انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شناسایی نشدن سیستم عامل  (دفعات بازدید: 1344 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
شناسایی نشدن سیستم عامل
« : 20 امرداد 1401، 08:00 ب‌ظ »
درود.‌ زمانی که اوبنتو را نصب میکنم و با نرم افزار gparted پرچم boot را از پارتیشن ویندوز بر پارتیشن اوبونتو قرار میدهم(انتقال میدهم) و زمانی که دستگاه را ریستارت میکنم، با خطای «سیستم عامل شناسایی نشد» مواجه می‌شوم!
پی نوشت: آیا بایستی پرچم دیگری مانند bls_boot را هم انتخاب کنم؟ ضمناً به دلیل نصب نشدن گراب این عمل را انجام دادم.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 08:05 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : شناسایی نشدن سیستم عامل
« پاسخ #1 : 20 امرداد 1401، 08:04 ب‌ظ »
سلام. حین نصب اوبونتو باید اون پرچم رو بذاری. داخل یوتوب یه راهنمای قدم به قدم نصب اوبونتو نگاه کن و طبق همون پیش برو.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 20 امرداد 1401، 08:08 ب‌ظ »
سلام. حین نصب اوبونتو باید اون پرچم رو بذاری. داخل یوتوب یه راهنمای قدم به قدم نصب اوبونتو نگاه کن و طبق همون پیش برو.
درود. جناب اسماعیلی یکبار هم پیش از نصب و یکبار هم پس از نصب این کار را انجام دادم.
مگر می‌شود هنگام نصب اینکار را انجام داد؟
نمیتوانم ویدیو های مختلف یوتیوب را برای پیدا کردن یک اموزش مفید زیر و زبر کنم (با اینترنت پرسرعت وطن عزیزمان ممکن نخواهد بود).
به گمانم منظور شما را به درستی متوجه نشدم، می‌توانید با وضوح بیشتری راهنمائی کنید؟
پی نوشت: به دلیل نافهمی و کج فهمی‌ام این درخواست را کردم؛ من را ببخشید.
پی نوشت ۲ : از مایکروسافت متنفرم.معلوم نیست که دستگاه را چطور ویرایش کرده است.
پی نوشت ۳: شاید منظور شما پارتیشن بوت هست.از قبل گفته‌ام که به دلیل همان باگ تشخیص پارتیشن در لینوکس توانایی ایجاد پارتیشن بوت را ندارم.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 08:20 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 20 امرداد 1401، 08:41 ب‌ظ »
البته یادمه اوبونتو از یه نگارشی پشتیبانی رسمی از bios رو کنار گذاشت. نمی‌دونم الان وضعیتش چطوریه.
حین نصب توزیع باید واسه نصاب تعریف کنی که می‌خوای grub رو روی کدوم پارتیشن نصب کنه. که اگه uefi نیستی پرچم رو روی همون پارتیشن ریشه تنظیم می‌کنی. اگه uefi داری هم به هر حال باید یه پارتیشن EFI از قبل وجود داشته باشه (چون ویندوز نصب داری) و فقط کافیه پرچم رو روش بذاری.
راهنمای ویکی خودمون رو یه نگاه بنداز. اینجا روش خودکار پیشنهاد شده:
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 20 امرداد 1401، 08:50 ب‌ظ »
البته یادمه اوبونتو از یه نگارشی پشتیبانی رسمی از bios رو کنار گذاشت. نمی‌دونم الان وضعیتش چطوریه.
حین نصب توزیع باید واسه نصاب تعریف کنی که می‌خوای grub رو روی کدوم پارتیشن نصب کنه. که اگه uefi نیستی پرچم رو روی همون پارتیشن ریشه تنظیم می‌کنی.
درود. بله متوجه شدم که چه میگویید اما گراب در همان پارتیشن روت هم نصب نمیشود.
خطا هنگام نصب گراب:
unable to install grub in /dev/sda4
 executing 'grub-install' /dev/sda4' failed. this is a fatal error.
پی نوشت: منظور از خطای مرگبار در این خطا چیست؟ چندین بار با این خطا برخورد کرده‌ام اما آسیب مرگباری به دستگاه وارد نشده!
تاکید میکنم بایوس بنده ufei نیست.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 08:54 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #5 : 20 امرداد 1401، 09:03 ب‌ظ »
پی نوشت: منظور از خطای مرگبار در این خطا چیست؟ چندین بار با این خطا برخورد کرده‌ام اما آسیب مرگباری به دستگاه وارد نشده!
خطای مرگبار نصب شدنه گرابه(: سعی نکن کار دیگه کنی تا سیستم بالا بیاد، بهترین راهش نصب گراب هست.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 20 امرداد 1401، 09:15 ب‌ظ »
خطای مرگبار نصب شدنه گرابه(: سعی نکن کار دیگه کنی تا سیستم بالا بیاد، بهترین راهش نصب گراب هست.
درود. نه راه انجمن و نه راه آقای مسعود بر برطرف کننده‌ی نشدن گراب نبودند.
من هم دیگر به ستوه آمده‌ام از ازمایش راهکارهای مختلف و پاسخگو نبودن روش ها.
نومیدم از هر سوی
یاس فرا گرفته هر جای و هر سوی را
هر دری که باز کنم
بر سر افتد و کمری بشکند ازمن
راه نفس دگر وجود ندارد
درد من هم مانند دردهای دیگر پادزهری ندارد
هر روشنا که بینم سراب است و بس
در پی هر نور خود نور نومیدم میکند
عادتم شده که به تاریکی مومن باشم!
اعتمادی که از باد و روشنا بر باد رفته
قابل بازگشت نیست
در پی‌اش گشتن طوفان و سیل همراه خود دارد
روشنا انقدر بدرخشد که آسمان هم سوزد زمین که جای خود دارد!
به نظرم سیستم عامل مک بهترین است
در مورد نرم افزار های غیر آزاد و غیر متن باز هم به نظرم سخت‌گیری میکنیم تا واقع بینی
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 09:19 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #7 : 20 امرداد 1401، 09:21 ب‌ظ »
خیلی خوب بود((: (هعی)

