالا نرم افزاری شاید بشه بازیابی کرد ولی هارد خراب باشه بهترین کار اینه از اطلاعات هرچه زودتر روی حافظه ای دیگه پشتیبانی گرفته بشه.
یه هادر 500 گیگابایتی: https://www.digikala.com/product/dkp-1911696/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AF%D9%84-av-gp-wd5000avvs-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-500-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

و اینکه برای بازیابی اطلاعات نباید روی هارد چیزی بنویسی پس اصلا فکر نصب توزیع و.. نباش، و اینکه میتونی اطلاعات رو همینطور که گفتن توسط testdisk بازیابی کنی ولی حتما روی پارتیشنی که حذف نشده اینکارو انجام بده و اقدام به ساخت پارتشین جدید نکن..، ولی درکل بهترین کار برای اینکه اطلاعاتت از دست نره اینه که روی هاردی دیگه عملیات بازیابی انجام بدی، testdisk فرایند مشخصی داره هاردی که میخوای بازیابی بشه رو انتخاب میکنی بعد نوعش رو میگی و بعدش شروع میکنه به جست‌و‌جو بعد اطلاعاتی که میخوای بازیابی بشه رو انتخاب میکنی که در چه مکانی ریخته بشه، پیشنهاد میکنم اگه واقعا اطلاعاتت مهمه و کار با این نرم افزار برات دشواره بده یکی دیگه برات اینکار کنه یا با دقت آموزش های testdisk رو بخوانید اموزش های فارسی زیاد و خوبی موجود هست

پ‌ن: یکم بجای عجیب غریب بودن موضوع آرامش داشته باش و هم با ما و هم با خودت راه بیا ;)
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1401، 05:40 ب‌ظ توسط ali-n »

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
« پاسخ #4 : 17 امرداد 1401، 05:58 ب‌ظ »
درود. از بین رفتن پارتیشن ها یک باگ بود؛ اکنون که فدورا لایو را اجرا کردم، پارتیشن‌ها حذف نشده بودند.
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!