سلام-درود
یه چیزی که باهاش خیلی حال کردم خدمات های غیر متمرکز بود مثل یه سایتی که برای اشتراک گذاری ویدیو بود یا ماستودون که شبیه به توییتره و... ولی همیشه یه چیزایی برام جای سوال یا حتا مسخره بود مثل اینکه هزارتا آدرس داره این سایت ها! هرکی برای خودش یه آدرس میده بیرون و فرمانروایی خودش رو ایجاد میکنه، من متوجه ام که این حق انتخاب ولی گاهی میبینم که یکی از این سایت ها امکان ثبت نام غیرفعال میکنه! یا مثلا در آینده جمع کنه بره، چی بر سر ما میاد!؟ هیچی تنها کاری که میتونیم کنیم اینه حسابمون رو انتقال بدیم به سایتی دیگه و از خیر همه فعالیت هامون بگذریم! همه چیزهایی که فرستاده ایم
که خب من از این مورد ها ناراضی هستم و صد درصد این میتونه دلیلی باشه که کاربران به صورت عمده به این سرویس ها مهاجرت نکنن، و میشه گفت مطمئن ترین سایت(سرور) برای نگهداری اطلاعات سرویس های غیرمتمرکز که مطمئن باشی سالیان سال در دسترس و بدون مشکل خواهند بود سرور مرکزی یعنی سازنده اون سرویس هست که اینکار هم خودش میتونه غیرمتمرکز بودن رو تضعیف کنه.
خواستم نظر شمارو هم بدونم در این مورد که چه مقدار مشکل دار هست و چه مقدار قابل حله و غیره
ویرایش: البته میشه در این مورد کارساز خودمون رو بالا بیاریم، ولی بحث درستی نیست چون امکان پذیر نیست عده زیادی کاربر بیان روی سرویسی و هرکدوم کارساز داشته باشن!