نمیدونم ولی اگه جای تو بودم خیلی خیلی و خیلی دوست داشتم کلا هارد و ویندوز حذف کنم حالا یه سیستم عامل نصب کنم ببینم داستان چی میشه!؟

راستی مدل مادربردت خوب میشه اگه بنویسی ، و اینکه اگه دوتا فلش مختلف داری توی یکیش ایزو بریز و روی فلش دومی یه گنو لینوکس نصب کن و بعد ببین بالا میاد؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 20 امرداد 1401، 09:44 ب‌ظ »
به نظرم سیستم عامل مک بهترین است
در مورد نرم افزار های غیر آزاد و غیر متن باز هم به نظرم سخت‌گیری میکنیم تا واقع بینی
در جایگاه کسی که لینوکس رو هنوز حتی به اندازه‌ی حداقلی هم آزمایش نکرده چطور می‌تونی مقایسه‌ی درستی داشته باشی؟ همون مک‌او‌اس رو چی؟ اونو مگه مثلاً ۱ هفته امتحانش کردی؟!
اگه به خاطر مشکلاتی که واسه‌ت پیش اومده و نمی‌تونی توزیع نصب کنی اینو میگی که مگه تا حالا مک‌اواس رو تونستی نصب کنی که داری مقایسه می‌کنی؟! آهان حواسم نبود مک‌اواس یه سیستم‌عامل به شدت بسته و انحصاریه که کسی حتی نمی‌تونه به روش رسمی جایی نصبش کنه و مجبوره واسه استفاده ازش هزینه‌ی یه سخت‌افزار بسته و انحصاری رو پرداخت کنه.  هیچی هیچی با خودم بودم. من چرا دارم سخت‌گیری می‌کنم آخه. باید واقع‌بین باشم ((:

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 20 امرداد 1401، 09:56 ب‌ظ »
درود. بنده پیش از اینکه وارد لینوکس بشوم، در مورد مک‌او‌اس مطالعات زیادی داشتم.طرفدار چیپ های M1اپل در مک بودم و این عمل اپل را یک دوره‌ی جدیدی در پردازنده های دسکتاپ فرض می‌کردم.
حتماً لازم نیست چیزی را لمس کنی، بازخورد ها و اهداف افراد از خرید مک‌او‌اس کاملاً با سیستم عاملی که میخواستم سازگار بود اما تا زمانی که با گنو/لینوکس بیشتر آشنا شدم.
بالعکس گذشته، از مخالفین چیپ های M1 شدم چون ازادی را نسبت به پردازنده‌های اینتل محدود می‌کرد.
الان معتقدم که پول‌دوستی شرکت اپل واقعیت دارد اما محدودیت‌های اعمال شده بر روی آی‌دیوایس ها چندان بی‌علت نیست.
دلیل اینکه فقط در مک ها تجربه ی سیستم عامل مک ممکن است، حداکثر بهینه سازیست.
چیزی که نه در ویندوز وجود دارد(سنگین بودن) و نه در گنو/لینوکس(باگ ها_به نظرم گنو/لینوکس آسان‌تر از ویندوز است اما نه به اندازه‌ی مک‌او‌اس).
ضمن اینکه خودم هم نسبت به نرم افزار های غیرآزاد سختگیرم و فقط از شما و دیگر دوستان نام نبردم.
«در جایگاه استفاده‌ی حداقلی استفاده‌ای نداری» به نظر بنده توهین است.
بنده بارها از wget استفاده کردم
 نصب، حذف و جستجوی بسته ها در فدورا و اوبونتو بارها انجام دادم. با مدیربسته‌ی زایپر بیشترین آشنایی را دارم اما بیشترین تجربه را دارا نیستم.
پی نوشت: ابدا قصد جدال با شما نداشتهو نخواهم داشت.من برای شما،جناب دراگون،مهراد و همه‌ی عزیزان احترام زیادی قائلم و از افرادی مانند لینوکس توروالدز و ریچارد استالمن برای استفاده نکردن از حداکثر توانایی‌های ابزار های گنو و کرنل لینوکس دلخورم.
پی نوشت: حرکات مایکروسافت هم چندان در عاجز کردن گنو/لینوکس چندان بی‌اثر نبوده.
پا نوشت: ریچارد استالمن در چند سال خیر به طرز شگفت آوری پیر و فرتوت شده است!
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 10:33 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
« پاسخ #10 : 20 امرداد 1401، 10:26 ب‌ظ »
افرادی مانند لینوکس توروالدز
* لینوس
پا نوشت: ریچارد استالمن در چند سال خیر به طرز شگفت آوری پیر و فرتوت شده است!
اونقدر گفته به‌جای «لینوکس» بگید «گنو/لینوکس» که پیر شده.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 20 امرداد 1401، 10:30 ب‌ظ »
افرادی مانند لینوکس توروالدز
* لینوس
اونقدر گفته به‌جای «لینوکس» بگید «گنو/لینوکس» که پیر شده.
درود. لینوکس اشتباه نوشتاری بود بزرگوار.
بنده بارها در این ارسال از واژه ی گنو/لینوکس(بجز یکبار آن هم به علت نوشتار دشوار گنو/لینوکس) استفاده کردم جناب.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 10:34 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 20 امرداد 1401، 10:52 ب‌ظ »
الان معتقدم که پول‌دوستی شرکت اپل واقعیت دارد اما محدودیت‌های اعمال شده بر روی آی‌دیوایس ها چندان بی‌علت نیست.
بله علتش انحصارطلبی بیش از اندازه‌ی این کمپانیه.

