چرا من نمیدونم شما چی میگید ! ، من ۵ روز در هفته دارم با اندروید استدیو نتیو کد میزنم فرگمنت و xml هم میزنم ، این چیزایی که میگید از کجا اومد
خوب دوستعزیز شما هم خودت داری میگی چند روز در هفته را دارید به شکل نیتیو کد میزنید، پس به قطع تجربه کافی را دارید، منظور بنده شخصی است که برنامهنویس است و میخواهد یک برنامه موبایلی هم توسعه دهد، خوب قرار نیست برای لیست کاستوم شده ساده کلی بیاد Adapter درست کنه و دردسر بکشه، سریع منطق JS متوجه میشه و در react native یه FlatList میزنه و آرایه دیتاشو بهش پاس میده، از اونورم در قالب یه کالبک دیتا رو میگیره و به هر شکلی که میخواهد نمایشش میدهد.
در مورد بحث کنترل مموری در جاوا هم دقیقا یادم نیست که روی چه پروژهای بود، ولی بحث این بود که یکم از ماهیت روتین برنامه داشت خارج میشد و قرار بود یک پروسسی با یک فرگمنت در پسزمینه باز بمونه، خود اون عملیات مشکلی نداشت، ولی فرگمنتی که باز قرار بود بمونه اذیت میکرد و رسما پیرمون کرد تا اومدیم این مشکل حل کنیم. در صورتی که مورد مشابهی که عرض کردم را در react native چند وقت پیش با یک پراپس اضافه به react navigation هندل کردیم.
تمام اینها در موقعی است که بنده فقط یک داکیومنت از react native خوندم و تونستم اینقدر سریع برنامه را توسعه دهم...