دلیل اینکه فقط در مک ها تجربه ی سیستم عامل مک ممکن است، حداکثر بهینه سازیست.
یه توزیع خوب رو روی سخت‌افزاری که به اندازه‌ی کامپیوترهای سیب‌نشان قیمت داشته باشه نصب کن تا معنای بهینگی سیستم‌عامل رو به عینه درک کنی.

چیزی که نه در ویندوز وجود دارد(سنگین بودن) و نه در گنو/لینوکس(باگ ها_به نظرم گنو/لینوکس آسان‌تر از ویندوز است اما نه به اندازه‌ی مک‌او‌اس).
اتقاقاً توزیع‌های ریشه‌دار به شدت بی‌عیب و باگ کار می‌کنن. همچنین راحتی رو اگه به محدود و بسته بودن سیستم‌عامل می‌دونی که بحثش جداس. اما لینوکس تا جای ممکن منطقی و سرراست طراحی شده و اونقدر راحته که باعث تنبل شدن کاربر میشه.

«در جایگاه استفاده‌ی حداقلی استفاده‌ای نداری» به نظر بنده توهین است.
بنده بارها از wget استفاده کردم
 نصب، حذف و جستجوی بسته ها در فدورا و اوبونتو بارها انجام دادم. با مدیربسته‌ی زایپر بیشترین آشنایی را دارم اما بیشترین تجربه را دارا نیستم.
تجربه‌ی «حداقلی» از نظر من ۱ سال استفاده‌س. حالا واسه هر سیستم‌عاملی.

از افرادی مانند لینوکس توروالدز و ریچارد استالمن برای استفاده نکردن از حداکثر توانایی‌های ابزار های گنو و کرنل لینوکس دلخورم.
چی شده؟! دیگه از این بیشتر؟

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 20 امرداد 1401، 11:01 ب‌ظ »
درود. جناب اسماعیلی بعضی از افراد(شاید ۵۰ درصد) پس از نصب گنو/لینوکس با هزاران سختی سیستم عامل خود را بهینه سازی میکنند.
اما مک از پیش با هدف حداکثر آسانی بهینه سازی  شده است.
بهینه سازی های اپل منجر نه تنها موجب بیشترین آسانیست  بلکه بیشترین پرفورمنس را فراهم میکند.
یک پردازنده‌ی شخصی با یک سیستم عامل شخصی شاید بسته باشد اما در ازای شاید محدودترین بهینه‌ترین هم هست.
در مک «یک چیز برای همه چیز از پیش بهینه شده» اما در «لینوکس یک‌چیز را برای همه چیز بهینه را کن» و در ویندوز «بهینه سازی را کیلویی چند است».

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 20 امرداد 1401، 11:04 ب‌ظ »
ازادی بیشتر عموماً بیشترین راحتی را فراهم نمیکند.
لینوکس برای استفاده‌ی پیچیده بیشترین توانایی را دارد اما در استفاده‌ی پایه بیشترین کارایی را ندارد.
شما که بر منطق هستید، چرا کمیت را بر کیفیت مقدم می‌دارید ؟
اگر ساختار گنو/لینوکس به من مجوز استفاده ی غیر زنده(لایو) را می‌داد ، در یکماه به مقدار ۹ یا ۱۲ ماهِ تجربه‌ی دیگر افراد، ‌‌‌‌ تجربه کسب میکردم.
من فردی به شدت جزئی بینم و هر ثانیه در پی ویژگی های بیشتر هستم.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 11:10 ب‌ظ توسط حافظ دوست »